Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έριξε η κοπέλα μου το κινητό της, και έγινε κομμάτια η οθόνη. Υπάρχει κανένα καλό και φτηνό μαγαζί Θεσσαλονίκη να την εξυπηρετήσει? Είναι φοιτήτρια και το budget της είναι περιορισμένο. 

Δημοσ.

για το συγκεκριμένο δεν συμφέρει. θα βγει παρα πολλή κοντά στην τιμή όσο θα μπορούσε να το πάρει καινούριο

Δημοσ.

Εγώ μπορώ να αλλάξω την οθόνη και το digitizer, βρήκα και μαγαζί Θεσσαλονίκη που πουλάει τα γνήσια 39,99. Είναι καλή τιμή, έχετε υπόψιν σας κάτι άλλο? Ναι για ebay η amazon σκέφτηκα, αλλά δεν θέλει να περιμένει, δεν έχει κινητό. 

Δημοσ.

Το Lumia 535 μεταχειρισμένο χωρίς προβλήματα βαριά βαριά αξίζει 60 ευρώ (με λίγη τύχη).

Σκέψου το lumia 640 έχει 95 100 (ανεβηκε) καιινούργιο και είναι συνολικά καλύτερη συσκευή.

Επομένως, κρίνεις αν αξίζουν τα 40...

Δημοσ.

Το Lumia 535 μεταχειρισμένο χωρίς προβλήματα βαριά βαριά αξίζει 60 ευρώ (με λίγη τύχη).

Σκέψου το lumia 640 έχει 95 100 (ανεβηκε) καιινούργιο και είναι συνολικά καλύτερη συσκευή.

Επομένως, κρίνεις αν αξίζουν τα 40...

Τα ίδια ακριβώς της λέω και εγώ...τελικά αποφάσισε να αγοράσουμε από ebay με 19.99 uk pounds. Ευχαριστώ για της απαντήσεις παιδιά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...