pro2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Κανένα link για όλα αυτά?? μπορει να ειναι προφητης που ξερεις
vdeseris Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 http://imgur.com/a/wbh1G Εκτός του ότι έχει ποσταριστεί και πιο πάνω που κολλάει με το παρών θέμα?
Pansp32 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Απ' αυτά που διαβάζω μια χαρά φαίνεται η κάρτα. Μικροπροβλήματα πολλές φορές έχουν όλες οι κάρτες. Είτε είναι nvidia είτε ati και τα περισσότερα διορθώνονται σχεδόν άμεσα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα απ' ότι κατάλαβα εμφανίστηκε σε extreme καταστάσεις που ακόμα και ένας gamer δεν πρόκειται να βιώσει. Επίσης οι υλοποιήσεις από τις εταιρείες δεν πρόκειται να έχουν τέτοιο θέμα ακόμα και χωρίς update για τους drivers. Οπότε κατ' εμέ πολύς ντόρος για το τίποτα γίνεται. Γιατί κάθεστε και ασχολείστε; Κερδίζετε τίποτα από την μία ή την άλλη εταιρεία; Ο καθένας αγοράζει ότι γουστάρει και τελειώνει κάπου εκεί το θέμα. Ποιος ο λόγος να κάθεστε να την λέτε στον άλλο επειδή έχει ati ή επειδή έχει nvidia αντίστοιχα; Για την διαφορά των 5 fps που μπορεί να έχουν οι κάρτες (της ίδιας οικονομικής κλίμακας) μεταξύ τους; Ή μήπως για την "απροβλημάτιστες" κάρτες/drivers της μίας και τις "προβληματικές" της άλλης; Οι περισσότεροι πλέον ξέρετε ότι μια χαρά είναι και οι κάρτες και οι drivers και των 2. Πραγματικά who cares. (με εξαίρεση τα fan boys) 1
nekrik Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 vdeseris λινκ ότι η PCIev3.1 μπορεί να δώσει 380w?? ελα μωρε καημένε , εγώ πέρασα προχθές μέσα από την PCIev3.1 της μητρικής μου 380KWATTS και το βράδυ θα περάσω 380MWATTS για να μάθετε να λέτε για την AMD. Πάντως οι PCIev3.1 έπρεπε να παρέχουν 380GIGAWATTS στις κάρτες αλλά βλέπεις υπάρχει συνωμοσία και όλους τους έχει πληρώσει η πράσινη. ρε παιδιά , για watts μιλάμε που περνάνε μέσα από την μητρική , όχι για στραγάλια! Κοίτα η αλήθεια είναι οτι στα επίσημα PCIEx gen3 specs http://composter.com.ua/documents/PCI_Express_Base_Specification_Revision_3.0.pdf γράφουν 250w limit αλλά από ότι κατάλαβα ειναι το Limit όλων των lanes όχι του κάθε slot. Δηλ αν εγώ έχω triple SLI gtx980ti και η MΒ μου 4 PciE v3 slots, τότε με (1x 8pin CPU MB +1x 4pin CPU) + 1x+24pin MB η κάθε PciE slot μπορεί να μου δίνει 200W ? LOL Συνολικά δηλ 600W από 3 PCIe v3 slots ?! Και μετά τι ? η MB θα γίνει τηγανίτα ? Εγώ πάντως δεν θα το δοκίμαζα!
