Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στον ANT1 η ρεβάνς... Περαστικά στα ματιά μας.

πωωωωωωω και με τέτοια μπάλα και αντ1;;; δεν μας λυπούνται καθόλου!!!

• Like 1
Δημοσ.

0-2 μπορούμε να νικήσουμε.Μετα θα ερθουν οι παίχτες και ολοι θα ησυχάσουν.

Α, δηλαδή πρέπει πρώτα να καρδιοχτυπήσουμε για να έρθουν μετά οι δανεικοί. Οκ.

Χοντρέ πούλα

• Like 1
Δημοσ.

Ανεξαρτήτως του αν προκριθούμε η όχι, οι φετινές κινήσεις είναι παρόμοιες με αυτές της τελευταίας χρονιάς του Σωκράτη. Ακυβέρνητο καράβι, υπηρεσιακοί προνητές, ανύπαρκτες μεταγραφές. Ο Σίλβα το μυρίστηκε και γι αυτό την έκανε. 

Αυτός ο Φιγκέιρας πως διάολο είχε παίξει παιχνίδια στη Σεβίλη? 

• Like 1
Δημοσ.

παντως νομιζω πολυ συντομα θα πρεπει οι Mods να αλλαξουν το τιτλο του θεματος και να κοψουν αυτη την τελευταια λεξη! :P

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες ο Αντ1 δείχνει hd εδώ και κάποιους μήνες,δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα στην εικόνα.

Τα μάτια μας αν πονέσουν, θα΄ναι απ'αλλο θέμα... :P

Δημοσ.

Πέταξε για Αγγλία ο Κασάμι! (pics)

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Παϊτίμ Κασάμι! Ο Ελβετός μέσος πετάει αυτή την ώρα για Αγγλία, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Νότιγχαμ Φόρεστ! 

Ο ηδη αδυναμος Ολυμπιακος αντι να ενισχυεται , εχασε και καποιους απο τα δυνατα χαρται του οπως τους Κασάμι, Ρομπερτο , Φουστερ , Σαλινο .. 

.. και παει και για Μαζουακου οπως φαινεται .. 

Περιεργα πραγματα ...

Ακομα και αμα περασουμε την Σεβα ποιος λεει οτι θα περασουμε στον επομενο γυρο που θα εχουμε ακομα πιο δυσκολο αντιπαλο ?

Και ακουω οτι το μπατζετ θα πεσει φετος .. 

Την παλευουν στη διοικηση ? Αυτα τα εκανε ο Αλαφουζος και τον εκραζαν οι φιλαθλοι του ΠΑΟ .. 

Αν δεν επενδυσει πως θα ερθει η προκριση και το χρημα στο Τσ. Λ .. 

Δημοσ.

εγω παντως δεν ξερω γιατι αλλα εχω την αισθηση, πολυ εντονα οτι ο ολυμπιακος ωδευει σιγα σιγα σε καταντια, και σιγουρα θα φυγει ο μαρινακης...μακαρι να βγω λαθος αλλα σαν εκει να πηγαινει μου φενεται το ολο θεμα, ολα ειναι γενικα πολυ υποπτα τους τελευταιους 3 μηνες...

Δημοσ.

Και για το Ντουρμάζ πλέον ακούγεται πολύ έντονα ότι μετράει μέρες αν όχι ώρες. Πραγματικά μιλάμε για τραγέλαφους. Αλλά κατά τ άλλα 13.000 διαρκείας. Τέτοια πράγματα μόνο στις τοπικές κατηγορίες.

Δημοσ.

Και για το Ντουρμάζ πλέον ακούγεται πολύ έντονα ότι μετράει μέρες αν όχι ώρες. Πραγματικά μιλάμε για τραγέλαφους. Αλλά κατά τ άλλα 13.000 διαρκείας. Τέτοια πράγματα μόνο στις τοπικές κατηγορίες.

15.000 Διαρκείας ανακοίνωσαν τη περασμένη εβδομάδα..

Κατά τ'αλλα εκεί που θέλαμε 2-3 προσθήκες, βλέπω με τις αποχωρήσεις να πάμε πάλι για μισή 11αδα..

Υγ:περιμένω να ακούσω το κόστος μεταγραφής του Κασάμι στη Νότινγχαμ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...