Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.

ψαχνω στο ιντερνετ για το πτυχιο ccna και βρισκο αρκετες σχολες(να το πω) που ειναι το μεσω για να αποκτησεις αυτο το πτυχιο.

 

1)για λεφτα δεν ρωτησα πουθενα γιατι προβλεπω πως θα πονεσω με αυτο που θα ακουσω αλλα αν γνωριζει καποιος θα ηθελα να μου πει....

 

2)το θεμα μου ειναι αλλο......
οπου και να κοιταξω βλεπω οτι η υλη και οι εξετασεις ειναι ολα στα αγγλικα.ισχυει;;;;

υπαρχει πουθενα στα ελληνικα;;;;για την ακριβια το βιβλιο της υληες το βρηκα στα ελληνικα αλλα οι εξετασεις γινοντε σε καποια σχολη στα ελληνικα η ειναι παντου στα αγγλικα;;;;;;

Δημοσ.

Η ύλη είναι στα αγγλικά. Στα αγγλικά θα είναι και οι εξετάσεις επομένως δεν έχει νόημα να υπάρχουν στα Αγγλικά. Αλλά οι καθηγητές μιλάνε στα ελληνικά και μια χαρά θα τα καταλάβεις.

 

Το ποσό των διδάκτρων εξαρταται από τη σχολή. Πριν μερικά χρόνια είχα πληρώσει 2000.

Δημοσ.

τα λεφτα αντε θα ζοριστω λιγο να τα μαζεψω αλλα  τα αγγλικα ειναι που με ανησυχουν γιατι ξερω τα πολυ βασικα μονο.....

καλημερα καλησπερα και τετοια.....χαχαχαχαχ

 

κατι πολυ βασικο...

αξιζει να δωσει καποιος τοσα λεφτα για αυτο το πτυχιο;;;;μετραει στην αγορα εργασιας;;;;

και ακομα και να μην μετραει ...μαθαινεις η παιρνεις  μονο το πτυχιο για τους τυπους και αυτοι με την εκαστοτε σχολη τα λεφτα μας;;;;;;

 

εχετε να μου προτεινετε καμια σχολη;;;;;;για κεντρικη μακεδονια παντα.
 

Δημοσ.

Ελληνοαμερικανικη στη Θεσσαλονικη. Χωρις αγγλικά όμως δεν πας πουθενα, καλύτερα ασχολήσου 1 χρονο με τα αγγλικα και απο τον επόμενο το βλέπεις για το ccna. 

Δημοσ.

Ούτε εγώ ήξερα Αγγλικά αλλά όχι βέβαια του καλημέρα-καλησπέρα. Με λιγη υπομονή με μεταφραστικά και από εδώ και από εκεί την έβρισκα την άκρη.

 

Ότι μαθαίνεις μαθαίνεις αλλά στην αγορά εργασίας θέλεις μπάρμα στην κορόνη ειδικά στις μέρες μας. Δυστηχώς ακόμα και αν πάρεις CCNA πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για εργασία. Στην Ελλάδα σαν να μην το υπολογίζουν καν. Φυσικά αν πάρεις και άλλα πτυχία π.χ. της MS και έχεις και ένα μεταπτυχιακό εκεί έχεις ελπίδες. Από μόνο του όμως δύσκολα.

Δημοσ.

Ναι αλλα τα αγγλικα θα τα βρίσκει παντου μπροστά του όχι μονο στο CCNA. Ειδικα στον συγκεκριμένο τομεα ειναι must από το να διαβάζεις manual και βιβλια ή να ψαχνεις λύσεις στο ιντερνετ. 

 

Πλεον αν δεν εχεις ακρες ή πολυ καλή γνωση σε κάποιο αντικειμενο/προυπηρεσια ούτε CCNA, ουτε MS ούτε Μεταπτυχιακά σε σώζουν στην Ελλαδα. 

  • Like 1
Δημοσ.

Μα δεν διαφώνησα για τα Αγγλικά. Αλοίμονο. Αλλά το μην γνωρίζεις δεν σε αποτρέπει από το να ασχοληθείς με το CCNA.

Δημοσ.

Και εγώ συμφωνώ στο κομμάτι των Αγγλικών.

 

Ακόμα και αν κουτσά στραβά καταφέρει ο φίλος να πάρει το CCNA μετά μόνο εμπόδια θα βρίσκει στον δρόμο του.

Χωρίς Αγγλικά στον συγκεκριμένο τομέα δεν πας πουθενά δυστυχώς ακόμα και μέσα στην Ελλάδα. Αν κοιτάξεις το 99% στις αγγελίες ζητάει άριστες γνώσεις Αγγλικών γραπτά και προφορικά.

 

Εκτός αν έχεις βύσμα βέβαια και σε χώσει κάπου. Εκεί αλλάζει το πράμα.

 

Συγνώμη για το of topic. Μια επισήμανση ήθελα να κάνω.

  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μην ζητάτε συγνώμη. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. Σας διαβάζω όλους πολύ προσεκτικά.

Το μόνο παραπλήσιο πτυχίο που βρήκα στα ελληνικά είναι το ecdl IT essential

http://www.ecdl.gr/el/programmes/professionalskills/ecdlitadmin/Pages/ecdl_it_administrator.aspx

 

Αυτό όσο διαβάζω φαίνεται να αξίζει αλλά δεν ξέρω αν είναι εφαμηλο του ccna. Πάντως λέει ότι πρεπε να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο της Cisco και μετά να δώσεις αυτήν την πιστοποίηση. Αξίζει;

Δημοσ.

α.το ccna επικεντρωνεται σε cisco γενικοτερα οποτε διαφοροποιειται απο το ecdl ασχετα που και με το ccna θα μαθεις γενικα για δικτυα.

δεν νομιζω να σε παρουν καπου για cisco αμα πας με ecdl it.να βοηθησει αλλου ναι.

β.μπορεις να διαβασεις μονος σου cisco και μετα να δωσεις τις εξετασεις αν δεν θες να δωσεις λεφτα για διδακτρα.

γ.ξεκινα και ταυτοχρονα αγγλικα.εν ετος 2016 δυστυχως δεν πας πουθενα χωρις αγγλικα διοτι θα χρειαστει να βρεις κατι στο ιντερνετ θα ειναι στα αγγλικα και θα εχεις θεμα.

  • Like 1
Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα και τα 2 κάνουν για δίκτυα γενικά απλά το ένα έχει το όνομα....

 

Ccna :

1)Μπορώ να αγοράσω το βιβλίο στα ελληνικά και να δώσω μόνο τις εξετάσεις στα αγγλικά όπως είπε ένας φίλος παραπάνω;

 

2) στις εξετάσεις έχει και πρακτική; και αν ναι εκείνη αν δεν κάνω μαθήματα πως θα την μάθω;

Δημοσ.

Μόλις πήρα τηλέφωνο στην ελληνοαμερικανικη σχολη για να ρωτήσω για το ccna.

 

1)Η τιμή είναι στα 1750 ευρώ αλλά οι εξετάσεις δεν γίνονται εκεί που σημαίνει ότι θα της δώσω αλλού αλλά που δεν ξέρω ούτε αυτοί ξέρουν πρέπει να αποφασίσω εγώ λέει. Επίσης αν είναι έτσι σημαίνει ότι είναι 1750 ευρώ συν τα έξοδα των εξετάσεων.

 

2)Όσον αφορά τα αγγλικά μου είπε να μην ανησυχώ δεν είναι πολύ δύσκολες ωρολογιες αλλά όλα είναι στα αγγλικά.

 

3)ρωτησα αν μπορώ να διαβάσω μόνος στο σπίτι και να δώσω κατευθείαν εξετάσεις σε κάποιο εξεταστικό κέντρο και μου είπε κατά λέξη πως αυτό είναι υπερανθρωπο..... Χαχαχα

 

Υπάρχει κάπου αλλού για βόρειο Ελλάδα πάντα που να είναι και εξεταστικό κέντρο;

 

Βασικά μου φάνηκαν πολλά τα λεφτά.....

Δημοσ.

Να σου απαντησω:

 

1) Παλαιότερα ήταν καπου 3500 ευρω για το CCNA, τότε βέβαια έβαζαν μαζί και τα εξέταστρα, αλλα ναι αρκετά τα χρήματα. Αυτο που σου είπαν. Η ελληνοαμερικάνικη είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο Cisco. Τις εξετάσεις θα τις κάνεις εκεί, απλά εννοούσαν οτι δεν είναι μέσα στο πακέτο. Οι εξετάσεις έχουν ένα κόστος κάπου 300 ευρω, δε θυμάμαι ακριβώς.

 

2) Πήγαινε στο youtube, μερικοί κάνουν μαθήματα ccna, αν μπορείς να καταλάβεις αυτά τα αγγλικά τότε είσαι οκ. Τα αγγλικά είναι απλά και τις ορολογίες τις μαθαίνεις. 

 

3) Δεν ξέρω το επίπεδο σου γενικότερα, ούτε πως διαβάζεις. Γενικά ένας άνθρωπος που έχει τελειώσει ΤΕΙ/ΑΕΙ οποιασδήποτε σχολής θεωρώ οτι πανω κάτω έχει μάθει πως να διαβάζει και να βρίσκει πηγές. Οπότε καθόλου υπεράνθρωπο, απλα θα χρειαστεί περισσότερο διάβασμα και ψαξιμο... 

Δημοσ.

3)ρωτησα αν μπορώ να διαβάσω μόνος στο σπίτι και να δώσω κατευθείαν εξετάσεις σε κάποιο εξεταστικό κέντρο και μου είπε κατά λέξη πως αυτό είναι υπερανθρωπο..... Χαχαχα

 

 

τα λεφτα ειναι γενικως πολλα οχι μονο εκει.

εγω σχολιαζω το 3.δεν πιστευω να περιμενες να σου πει κατι διαφορετικο.λεφτα θελουν να βγαλουν.απειρα ατομα το εχουν διαβασει και μετα με emulators εχουν κανει οτι χρειαζεται.οποτε καθολου υπερανθρωπο.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...