Προς το περιεχόμενο

Convert to DvD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπέρα
θέλω την βοηθειας σας
θέλω να μετατρέψω κάποιες movies που έχω στο pc, να τις κάνω dvd με τα μενού τους κτλ και να τις γράψω σε δισκακι
για την ώρα χρησιμοποιώ το convert x το dvd και εδώ έχω ένα θεματάκι
ok καλο πρόγραμμα αλλα!!!
πχ έχω μια ταινία σε ανάλυση 1080p. στο pc την βλέπω με όχι τέλεια ανάλυση αλλα είναι πολύ καλή. όταν την βάζω στο πρόγραμμα και την γραφει σε δισκάκι η ανάλυση γίνετε... απαίσια

έχω πειραξει κάποιες ρυθμίσεις πήγε λίγο καλλίτερα αλλα πάλλη χαλάει

και στο πράσινο που είναι (έχει ένα φαναράκι στην γωνια που s λέει πράσινο=καλή ανάλυση - πορτοκαλή=μέτρια) πάλλη κάνει το ίδιο

ξέρει κανένας κάποιο άλλο prog να χρησιμοποιήσω που δεν θα χαλάει την ανάλυση στην μετατροπή και θα είναι ok

sorry για τον μεγάλο πρόλογο

Δημοσ.

Η αναλυση ενος βιντεο σε dvd ειναι 576p* στην καλυτερη, οποτε λογικο ειναι να σου ριχνει το 1080p και να το κανιε χαλια. Αν θες να την διατηρεις σε 1080p, θα πρεπει να την κανεις σε blueray, με οτι συνεπαγεται αυτο (bluray recorder, bluray player, περισσοτερος χωρος στο σκληρο για τη μετατροπη κλπ).

* https://en.wikipedia.org/wiki/DVD-Video#Video_data

• Like 1
Δημοσ.

Η αναλυση ενος βιντεο σε dvd ειναι 576p* στην καλυτερη, οποτε λογικο ειναι να σου ριχνει το 1080p και να το κανιε χαλια. Αν θες να την διατηρεις σε 1080p, θα πρεπει να την κανεις σε blueray, με οτι συνεπαγεται αυτο (bluray recorder, bluray player, περισσοτερος χωρος στο σκληρο για τη μετατροπη κλπ).* https://en.wikipedia.org/wiki/DVD-Video#Video_data

*576i

Δημοσ.
ααα!!! τόσο καλά!!!  δηλαδή αν δεν τα γράψω σε blue-rae disc δεν κάνω την δουλειά που θέλω.. τι να κάνω? θα μείνω για την ώρα ως έχει και βλέπω στο μέλλον για blue-rae.

ok φιλε μου. thanks

Δημοσ.

Οσα θες να γραφεις σε dvd, μπορεις να τα κατεβαζεις σε 480p και να κανεις την ιδια διαδικασια. Γλυτωνεις ετσι χρονο στο κατεβασμα και στη μετατροπη και χωρο στο σκληρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...