Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πινάκια, δύσκολο αλλά αν έκατσε στραβά όταν τον έβαλες ποιος ξέρει. Απλά το λέω για να αποκλείουμε σιγά σιγά πράγματα. Αν έχεις πάστα πρόχειρη βέβαια.

Κάντα όλα τα παραπάνω να δούμε. Αλλιώς θες speaker για να σου πει που είναι το θέμα.

Πρώτον είμαι 15 το pc το αγόρασα γύρω στα 800 όταν Δλδ αυτά που είχε μέσα κόστιζαν κάτι; Με Λίγα λόγια ο επεξεργαστής ήταν ενσωματωμένος όταν τον πήρα απλός εγώ στην πορεία έβαλα μερικά πράγματα ώστε να το boostarw (Gpu,ps) Θα το ήθελα να χτίσω δικό μου σύστημα αλλά τώρα όχι στο μέλλον. Σίγουρα όμως. Pcs are <3
Δημοσ.

Άρα αφήνουμε στην άκρη τις αλλαγές τις δύσκολες.

Mένει μόνο να τεστάρεις με τις μνήμες αν μπορείς σε όλες τις θέσεις (βάλε πχ την 2GB στο ένα slot και μετά στο άλλο και δες αν πάρει), αν δεν μπορείς άστο γιατί αν δεν κάτσει καλά μετά η μνήμη μπορεί να κάνεις ζημιά στο slot.

Μετά ClearCMOS το έκανες απο ότι κατάλαβα αλλά τίποτα.

Μετά δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο απο μόνος σου, πας στα βαθιά μετά, καλύτερα να το δει κανένας τεχνικός δηλαδή στην συνέχεια για να μην γίνει και καμια ζημιά :wacko:

Δημοσ.

Όκ thanks για το ενδιαφέρον :3 Άμα δεν πετύχει λες να κάνω πάλι clearCMOS?

Βασικά θα το πάω σε τεχνικό μην κάνω καμία ζημιά.

Δημοσ.

Αν ήταν κόλλημα της μητρικής θα έπαιρνε με το clearCMOS (με το πρώτο λογικά αν έγινε σωστά). Τώρα δεύτερο δεν νομίζω να κάνει κάτι αλλά αν θες χτύπα του άλλο ένα.

Αν ήταν η κάρτα θα έπαιρνε με την δεύτερη κάρτα.

Τώρα το τροφοδοτικό καλό πρέπει να είναι αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο, μετά αν δεν είναι και τροφοδοτικό και μνήμες πας σε μητρική.... Ευκαιρία για αλλαγή :P

Good luck με την επισκευή τότε, μακάρι να μην είναι μητρική αλλά για εκεί την βλέπω την δουλειά :(

Δημοσ.

Αν ήταν κόλλημα της μητρικής θα έπαιρνε με το clearCMOS (με το πρώτο λογικά αν έγινε σωστά). Τώρα δεύτερο δεν νομίζω να κάνει κάτι αλλά αν θες χτύπα του άλλο ένα.

Αν ήταν η κάρτα θα έπαιρνε με την δεύτερη κάρτα.

Τώρα το τροφοδοτικό καλό πρέπει να είναι αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο, μετά αν δεν είναι και τροφοδοτικό και μνήμες πας σε μητρική.... Ευκαιρία για αλλαγή :P

Good luck με την επισκευή τότε, μακάρι να μην είναι μητρική αλλά για εκεί την βλέπω την δουλειά :(

(Σρ για την οικειότητα) Ρε πόσο μου την σπάει έκανα αυτό με της ram αλλά είχα VGA εξω έρχεται ο πατέρας μου και μου λέει έχεις ένα καλώδιο έξω και βλέπω το VGA Xdddd το πίστευες (ο πατέρας μου δεν ξέρει τπτ από pc btw Xd) το clearCMOS χρειάζοταν ty <3 και με τι ασχολείσαι άμα επιτρέπεται γενικά στην ζωή σου και στο νέο ; 3(π.χ gamer,πληροφορικος,hacker;3)ty

Δημοσ.

Α εν τέλει πήρε μπρος δηλαδή; Δεν έχει θέμα; Απλά το καλώδιο είχες off? :P Κομπλέ. Καλό λιώσιμο τότε :P

Ναι, του κλάδου είμαι και εγώ, τι να γίνει είμαστε και πολλοί... :P.

Δημοσ.

Α εν τέλει πήρε μπρος δηλαδή; Δεν έχει θέμα; Απλά το καλώδιο είχες off? :P Κομπλέ. Καλό λιώσιμο τότε :P

Ναι, του κλάδου είμαι και εγώ, τι να γίνει είμαστε και πολλοί... :P.

Άμα θες κάναμε add εδώ πέρα στο insomnia.great :3 και πάλι ευχαριστώ. <3

Και καλή τύχη και επιτυχία σε ότι κάνεις. :P

Χρειάζοταν ένα cmos reset ty πάω να το κάνω κάνα format twra Les?!? Ή ανοίγω και άλλες ταλεποριες Xd ty για των χρόνο σου. <3

Δημοσ.

Αν δεν έχει θέμα το λειτουργικό μην κάνεις φορμάτ, πιο πολύ φασαρία είναι, για ιούς αν νομίζεις οτι έχεις τρέξε ένα malware bytes και για καθάρισμα άχρηστων αρχείων ένα ccleaner, μετά δεν πρέπει να θες κάτι άλλο.