Thrylos7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 http://eu.evga.com/Products/ProductList.aspx?type=0&family=GeForce+10+Series+Family&chipset=GTX+1080 12 ΕΥΡΩ shipping...τωρα αν εσυ θελεις να μπλεξεις με crossfire κτλπ για να γλυτωσεις ελαχιστα....be my guest... Αυτο που σου ειπε και δε το καταλαβες (ή εκανες οτι δε το καταλαβες για να μπορεσεις να βγαλεις το fanboyισμο σου) ειναι οτι δε μπορεις να συγκρινεις τιμες και απο τη μια να παιρνεις τον δευτερο μεγαλυτερο κλεφτη εντος Ελλαδας ενω απο την αλλη τιμη εξωτερικου... Αν θες να κανεις συγκριση τιμων κανε σε ομοιες συνθηκες, και μπορεις να παρεις ας πουμε την τιμη του computer-universe για την RX480 8gb που ειναι 269+15 μεταφορικα. Αλλα εκει δε συμφερει ε? Και για να μην παρεξηγηθω δε πιστευω οτι αξιζει η αγορα αυτων των reference RX480 με το αθλιο cooler και τα προβληματα καταναλωσης, οταν ερθουν οι custom, ΑΝ εχουν λυσει αυτα και ΑΝ εχουν λογικες τιμες, και ΑΝ η GTX 1060 που θα βγει αυριο ειναι αρκετα ακριβοτερη/χειροτερη το ξαναβλεπουμε. Αλλα δε μπορω και τοσο fanboyισμο βρε αδερφε που καποιοι για να πειτε την @#$!@ σας και να δημιουργησετε εντυπωσεις ειστε τοσο αδικοι... 7
greg4 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μάγκες εγώ τις προάλλες έβαλα την ηλεκτρική σκούπα, 2.600w, πάνω στην pci-express με μια πατέντα του Νίκου του ηλεκτρολόγου του μπατζανάκι μου και έπαιζε μια χαρά. 2
newborn1981 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Αυτο που σου ειπε και δε το καταλαβες (ή εκανες οτι δε το καταλαβες για να μπορεσεις να βγαλεις το fanboyισμο σου) ειναι οτι δε μπορεις να συγκρινεις τιμες και απο τη μια να παιρνεις τον δευτερο μεγαλυτερο κλεφτη εντος Ελλαδας ενω απο την αλλη τιμη εξωτερικου... Αν θες να κανεις συγκριση τιμων κανε σε ομοιες συνθηκες, και μπορεις να παρεις ας πουμε την τιμη του computer-universe για την RX480 8gb που ειναι 269+15 μεταφορικα. Αλλα εκει δε συμφερει ε? Και για να μην παρεξηγηθω δε πιστευω οτι αξιζει η αγορα αυτων των reference RX480 με το αθλιο cooler και τα προβληματα καταναλωσης, οταν ερθουν οι custom, ΑΝ εχουν λυσει αυτα και ΑΝ εχουν λογικες τιμες, και ΑΝ η GTX 1060 που θα βγει αυριο ειναι αρκετα ακριβοτερη/χειροτερη το ξαναβλεπουμε. Αλλα δε μπορω και τοσο fanboyισμο βρε αδερφε που καποιοι για να πειτε την @#$!@ σας και να δημιουργησετε εντυπωσεις ειστε τοσο αδικοι... Tο link ηταν τυχαίο...του eshop...δεν είμαι fanboy της nvidia....πιστεύω όμως οτι η πλειοψηφία των ανθρώπων εδώ μέσα θα προτιμήσει να παει σε μια λύση των 700€ (ενας enthusiast που να μπορεί κ να θέλει να τα δώσει γιατί ζούμε κ δύσκολους καιρούς)παρα να τσιγκουνευτει 100€ περιπου κ να μπλέξει με dual cards κ desktop φούρνους...ζούμε κ σε χώρα με αντικειμενικά θερμο κλιμα... Αυτα...ουτε να το παίξω έξυπνος θέλω ουτε να κραξω την ATI...
gebrukal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Τα μόνα πράγματα που είναι αλήθεια για αυτή την κάρτα είναι 1)Είναι AMD 2)Είναι η RX480 3)Έχει 4 ή 8GB versions Παιδιά εδώ μιλάμε ότι πάλι πήγαν να κάνουν λαμογιά οι άνθρωποι ΕΞΑΠΑΤΏΝΤΑΣ τον καταναλωτή! ΔΕΝ το δέχομαι ότι δεν ήξεραν! Ήξεραν πολύ καλά ότι ρουφάει παραπάνω και το άφησαν για να πουλήσουν πρώτα και μετά να σου πουν "μετα την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται" Και αν είχα σκοπό να δοκιμάσω AMD σε κανά δεύτερο pc τώρα ούτε καν! Δεν αξίζει τα λεφτά μου μια εταιρία που εδώ και 4 χρόνια πουλάει φίκια για μεταξωτές κορδέλες Είχες την ιδια σοκαρισμενη αντιδραση και με τα 3.5 GB της 970 τα οποια δεν διορθωνονται ; Γιατι αυτο ενα update θεμα ειναι , σε βλεπω να στοχευεις πολυ κατα μιας εταιρειας παρα του προβληματος
