Nisteate Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δοκίμασε να μπεις στο bios, άστο 2 λεπτά εκεί και κλείσε τον απο το κουμπί, βάλτον μετά πάλι μπρος και δες αν πάρει. Αν πάρει κάντο άλλη μια φορά και δες αν πάρει πάλι. Άμα κλείσει θέλει resetCMOS nvm bb για σήμερα και ty
nikos903 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Θέλω να δω αν σου κάνει το ίδιο όταν κλείσει στο bios και το ίδιο αν κλείσει απο λειτουργικό για αυτό το είπα. Πάντως πρέπει να δεις και την μπαταρία την μητρικής με το HWmonitor μην είναι άδεια και στα κάνει αυτά η μητρική για αυτό. Καλό βράδυ.
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Γεια σας.Σήμερα 4/7 το πρωί άνοιξα των Υ/Π για να μπω για (gaming,social media,etc) έκλεισα των Υ/Π γιατί βαρέθηκα και μετά από 20 λεπτά των ξανά άνοιξα δοκίμασα αλλά χωρίς αποτέλεσμα άνοιγε έκλεινε άνοιγε έκλεινε. Κλπ Η οθόνη δεν είχε σήμα ήταν Δλδ σαν να ήταν κλειστή άλλαξα το καλώδιο VGA αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο δοκίμασα άλλη οθόνη και πάλι ίδιο το αποτέλεσμα άλλαξα την Gpu με μια παλιά που είχα (Gtx 750 ti 2gb twinfronz (brand new) με την παλιά μου την Gt 620 η οποία αντικαθιστάθικε από την Gtx για αυτήν την κάρτα έχω πολύ καλλά λόγια τσεπά) το αποτελεσμα ίδιο στο κουτί μέσα τα πάντα δούλευαν ρολόι (fans,lights εκτός από το Led του HDD που άνοιγε αλλά για λίγο και μετά έκλεινε και δεν άνοιγε άλλο ) προσπάθησα να πάω στα bios αλλά no signal ;/ το τροφοδοτικό είναι και αυτό καινούργιο (Corsair 650 Vs Silver/Gold Edition δεν θυμάμαι) θα με βοηθούσε (Xd) άμα μου βρίσκατε την λύση γιατί αλλιώς είμαι αναγκασμένος να πάω το μωράκι μου στον γιατρό (σε έναν επάγγελματια sorry για τα υποκοριστικα) άμα χρειάζεστε περαιτέρου διευκρίνησης. just let me know 5/7 Άνοιξα των Υ/Π και το led του hdd και του κουμπιού εκκίνησης ηταν σβηστά. Δοκίμασα το PCI card της mobo αλλα παλι no signal ακουσα τα fans και ακουσα ενα βουητό απο το ανεμιστήρα της cpu. Δεν πιστεύω οτι ο Hdd μπορεί να προκαλέσει black screen ;/ Δηλαδή? Ξεκινούσε το pc και έκλεινε κατευθείαν? Πλέον δεν το κάνει ούτε αυτό? Δεν ξεκινά καν?
nikos903 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Απο όσο κατάλαβα τώρα είναι σε φάση που: Κάνει clearCMOS, μπαίνει μια φορά, το κλείνει και μετά για να μπει θέλει πάλι clearCMOS. Η 4ρα μνήμη δεν δουλεύει και η 2ρα μόνο όταν είναι απάνω μόνη της παίρνει μπρος το pc.
Nisteate Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δηλαδή? Ξεκινούσε το pc και έκλεινε κατευθείαν? Πλέον δεν το κάνει ούτε αυτό? Δεν ξεκινά καν? πανω κατο αυτο ;/Απο όσο κατάλαβα τώρα είναι σε φάση που: Κάνει clearCMOS, μπαίνει μια φορά, το κλείνει και μετά για να μπει θέλει πάλι clearCMOS. Η 4ρα μνήμη δεν δουλεύει και η 2ρα μόνο όταν είναι απάνω μόνη της παίρνει μπρος το pc.Ακριβός xD
Nisteate Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δεν με βοηθάς. Ok sorry στην αρχή ο υπολογιστής ανοίγε έκλεινε επ'απειρο... Μετά έκανα ένα clearCMOS αφού μου είπε το παιδί να δοκιμάσω μόνο με μια ram δοκίμασα την 2αρα και άνοιξε.Μετά έβαλα και την 4ρα αλλά τπτ.
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Άρα με την 2άρα ανοίγει κανονικά? Βλέπεις εικόνα? Μπορείς να μπεις στα win ή στο BIOS?
Nisteate Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Άρα με την 2άρα ανοίγει κανονικά? Βλέπεις εικόνα? Μπορείς να μπεις στα win ή στο BIOS? Άρα με την 2άρα ανοίγει κανονικά? Βλέπεις εικόνα? Μπορείς να μπεις στα win ή στο BIOS?ναι αλλά άμα κάνεις shutdown θέλει resetCMOS για να ανοίξει μόνο στα Windows όχι bios..
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μαλλον κανας πυκνωτης της μητρικης που εχει σχεση με την μνημη θα κραταει φορτιο και οταν το καθαριζεις απο ρευμα και αδειαζει παιρνει μπροστα.Λεω γω τωρα..
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 ναι αλλά άμα κάνεις shutdown θέλει resetCMOS για να ανοίξει μόνο στα Windows όχι bios.. Πως είναι δυνατόν να μπάινεις win και να μην μπαίνεις BIOS? Δεν παίζει αυτό. Βρες ένα άλλο καλό τροφοδοτικό και δοκίμασε. Ας είναι καινούργιο αυτό που έχεις το οποίο δεν είναι gold όπως αναφέρεις στο 1ο post.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα