Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ειμαι σε windows 10 και εχω ορίσει σαν κυρια οθονη την οθονη του υπολογιστή και σαν επέκταση οθονης έβαλα τον προβολέα που εχω για να στέλνω σήμα οταν θελω να βλέπω ταινια.

Το πρόβλημα ειναι οταν ειναι κλειστο το PC η οταν ειναι σε αναστολή λειτουργίας , δεν ξεκινάν τα window αν δεν ανοίξω και τον προτζεκτορα. Διαφορετικά μένει μαύρη μονο η οθόνη του υπολογιστή και βλεπω μονο το ποντικι να κουνιέται.

Το σύστημα ειναι αυτο της υπογραφής μου!

Υπαρχει καποια ρύθμιση που μπορω να κανω για να μην συμβαίνει αυτο  καθε φορα?

Σας ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Να προσθέσω οτι τα windows ειναι και  φρεσκοπερασμενα απο φορματ.  Καμιά ιδεα για το τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Δεν κοιτας λιγο τους οδηγους της καρτας γραφικων?Κατεβασες εσυ το αναλογο πακετακι και το περασες η΄ ο,τι εβαλαν απο μονα τους τα windows?Το αντιθετο το εκανες καθολου?Δηλαδη να ορισεις τον προβολεα για κυρια οθονη να δεις τι κανει?

Δημοσ.

Εχω τους τελευταίους drivers της nvidia . δεν νομιζω οτι ειναι θεμα προβολέα γιατι και παλιοτερα που ειχα παλι μια οθονη και μια τηλεοραση συνδεδεμενες , αν η τηλεόραση ηταν κλειστή παλι το ιδιο γινόταν .

Ειναι λογικο αυτο?

Δημοσ.

Η λογική λέει ότι κάποια ρύθμιση πρέπει να είναι. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει. Γιατί τι άλλο να κάνω και φορματ να κάνω πάλι το ίδιο γίνεται....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...