dali13gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Σχετικά παλιά συσκευή αλλά σε αυτά τα λεφτά ούτε Lumia 640XL δεν παίρνεις που έχει τιμή χώμα. Εδώ: http://www.efox-shop.com/zte-nubia-z7-max-4g-lte-qualcomm-snapdragon-801-25ghz-quad-core-55-zoll-fhd-bildschirm-4g-smartpho-g-293591?utm_source=st&utm_medium=email&utm_campaign=st160705 Παρεμπιπτόντως, στο newsletter αναφέρεται και το ZUK Z1 στα 175€.
ziaba Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 η γνώμη μου δεν αξίζει πρώτον το μαγαζί είναι αναξιόπιστο και δευτέρων η συσκευή είναι 2 χρονών
dali13gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Για το μαγαζί απ' όσο ξέρω είναι το γερμανικό παράρτημα του Cοοlicοοl (κάποιες συσκευές έρχονται από την Κίνα όμως) το οποίο είναι από τα γνωστά. Όσο για τη συσκευή, μπορεί να είναι 2 χρόνων, αλλά σε αυτά τα λεφτά αξίζει όπως άξιζε και το Xiaomi Mi4 στο άλλο θέμα στα ίδια χρήματα. Εξάλλου, δεν είναι καμία τυχαία κινεζική μάρκα, η σειρά Nubia της ZTE είναι.
dali13gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Το μητρικό κατάστημα (Cοοlicοοl) έχει καλό reputation πάντως. Αν το θέλει κάποιος, μπορεί να το πάρει από εκεί, το ίδιο πράγμα είναι.
lefta_yparxoun Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 κάπου στα 127 βγαίνει στο report me for spam
efo355 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 To WOT βγάζει το site σαν scam Τετοιου τύπου site είναι τέρμα αναξιόπιστα. Μια χαρά είναι το efox.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Σε αυτα τα λεφτά βγαινει το mi4c με τον 808 2/16. Για εμένα καλύτερη επιλογή το Xiaomi
drdedus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Το μητρικό κατάστημα (Cοοlicοοl) έχει καλό reputation πάντως. Αν το θέλει κάποιος, μπορεί να το πάρει από εκεί, το ίδιο πράγμα είναι.Εσυ θεωρείς αξιόπιστο το cool icool?Γιατί αν θεωρείς αξιόπιστους αυτούς τότε με τα υπόλοιπα μας ενώνουν δεσμοί αίματος. Ενα κ(%#!κατάστημα είναι, που το πιθανοτερο είναι να ταλαιπωρηθείς μπας και γλυτώσεις ψίχουλα. Για εμένα είναι να το αποφεύγεις το cool...
dali13gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ο καθένας με τις εμπειρίες του. Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το εν λόγω.
drdedus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δεν αμφιβάλλω αλλά νομίζω ότι είναι γενικότερη άποψη να αποφεύγεται οπως τα everbyuing igogo κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα