logo15 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Καλησπερα σας. Εκανα περισυ τετοια εποχη συμβολαιο με την vodafone στα 18ε. Τωρα που ηρθε η ωρα για την ανανεωση μου ζητανε 22 για το ιδιο πακετο! Και μου λενε απο 28 στα 22 (που ειναι και η προσφορα για τους νεους πελατες). Με προσφορες απο 28 με ειχαν 18 μεχρι τωρα.... Και οταν τους λεω οκ βαζω το φοιτιτικο (ειμαι φοιτιτης) στα 15 μου λενε παλι 22 και τραβαω τα μαλλια μου ρε παιδια!!!Τι κανω? Στην περιοχη εχουμε μονο αυτη και οτε που τσουζει κωλους! Υπαρχει περιπτωση αν προχωρησω με ΟΤΕ να παρει η βοντα για καλυτερη προσφορα? Αλλη εναλλακτηκη?
overpower Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Αν οντως μπορεις το φοιτητικο, γιατι οχι? Εχεις δωρεαν πριν καν βαλεις χρηματα. Μπορεις να βγαλεις και την Ευρωπαικη καρτα νεων με συνδρομη 15 τον χρονο και θα εχεις διπλασιο ποσο ανανεωσεις απο 10 και πανω. Ουσιαστικα θα βαζεις 10 και θα εχεις 16κατι (-φοροι) 1
logo15 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 @Overpower το φοιτητικό μου το κοστολογεί ιδιο ακριβώς με το κανονικο η βοντα. Εχω καρτα νεων. Εξήγησε μου λιγο τι λες γιατι μαλλον δεν σε πιανω.. ΜΙλαω για σταθερο και ιντερνετ...
overpower Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 @Overpower το φοιτητικό μου το κοστολογεί ιδιο ακριβώς με το κανονικο η βοντα. Εχω καρτα νεων. Εξήγησε μου λιγο τι λες γιατι μαλλον δεν σε πιανω.. ΜΙλαω για σταθερο και ιντερνετ... Οπα, δεν ειδα οτι ειμαστε στο ADSL section. Νομιζα μιλουσες για κινητο. Δεν γνωριζω τιποτα οσον αφορα το σταθερο/ιντερνετ απο βοντα.
kalodrei Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 ρωτά στην WIND εάν έχει διαθεσιμοτητα στην περιοχή σου , μην βασιστείς στο site τους. Εαν έχει με 21,5 σου δίνουν φοβερό πακέτο και δώρο tablet.
logo15 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 ρωτά στην WIND εάν έχει διαθεσιμοτητα στην περιοχή σου , μην βασιστείς στο site τους. Εαν έχει με 21,5 σου δίνουν φοβερό πακέτο και δώρο tablet. Δεν εχει ειμαι μεταξυ ΟΤΕ και Βοντα. Πηρα ΟΤΕ και μου το πηγε 21ε Τωρα εχω την εξης απορια, Ποτε αλλαζω για να μην πληρωνω την βοντα λεφτα που "σπαω" το συμβολαιο? Λυγει 19 Ιουλιου...
panos- Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μπορείς να ρωτήσεις αν γίνεται φορητοτητα, νομίζω πως γίνεται.
jkoukos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Θα κάνεις αίτημα φορητότητας στην Cosmote την μέρα που λήγει το συμβόλαιο με την Vodafone.
logo15 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Θα κάνεις αίτημα φορητότητας στην Cosmote την μέρα που λήγει το συμβόλαιο με την Vodafone. Πηρα βοντα ξανα και μου ειπαν 2 μερες πριν για να μην εχω καποια χρεωση. Ο Οτε μου ειπε οτι τις 5-10 μερες για να γινει η αλλαγη θα πληρωνω κανονικα βοντα...
jkoukos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Η φορητότητα μπορεί να ολοκληρωθεί και συντομότερα, απλά εκ του κανονισμού υπάρχει περιθώριο μέχρι 10 εργάσιμες. Ο προηγούμενος πάροχος υποχρεούται να μην εγκρίνει την φορητότητα (για συγκεκριμένους λόγους) μέσα σε 6 ώρες ή το πολύ την επόμενη εργάσιμη αν το σχετικό αίτημα έγινε σε μη εργάσιμη ώρα. Συνήθως στον ΟΤΕ, που μέσω αυτού γίνονται τα πάντα, όταν πρόκειται για πελάτη που έρχεται σε αυτόν, ολοκληρώνεται σε 3-5 μέρες. Υπηρεσία θα έχεις πάντα και η αλλαγή θα γίνει αυτόματα. Απλά για όσες μέρες είσαι στον προηγούμενο πάροχο, θα χρεωθείς το ανάλογο ποσό και θα σου αποστείλει τελικός λογαριασμός. Προσωπικά θα την έκανα το πολύ 1 μέρα πριν λήξει το συμβόλαιο. Καλύτερα να έχω καθυστέρηση 2-3 μέρες παραπάνω, παρά να μπλέξω με οποιοδήποτε διαδικαστικό θέμα, από λάθος ή εκ του πονηρού με το λογιστήριο της όποιας εταιρείας.
VonLoutsos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Καλησπερα σας. Εκανα περισυ τετοια εποχη συμβολαιο με την vodafone στα 18ε. Τωρα που ηρθε η ωρα για την ανανεωση μου ζητανε 22 για το ιδιο πακετο! Και μου λενε απο 28 στα 22 (που ειναι και η προσφορα για τους νεους πελατες). Με προσφορες απο 28 με ειχαν 18 μεχρι τωρα.... Και οταν τους λεω οκ βαζω το φοιτιτικο (ειμαι φοιτιτης) στα 15 μου λενε παλι 22 και τραβαω τα μαλλια μου ρε παιδια!!! Τι κανω? Στην περιοχη εχουμε μονο αυτη και οτε που τσουζει κωλους! Υπαρχει περιπτωση αν προχωρησω με ΟΤΕ να παρει η βοντα για καλυτερη προσφορα? Αλλη εναλλακτηκη? Φορητότητα για να μην χαλιέσαι...Με το που θα την δουν θα σε καλέσουν για να σε ρωτησουν γιατί φεύγεις. Θα τους εξηγήσεις οτι δεν γίνεται να πληρώνεις παραπάνω από αυτό που έχεις τώρα. Εκεί είτε θα σου πούνε να μείνεις με την ίδια τιμή ή θα σου κάνουν και καλύτερη από μόνοι τους. Και προσοχή να τους ζητήσεις να μην σου χρεώσουν το 5 ευρω της ανανέωσης συμβολαίου. Θεωρητικά το κάνουν από μόνοι τους οταν δουν φορητότητα. Δεν είναι να χαλιέσαι για τα αυτονόητα, αυτοι πατάνε στο γεγονός οτι δεν θα τρέξει κάποιος πελάτης να κάνει φορητότητα και θα πληρώσει αυτό που του λένε. Όταν δουν την φορητότητα επειδή θέλουν να σε κρατήσουν ως δια μαγείας κάνουν τα αυτονόητα.
logo15 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Αρχ**ια καναν. Μου ειπαν η 21 τον μηνα για 12 ή τιποτα!
VonLoutsos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Περίεργο μου φαίνεται να σου πω την αλήθεια....Και στο λέω γιατί εγώ είχα γραμμή στα 23 και πήρα για ανανέωση (με σκοπό να μείνει 23 σταθερό χωρίς αλλαγές) και όπως και εσένα μου λένε δεν γίνεται θα πάει στα 29. Μετά από γκρίνια μου έκαναν καλύτερη προσφορά στα 28.2 νομίζω. Εκεί αφού είδα την κοροιδία έκανα φορητότητα. Με πήρε οταν τους έφτασε ενας υπάλληλος και του λέω οτι φεύγω λόγω τιμής και ενώ ζητούσα 23 το έκαναν 21.6. Και μιλάμε για 12 μηνο όχι 24 μηνα και τα λοιπά. Υ.Γ: Οταν φτάσει η αίτηση από την εταιρεία που κάνεις την φορτητότητα για να τους πάρει την γραμμή θα σε καλέσουν, όχι νωρίτερα. 1
logo15 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Περίεργο μου φαίνεται να σου πω την αλήθεια....Και στο λέω γιατί εγώ είχα γραμμή στα 23 και πήρα για ανανέωση (με σκοπό να μείνει 23 σταθερό χωρίς αλλαγές) και όπως και εσένα μου λένε δεν γίνεται θα πάει στα 29. Μετά από γκρίνια μου έκαναν καλύτερη προσφορά στα 28.2 νομίζω. Εκεί αφού είδα την κοροιδία έκανα φορητότητα. Με πήρε οταν τους έφτασε ενας υπάλληλος και του λέω οτι φεύγω λόγω τιμής και ενώ ζητούσα 23 το έκαναν 21.6. Και μιλάμε για 12 μηνο όχι 24 μηνα και τα λοιπά. Υ.Γ: Οταν φτάσει η αίτηση από την εταιρεία που κάνεις την φορτητότητα για να τους πάρει την γραμμή θα σε καλέσουν, όχι νωρίτερα. Απλα πηγα παλυ voda γιατι στραβη να γινοταν θα επρεπε να μινω ΟΤε 2 χρονακια και παιζει τετοια εποχη του χρονου που τελειωνω σχολη να μην ειμαι εδω...
makis269 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 ειχα για έναν χρονο το ευελικτο 300 στα 22 ευρώ ,με την αυξηση του φαπα πήγε 23 και κάτι , τελειώνει το συμβόλαιο και λέω να ξανακάνω νέο για να μην πάει το παλιό γύρω στα 28 , κάνω συμφωνία για 24 μήνες γύρω στα 21 κάτι μου λένε οτι θα πληρώσω κάτι τέλη στα 5 ευρώ ,τους απαντάω βρε ουστ απο εδώ που θέλετε και νταβατζιλίκια για να συνεχίσω στο δίκτυο σας , με λένε περίμενε λίγο να μιλήσω με τον προιστάμενο ,και τα τέλη δεν τα πλήρωσα ( χαρίστηκαν ) . *η συνομιλία περιέχει λίγο τραβηγμένο χιούμορ ,η ομιλία μου με τον υπάλληλο ήταν πιο ευγενική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα