qwerty2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα. Έχω κάποια αρχεία avi και τα έχω μετατρέψει σε mpg2.Θέλω να τα γράψω για να τα παίξω στην οθόνη του αυτοκινήτου. Στο εγχειρίδιο λέει ότι μπορεί να παίξουν αρχεία mpg1,2,4 divx xvdi wma.Τα έχω γράψει αλλά δεν τα παίζει όλα. Επίσης υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ελεύθερο και όχι επί πληρωμη ή trial έκδοση για μετατροπή σε divx? Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Τα avi αρχεία είναι συνήθως divx ή xvid οπότε δε χρειάζονται μετατροπές. Μετά παίζει η μορφή του ήχου που έχουν τα avi. Για να βγάλουμε μια άκρη κατέβασε και στήσε το mediainfo, φόρτωσε ένα avi που παίζει, επέλεξε Προβολή->Κείμενο και κάνε αντιγραφή όλα τα στοιχεία και επικόλληση σε επόμενο μήνυμα. Επανέλαβε και για ένα που δεν παίζει. Για μετατροπές δες τα δωρεάν freemake, format factory, vsdc. Προσοχή στην εγκατάσταση των δωρεάν προγραμμάτων για να αφαιρέσεις ότι adware/offer σου προσφέρει και ποτέ κατέβασμα από softonic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα