venomawakens7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Έχω ένα παλιό laptop που δε χρησιμοποιώ με εγκατεστημενα και ενεργοποιημενα τα Windows 10. Τώρα φτιάχνω ένα bootable usb για τα 10αρια με σκοπό να το χρησιμοποιησω στο νέο μου pc. Έχω βρει το product key των Windows μέσω ενός προγράμματος. Θα μπορέσω με το ίδιο key να τα περάσω στ desktop η θα έχω θέματα?
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Τα win τα είχε το λάπτοπ ή τα αγόρασες εκ των υστέρων και τα εγκατέστησες? Αν τα είχε το λάπτοπ (έτσι όπως το αγόρασες δηλ.) τότε το κλειδί αυτό είναι μόνο για το λάπτοπ.
venomawakens7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μεταχειρισμενο ήταν, αυτός που το πήρα είπε ότι τα είχε κατεβάσει κανονικά από την αρχή! Δεν ξέρω όμως μήπως τα είχε κατεβάσει πειρατικά, αλλά εφόσον στις ρυθμίσεις μου λέει ότι είναι ενεργοποιημενα μάλλον αυθεντικά θα είναι και θα μπορέσω να χρησημοποιησω το key! Όταν ξεκίνησα να φτιάχνω το usb ως προεπιλογή μου έβγαζε για κάποιο λόγο πορτογαλικά, εγώ το άλλαξα στα Ελληνικά θα μου δημιουργήσει κάποιο θέμα αυτό με το key?
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Επειδή στις ρυθμίσεις λέει ότι ενεργοποιήθηκαν δεν σημαίνει ότι και το κλειδί είναι γνήσιο. Με τι έκανες το usb? Με ποιο πρόγραμμα?
stelios5 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 To key που έχεις δεν θα δουλέψει!! Η microsoft δίνει μοναδικά key στα win 10 ακόμα και μετά από update από 7αρια ή 8, 8.1. Τσεκάρει και κρατά την "ταυτότητα" του υπολογιστή σου. Αν το νέο σου PC έχει κάποια win επάνω, βάλε τω να κάνει Update σε win 10 Mετά κάνε καθαρή εγκατάσταση με τα win 10 που κατέβασες από microsoft, έτσι θα έχεις γνήσια ενεργοποιημένα Win 10.
venomawakens7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μάλιστα! Το pc είναι καινούργιο δεν έχει περασμένο τίποτα μέσα. Αν αρχικά περάσω αυτό το iso που έχω στο usb θα με αφήσει να κάνω skip το κλειδί, να εγκαταστήσω τα Windows κανονικά μέχρι να δω τι θα κανω?
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μάλιστα! Το pc είναι καινούργιο δεν έχει περασμένο τίποτα μέσα. Αν αρχικά περάσω αυτό το iso που έχω στο usb θα με αφήσει να κάνω skip το κλειδί, να εγκαταστήσω τα Windows κανονικά μέχρι να δω τι θα κανω? ΝΑι μπορείς να κάνεις skip.
stelios5 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Υπάρχει τρόπος να έχεις win 10 ενεργοποιημένα αλλά θέλει κόπο.... Βάζεις win 7 -----> τα κάνεις Update σε win 10 -----> κάνεις format ----> βάζεις καθαρή εγκατάσταση τα win 10 τα οποία θα είναι πλέον ενεργοποιημένα Να βάλεις win 7 Ultimate 64 bit για να πάρεις win 10 pro 64 bit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα