Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[sarcasm]

Δε πειράζει, θα πάρουμε το Europa League.[/sarcasm]

Βίκτορ, ούτε για βοηθός προπονητή στο Football Manager δεν κάνεις.

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κέρατο μου γαμώ μου έχει ανέβει η πίεση βλέποντας αυτήν την """"""μπάλα"""""""" 

Τον Βικτορ γαμώ το κέρατο μου γαμώ που τον βρήκανε; Ούτε την Κολοπετινίτσα δεν θα μπορούσε να κοουτσαρει.

Δημοσ.

Παιδιά έτσι να τα ρίξουμε στον κόουτς.

Και να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός έρχονται ενισχύσεις από την προεδραρα.

Δημοσ.

Παιδιά έτσι να τα ρίξουμε στον κόουτς.

Και να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός έρχονται ενισχύσεις από την προεδραρα.

Η Προεδράρα έχει τεράστιες ευθύνες!!!

Και αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι όντως δικαιώνονται σήμερα όλοι όσοι έλεγαν ότι βάζει τα έτοιμα λεφτά που παίρνει σνα πρωταθλητής από το Τσου Λου και τώρα που πρέπει να περάσει προκιματικά δεν έδωσε μια.

Και έτσι έγινε.

Δημοσ.

Eιμαι πολυ περιεργος να δω πως θα μετουσιωθουν τα τυπου κοζα-νοστρα λογια της προεδραρας: "αν δεν προκριθειτε μη γυρισετε πισω" :lol:

Κατα τ'αλλα εδω με κατι τρολακια τυπου Cossutius και Zus τα ελεγα πριν χρονια, οταν εγραφα οτι ο χοντρος στηνοντας το πρωταθλημα το απαξιωνει, διαλυει τον ανταγωνισμο κι εν τελει μακροπροθεσμα ενα κατωτερο πρωταθλημα θα κανει κακο στον ιδιο το γαυρο και μου λεγανε οτι αυτο δεν παιζει γιατι ο φαταουλ αγαπαει την ομαδα οσο κανεις αλλος κι οτι "παρτε παιχτες και μετα μιληστε για στημενα πρωταθληματα".

Ε ελαχιστα χρονια μετα, "παρτε παιχτες να νικατε τον Ζεντεκ" και Τσου Λου τελος μια και καλη :lol: Ολα εδω πληρωνονται. Μεγαλη μερα για το ελληνικο ποδοσφαιρο σημερα -το εννοω-, θα φανει φυσικα και το ποσο αγαπαει ο χοντρος την ομαδα τωρα που το πλυντηριο με τα μυρια των ομιλων χαλασε εκτος εγγυησης... Καιρος να αρχισει να μπαινει οικονομικα μεσα και ο γαυρος σιγα σιγα, ως γαυρος, γιατι οκ, οι εξωαγωνιστικες δραστηριοτητες του προεδρου προφανως ειναι αρκετα κερδοφορες ακομα.

ΥΓ. Γενικα παντως δεν ειναι και πολυ ευκολα τα πραγματα οταν σε εχει παρει πρεφα η ΟΥΕΦΑ και ολη η υπολοιπη Ευρωπη γενικως πλην γαυρων και ελληνικης δικαιοσυνης...Αναγνωριστε του τις... αντιξοες συνθηκες στις οποιες δουλευει.

• Like 3
Δημοσ.

Μια φορά χωρίς τα σίγουρα 25, (αλλη) μια φορά ενα προκριματικό με χωριό αρκεί για να διαλυθεί το μαγαζάκι. Περιμένουμε εξελίξεις. Γύρισε ο τροχός, θα μαμησει και ο χοντρός (την ομάδα/επενδυση του).

Φαταουλ περιμένουμε δηλώσεις, οχι οπως τότε που θα έβγαινε να μιλήσει για ολα και έκανε τουμπεκί.

Δημοσ.

Πραγματικά ποιος το περίμενε μετά την φοβερή περσινή πορεία στο πρωτάθλημα οτι θα αποκλειστεί από τέτοια ομάδα.

Ο αποκλεισμός των πρωταθλητών Ελλάδας και η ανάσταση των πουθενάδων απεικονίζει με τον καλύτερο τρόπο την κατάπτωση του ανταγωνισμού και της ποιότητας του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...