noobowarrior Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Και επειδη ειμαστε στην Ελλαδα και το κραξιμο ειναι τροπος ζωης θα πω και γω τη μ@$@$@ μου για αυτους που πιστευουν οτι η vram σημαινει δυναμη και ταχυτητα.Που θα χρειαστειτε τα τιμημενα τα 8 γιγα,στα 4Κ που θα παιζεται με 10-15 frames?Θα σας δωσουν παραπανω fps απο τα 3,5γιγα της 970?Για μηπως να πουμε πως για να βγαλει καρτα η κοκκινη με επιδοσεις 970 και καταναλωση επρεπε να πεσει στα μισα nm?Και μην αρχισετε παλι για την 390,γιατι ετρωγε 300 watt.Και επιτελους σταματηστε τα περι συνομοσιων,ελεος.Για ολα φταινε οι αλλοι και ποτε εμεις.Κανει μαλακια η amd,φταιει η ιντελ,κανει η ati,φταιει η nvidia,τα καναμε σκατα στην χωρα μας,φταιει η Ευρωπη και οι Εβραιοι. 1
Kleinfeld Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Και επειδη ειμαστε στην Ελλαδα και το κραξιμο ειναι τροπος ζωης θα πω και γω τη μ@$@$@ μου για αυτους που πιστευουν οτι η vram σημαινει δυναμη και ταχυτητα.Που θα χρειαστειτε τα τιμημενα τα 8 γιγα,στα 4Κ που θα παιζεται με 10-15 frames?Θα σας δωσουν παραπανω fps απο τα 3,5γιγα της 970?Για μηπως να πουμε πως για να βγαλει καρτα η κοκκινη με επιδοσεις 970 και καταναλωση επρεπε να πεσει στα μισα nm?Και μην αρχισετε παλι για την 390,γιατι ετρωγε 300 watt.Και επιτελους σταματηστε τα περι συνομοσιων,ελεος.Για ολα φταινε οι αλλοι και ποτε εμεις.Κανει μαλακια η amd,φταιει η ιντελ,κανει η ati,φταιει η nvidia,τα καναμε σκατα στην χωρα μας,φταιει η Ευρωπη και οι Εβραιοι. Κανε ενα youtube/google search πριν γραψεις Και αυτο ειναι για ΤΩΡΑ, καποιοι δεν αλλαζουν hardware καθε χρονο
vaggelhs4 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Φιλε ακου το το μικρο βιντεο να καταλαβεις,γιατι αυτα που λες δεν εχουν καμμια σχεση με την λογικη.Αφου το ακουσεις, αν συνεχισεις να εχεις αποριες, θα προσπαθησω να σε βοηθησω εγω η οποιοσδηποτε αλλος που ξερει απο τεχνολογικα θεματα 2-3 βασικα πραγματα. Εγω νομιζω οτι αυτα παιζουν ρολο περισσοτερο.Αποδειξε μου με στοιχεια οτι εχω αδικο να με ενημερωσεις σωστα.Αν το καταφερεις θα το παραδεχτω,εξαλλου κανεις δεν τα ξερει ολα.Περιμενω με ανυπομονησια. H AMD δηλωσε οτι θα σχοληθει ακριβως επειδη ξερει τις τακτικες των πληρωμενων reviewers της Ngreedia και το λεγομενο fear mongering και με αυτον τον τροπο θελησε να καθησυχασει τους ασχετους οτι δεν θα υπαρχει προβλημα και να εξασφαλισει τις πολυ καλες αγορες που θα εχει αυτη η καρτα. Ειναι λογικο γιατι η σωστη πληροφορηση επηρεαζει τις αγορες στην εποχη μας. Πληρωμένοι reviewers που έγραφαν επίτηδες καλά για την Nvidia. WOW! Θύμισε μου σε παρακάλω από πότε έχει να βγάλει νέο Core η AMD? Μη μου πεις ότι η 2χχ και η 3χχ σειρά ή η HBM σειρά θεωρούνται νέος πυρήνας. Από τη στιγμή που έχει να βγάλει η AMD απο το 2012 νέο Core και έρχεται η Nvidia και τους δίνει νέο Core(Δεν αναφέρομαι στους Kepler και την 680 που έγινε 770) τι θες να κάνουν δηλαδή; Να γράψουν κακά λόγια όταν έχουν ένα νέο προιον έναντι ενός rebranded?
