Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα πριν έκανα resetCMOS με την 4ρα και δουλευαι τώρα έβαλα και της δύο αλλά πήρε μόνο την 2αρα πριν η 2αρα ήταν στο slot A τώρα είναι στο B Δλδ δεν χάλασε η υποδοχή (πάλι καλά)

Δούλεψε το λίγο μόνο με την 4ρα, κάνε τερματισμούς, βγάλε το ρεύμα, ξαναβάλε το μπρος, δες αν είναι όλα οκ. Αν είναι οκ βάλε την μετά στην δίπλα θέση, και κάνε πάλι τα ίδια να δεις αν πάρει κανονικά.

Για δώσε τα μοντέλα των μνημών, τα γράφουν απάνω τους σε ένα αυτοκόλλητο.

Δεν έκλεισε τπτ δεν έκανε με το command ;/

Δοκίμασε να κλείσεις το fast startup όπως δείχνουν εδώ: link.

Δημοσ.

Με τον δισκο που δεν αναβει το λαμπακι μην τρελαινεσαι δεν λεει τιποτα αυτο.Η΄μαλλον  λεει.. Οτι δεν ξεκιναει καν να bootαρει ο υπολογιστης ωστε να φορτωσει τα windows.Αρα σιγουρα δεν φταιει η οθονη.Στην ουσια κοιτα τις μνημες. Βγαλτες ολες και βαλε μια μονο τεσταροντας καθε φορα σε διαφορετικο σλοτ.Επισης αν εχει ενσωματωμενη γραφικων βγαλε την 750 και συνδεσε εκει την οθονη.Αν τελικα βαλεις ηχειακι πανω αυτα που θα προσφερει ειναι: Αν βγαλεις ολες τις μνημες και δεν κανει κανενα μπιμ τοτε ξερεις οτι ειναι η μητρικη off. Αν σου κανει καποια μπιπ τοτε καλο ειναι αυτο γιατι η μητρικη θα ειναι ζωντανη.Μετα αφου βαλεις μνημη πανω και το ξανα αναψεις αμα σου ξανα κανει μπιπ αναλογα με τον κωδικα μπιπ που δινει ο κατασκευαστης θα σου χτυπαει η΄ για καρτα γραφικων η΄ (εννοειται) για μνημη.Τελος παρολο που ειναι καινουργιο οπως λες, βλεπεις και τι γινεται με ενα αλλο τροφοδοτικο

Οκ ειδα οτι προχωρησε το πραγμα και παει καλα.Τωρα μου εβγαλε τα τελευταια μηνυματα. Ωραια λοιπον

Δημοσ.

mt16jtf5126az-1g6m1 (4gb 2rx8 pc3-12800u-11-11-b1) ο πατέρας μου πιστεύει ότι είναι ιός και λέει να κάνω format συμφωνείς (εγώ πάντως όχι)

Με τον δισκο που δεν αναβει το λαμπακι μην τρελαινεσαι δεν λεει τιποτα αυτο.Η΄μαλλον λεει.. Οτι δεν ξεκιναει καν να bootαρει ο υπολογιστης ωστε να φορτωσει τα windows.Αρα σιγουρα δεν φταιει η οθονη.Στην ουσια κοιτα τις μνημες. Βγαλτες ολες και βαλε μια μονο τεσταροντας καθε φορα σε διαφορετικο σλοτ.Επισης αν εχει ενσωματωμενη γραφικων βγαλε την 750 και συνδεσε εκει την οθονη.Αν τελικα βαλεις ηχειακι πανω αυτα που θα προσφερει ειναι: Αν βγαλεις ολες τις μνημες και δεν κανει κανενα μπιμ τοτε ξερεις οτι ειναι η μητρικη off. Αν σου κανει καποια μπιπ τοτε καλο ειναι αυτο γιατι η μητρικη θα ειναι ζωντανη.Μετα αφου βαλεις μνημη πανω και το ξανα αναψεις αμα σου ξανα κανει μπιπ αναλογα με τον κωδικα μπιπ που δινει ο κατασκευαστης θα σου χτυπαει η΄ για καρτα γραφικων η΄ (εννοειται) για μνημη.Τελος παρολο που ειναι καινουργιο οπως λες, βλεπεις και τι γινεται με ενα αλλο τροφοδοτικο

Οκ ειδα οτι προχωρησε το πραγμα και παει καλα.Τωρα μου εβγαλε τα τελευταια μηνυματα. Ωραια λοιπον

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την γνώμη σου αλλά η mobo είναι τόσο της πλάκας που άμα πάρω το ηχείο δεν θα έχω που να το συνδέσω; /

Ο υπολογιστής ανοίγει μόνο όταν η ram των 2gb είναι μέσα και κάνω resetCMOS μόνο τότε ανοίγει για μια φορά μόνο.

Δημοσ.

Οχι ρε καμια σχεση με  ιο μην κανεις format.Την καρτα γραφικων την εβγαλες καθολου τελικα και να παιξεις με την on board?Αν ναι τοτε μαλλον η μητρικη ειναι αλλα πρεπει να δοκιμασεις κι ενα αλλο τροφοδοτικο για σιγουρια

Δημοσ.

H 4ρα είναι u, δουλεύει με 1.25Volt η άλλη μνήμη μήπως είναι 1.5? Κατέβασε το CPUz και δες στο SPD τι γράφει για την 2ρα που έχεις.

Δημοσ.

Οχι ρε καμια σχεση με ιο μην κανεις format.Την καρτα γραφικων την εβγαλες καθολου τελικα και να παιξεις με την on board?Αν ναι τοτε μαλλον η μητρικη ειναι αλλα πρεπει να δοκιμασεις κι ενα αλλο τροφοδοτικο για σιγουρια

και on board δοκίμασε και άλλη παλιά και άλλη οθόνη μακάρι να φταίει το τροφοδοτικό έχει και 3χρονια εγγύηση περίπου 6 μήνες το χώ.

H 4ρα είναι u, δουλεύει με 1.25Volt η άλλη μνήμη μήπως είναι 1.5? Κατέβασε το CPUz και δες στο SPD τι γράφει για την 2ρα που έχεις.

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής σου δεν έχει γραφικά απάνω απο όσο ξέρω, η onboard δηλαδή δεν θα παίξει.... :(

Τις μνήμες αν μπορείς βγάλε τις μια φωτογραφία να δούμε ποιες είναι γιατί με τα παραπάνω δεν έβγαλα άκρη... Να δούμε να είναι συμβατές μεταξύ τους, αν είναι μετά έχεις μια χαλασμένη, αν δεν είναι βλέπουμε....

Δημοσ.

Λογικά 1.5 είναι και η 4ρα, δεν μπορεί να δούλευαν μαζί τόσο καιρό, απλά για την περίπτωση που ήταν 1.25 θα είχες θέμα αν έδινες 1.5 μόνιμα, θα ζεμάταγε η 1.25 (ξαναλέω, αν είναι 1.25). Η μητρική σου 1.5 πρέπει να δέχεται κανονικά πάντως και για να έπαιζε τόσο καιρό 1.5 πρέπει να είναι και η άλλη αλλά τσέκαρε καλού κακού.

Δημοσ.

Λογικά 1.5 είναι και η 4ρα, δεν μπορεί να δούλευαν μαζί τόσο καιρό, απλά για την περίπτωση που ήταν 1.25 θα είχες θέμα αν έδινες 1.5 μόνιμα, θα ζεμάταγε η 1.25 (ξαναλέω, αν είναι 1.25). Η μητρική σου 1.5 πρέπει να δέχεται κανονικά πάντως και για να έπαιζε τόσο καιρό 1.5 πρέπει να είναι και η άλλη αλλά τσέκαρε καλού κακού.

και η 4ρα 1.5v συνεργαζονται μαζί περίπου 5 χρόνια δεν λέει να άντεξε άμα ήταν 1,25v

Προσωπικά πιστεύω κάτι τρέχει με τα bios της mobo. Όταν άνοιξα το pc μετά το clearCMOS μου έδειχνε τα specs και info πχ bios last update 2/7/2013.

Έχω των υπολογιστή περίπου 30' ανοιχτό και τώρα freeze (ποντίκι,πληκτρολόγιο κτλπ)

Ξεπαγωσε οκ xD

Ξεπαγωσε οκ xD

Δημοσ.

Αυτό που έδειχνε ο άλλος στο βιντεάκι το έκανες;

Bios αν θες να δεις αν βγήκε καινούργιο δες το μοντέλο της μητρικής απο το cpuz και μετά στο site της foxconn σου βγάζει οτι υπάρχει. Αλλά δεν νομίζω να είναι εκεί το θέμα.

Όταν δεν ανοίγει και μετά κάνεις το clearCMOS στην εκκίνηση σου βγάζει μενού κανονική εκκίνηση ή επιδιόρθωση ή ξεκινάει κανονικά σαν να μην έγινε τίποτα;

Δημοσ.

Μου βγάζει τα specs και ζητάει (press F1 in order to boot)πατάω F1 και ξεκινά νορμαλ

2gb ram το pc με λίγα λόγια είναι για πέταμα...

Είναι πολύ αργό με 2gb

Δημοσ.

Δοκίμασε να μπεις στο bios, άστο 2 λεπτά εκεί και κλείσε τον απο το κουμπί, βάλτον μετά πάλι μπρος και δες αν πάρει. Αν πάρει κάντο άλλη μια φορά και δες αν πάρει πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...