Τπτ, καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Δεν ξέρω όμως φαίνεται ότι έχει αρχίσει τα laggs to browser άνοιγει αργά παιχνίδια σαν το lol φορτώνουν πιο αργά όλα αυτά μετά το upgrade σε 10(Windows)(ναι παίζω lol σαν τυπικός noobakos)

Δημοσ.

Κατέβασε το HWmonitor και δες τι θερμοκρασίες ανεβάζει το pc σε πρώτη φάση. Αν ανεβάζει πολύ τότε θέλει καθάρισμα. Αν είναι οκ τότε πρέπει να βρεις απο που λαγκάρει,απο επεξεργαστή, απο μνήμη, ή απο κάρτα γραφικών. Πάντως το φόρτωμα είναι σχετικό με ταχύτητα ραμ και δίσκου τις περισσότερες φορές, δηλαδή δεν έπρεπε να έχει αλλάξει, τώρα αν είναι μπίμπα η ραμ τότε οκ, θα καθυστερεί.

Δημοσ.

Κατέβασε το HWmonitor και δες τι θερμοκρασίες ανεβάζει το pc σε πρώτη φάση. Αν ανεβάζει πολύ τότε θέλει καθάρισμα. Αν είναι οκ τότε πρέπει να βρεις απο που λαγκάρει,απο επεξεργαστή, απο μνήμη, ή απο κάρτα γραφικών. Πάντως το φόρτωμα είναι σχετικό με ταχύτητα ραμ και δίσκου τις περισσότερες φορές, δηλαδή δεν έπρεπε να έχει αλλάξει, τώρα αν είναι μπίμπα η ραμ τότε οκ, θα καθυστερεί.

Cool program η ram είναι κάπως γεμάτες.Ξέρεις καμιά καλή ddr3 1600mhz Dual Channel μέχρι 16gb γιατί η mobo είναι της πλάκας... Και έρχεται ο πατέρας μου και περνάει τα εύσημα και καυχιέται γιατί βρήκε ένα καλώδιο χD

Cool program η ram είναι κάπως γεμάτες.Ξέρεις καμιά καλή ddr3 1600mhz Dual Channel μέχρι 16gb γιατί η mobo είναι της πλάκας... Και έρχεται ο πατέρας μου και περνάει τα εύσημα και καυχιέται γιατί βρήκε ένα καλώδιο χD

το έκλεισα και δεν άνοιγει η οθόνη και η μία ram δεν ήταν μέσα ενώ ήταν συνδεμενη
Δημοσ.

Για δοκίμασε με εκείνη που βλέπει, βάλε την, βγάλε ρεύμα, κάνε clearCMOS και δες αν πάρει. Αν πάρει κλείσε το και δες αν πάρει μετά πάλι.

Για καινούργιες μνήμες μπορείς να πάρεις μια 8ρα και να βάλεις και την 4ρα σου μαζί να πας 12 αλλά πρέπει να βρεις παρόμοια με αυτήν που έχεις για να τρέχουν στα ίδια ρολόγια-τάσεις-CL.

Δημοσ.

Για δοκίμασε με εκείνη που βλέπει, βάλε την, βγάλε ρεύμα, κάνε clearCMOS και δες αν πάρει. Αν πάρει κλείσε το και δες αν πάρει μετά πάλι.

Για καινούργιες μνήμες μπορείς να πάρεις μια 8ρα και να βάλεις και την 4ρα σου μαζί να πας 12 αλλά πρέπει να βρεις παρόμοια με αυτήν που έχεις για να τρέχουν στα ίδια ρολόγια-τάσεις-CL.

Ότι νάνε τον κλείνω δεν άνοιγει με ένα reset Cmos άνοιγει τη φάση λες να τρέχει τπτ με bios ty για της ραμ

Μιας και είσαι 24ωρες την ημέρα μέσα σκέψου να ανοίξεις κανένα Pc service xD

Δημοσ.

Δοκίμασες και με τις 2 μνήμες και κάνει τα ίδια; Και στις 2 θέσεις μνήμης;

Στο HWmonitor πάνω πάνω ένα VBAT πόσα βόλτ το λέει; Τα υπόλοιπα τι τάσεις δίνουν;

Κατέβασε το CPUz και δες τι έκδοση bios έχεις, αυτή την μητρική έχεις; link

Windows10 είπες ε; Αν τον τερματίσεις με αυτήν την εντολή (πατάς win+R και τρέχεις CMD και εκεί δίνεις shutdown /s /t 5) τότε παίρνει μπρος μετά;

Δημοσ.

Δοκίμασες και με τις 2 μνήμες και κάνει τα ίδια; Και στις 2 θέσεις μνήμης;

Στο HWmonitor πάνω πάνω ένα VBAT πόσα βόλτ το λέει; Τα υπόλοιπα τι τάσεις δίνουν;

Κατέβασε το CPUz και δες τι έκδοση bios έχεις, αυτή την μητρική έχεις; link

Windows10 είπες ε; Αν τον τερματίσεις με αυτήν την εντολή (πατάς win+R και τρέχεις CMD και εκεί δίνεις shutdown /s /t 5) τότε παίρνει μπρος μετά;

Κοίτα πριν έκανα resetCMOS με την 4ρα και δουλευαι τώρα έβαλα και της δύο αλλά πήρε μόνο την 2αρα πριν η 2αρα ήταν στο slot A τώρα είναι στο B Δλδ δεν χάλασε η υποδοχή (πάλι καλά)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...