Artemidoros282 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 http://www.e-shop.gr/vga-asus-amd-radeon-rx480-8g-8gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513762 Ευτυχως που θα ηταν οικονομικες...για crossfire θελεις περιπου τα ιδια χρηματα μιας 1080 οποτε.... Πάλι τα βουκολικά! ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΕΛΟ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΕΛΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η RX!!! http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=GTX+1080 800 ευρώ κάνει στην Ελλάδα η φθηνότερη 1080 τι δεν καταλαβαίνεις;;; οπότε για Ελλάδα ΝΑΙ ΦΘΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ! αν θες να την πάρεις στα 199$ μπορείς απο Αμερική τι δεν καταλαβαίνεις; 299 ευώ η 8 GB στην Ελλάδα http://www.skroutz.gr/s/9340441/Sapphire-Radeon-RX-480-8GB-21260-00-20G.html άρα 2 τέτοιες 600 ευρώ = 200 ευρώ φθηνότερες απο μια 1080!!! οι τιμές ειναι GTP αλλά αυτό γιατι είμαστε ελλάδα όχι γιατι η κακιά amd είπε ψέματα και επίτηδες μας τις πουλάει χρυσάφι εδώ !! αλλά γιατι όλα τα μαγαζιά στην ελλάδα βάζουν μεγάλο καπέλο ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ όχι μονο τις amd.... Πραγματικά με τρελαίνει που υπολογίζετε κάποιοι το κόστος μιας RX 480 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ για να το συγκρίνετε με το κόστος της φθηνότερης nvidia στην Αμερική!!!! Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει... στην Αμερική μια 1080 κάνει 600 δολάρια στην ελλάδα μια RX 480 κάνει 300 ευρώ άρα @@ οικονομική 2 RX 480 κοστίζουν περισσότερο απο μια GTX 1080!!! ότι ναναι 5 ναναι και της παρασκευής το γάλα. 3
noobowarrior Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Κανε ενα youtube/google search πριν γραψεις Και αυτο ειναι για ΤΩΡΑ, καποιοι δεν αλλαζουν hardware καθε χρονο Και αφου εχεις κανει την ερευνα σου φιλτατε ενω εγω οχι ψαξε στο you tube για τις διαφορες της 8 γιγα με τα 3.5 της 970!!!Ειναι χαοτικες!!!ΔΕΝ ειμαι πρασσινος,ουτε κοκκινος,ψεματα,στην μπαλα ειμαι κοκκινος,απλως πολυ hype για το τιποτα,ειδικα με τα 300 που κοστιζει!
Artemidoros282 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Πληρωμένοι reviewers που έγραφαν επίτηδες καλά για την Nvidia. WOW! Θύμισε μου σε παρακάλω από πότε έχει να βγάλει νέο Core η AMD? Μη μου πεις ότι η 2χχ και η 3χχ σειρά ή η HBM σειρά θεωρούνται νέος πυρήνας. Από τη στιγμή που έχει να βγάλει η AMD απο το 2012 νέο Core και έρχεται η Nvidia και τους δίνει νέο Core(Δεν αναφέρομαι στους Kepler και την 680 που έγινε 770) τι θες να κάνουν δηλαδή; Να γράψουν κακά λόγια όταν έχουν ένα νέο προιον έναντι ενός rebranded? Την παλεύεις ρε φίλε; ναι η "ΗΒΜ σειρά" όπως το λες δεν θεωρούνται νέος πυρήνας ΕΙΝΑΙ νέος πυρήνας (αρχιτεκτονικής Fiji που εκτός απο το HBM έφερε και το GCN 1.2 -που κάνει τις κάρτες να ειναι ακόμη καλύτερες στο DX12 - ) και έφερε την επανάσταση για πρώτη φορά στα χρονικά χρησιμοποιήθηκε σε μαζική παραγωγή "3διάστατη" μνήμη (HBM) Πάνω στον επεξεργαστή ούτε η intel έχει κάτι αντίστοιχο ούτε η Nvidia που υποσχόταν μάλιστα ότι με τους Pascal θα έβαζε ΗΒΜ αλλά @@!!!! και αυτή η πιπίλα με τα "rebrand" και "rebrand" την λέει το κάθε funboy χωρίς να καταλαβαίνει... καταρχήν φέρανε 3 νέες κάρτες (Fury, Fury x, Fury nano) και απλά εκτός απο τις νέες αυτές κάρτες βελτιώσανε τα παλιότερα μοντέλα της σειράς και συνέχισαν να τα κυκλοφορούν (r9 380, 390, 390x κτλ) δηλαδή που ειναι το κακό;; φέρανε καινούργιο πράμα και παράλληλα βελτιώσανε και το παλιό (εκτός αν πιστεύεις ότι πχ η r9 290 έχει ολόιδιες επιδόσεις με μια r9 390) και ρίξανε και τις τιμές!!! δηλαδή έλεος με την ηλίθια αυτή πιπίλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα