KenJiNx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, έχω το σύστημα της υπογραφής. Οι θερμοκρασίες θα με τρελάνουν. Το κουτί, οι ψύκτρες, τα ανεμιστηράκια αλλά και τα φίλτρα, όπου έχει, είναι όλα πεντακάθαρα. Η gpu και η cpu έχουν φρεσκοαλλαγμένη πάστα προ διμήνου. Έχω βγάλει το μεσαίο cage για σκληρούς από το define r4, και ο αέρας κατευθείαν από μπροστά πέφτει πάνω στην κάρτα γραφικών. Σε τελείως χαλαρό surfing με ινσομνια(αύτην την ώρα που γράφω αυτό) και το skype οι θερμοκρασίες είναι αυτές.. Τις θεωρώ τελείως παράλογες και υψηλές.. Και τώρα πάρτε και ένα screenshot με θερμοκρασίες την ώρα που παίζω witcher 3... Φοβάμαι για την κάρτα γραφικών που πιάνει 80άρια.. Κάτι φταίει και λογικά δε το έχω πάρει χαμπάρι έτσι.. ? πείτε μου τις γνώμες σας παρακαλώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Λογικά τα βλέπω για καλοκαίρι. Φτιάξε custom fan curve στο afterburner 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Πότε το παρατήρησες πριν ή μετά από την αλλαγή πάστας? Ανέβασε μια φωτό που να έχει και την χρήση(utilizations) της cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μήπως κάτι δεν έχει πάει καλά με την αλλαγή πάστας; Μήπως έβαλες υπερβολική ποσότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα