Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας μας (αν και η ώρα είναι σχετικά προχωρημένη). Θα ήθελα την βοήθεια σας/γνώσεις στο θέμα που θα σας παραθέσω παρακάτω….

Μου χάρισαν/παραχωρήσαν το εξής tablet…

http://www.skroutz.gr/s/4986346/Turbo-X-Ice-IV-9-7-16GB.html#specs-container

Προσωπικά τα TurboX  προϊόντα δεν τα έχω σε εκτίμηση, αλλά στην προκείμενη περίπτωση είναι κάτι που έφτασε στα χέρια μου ΔΩΡΕΑΝ. Αυτό που με απασχολεί είναι, αν μπορώ να περάσω στο tablet το Play Store ώστε να μπορώ να έχω κάποιες εφαρμογές που θεωρώ απαραίτητες.

Εάν υπάρχει κάποιος οδηγός step by step, κάτι που μπορείτε να μου προτείνετε θα ήταν εξαιρετικά χρηστικό. Επειδή δεν έχω εικόνα πάνω στο θέμα, θα περιμένω σχόλια σας και αν χρειαστεί, ίσως ρωτήσω σε ένα κατάστημα Πλαίσιο.

Εάν δεν μπορέσω να βγάλω άκρη, φοβάμαι πως δεν θα μπορέσω να το αξιοποιήσω.

Ps. Εάν χρειαστεί σας παραθέτω ότι photo είναι χρήσιμη.

Δημοσ.

Τελικά στο Πλαίσιο ρώτησα, σχετικά με την δυνατότητα να μου περάσουν το Play Store. Επίσημα η απάντηση ήταν αρνητική, ανεπίσημα αυτό που εισέπραξα ήταν ότι γίνεται, απλά δεν μπαίνουν στην διαδικασία. Από ότι μου είπε ο υπάλληλος, όλα τα TurboX tablet πλέον έχουν περασμένο μέσα το Play Store, απλά έρχονται σε έκδοση 4.4 KitKat σε σχέση με το 4.2.2 που φορά το tablet που έχω στα χέρια μου. Άρα είναι εφικτό....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...