Nisteate Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Γεια σας.Σήμερα 4/7 το πρωί άνοιξα των Υ/Π για να μπω για (gaming,social media,etc) έκλεισα των Υ/Π γιατί βαρέθηκα και μετά από 20 λεπτά των ξανά άνοιξα δοκίμασα αλλά χωρίς αποτέλεσμα άνοιγε έκλεινε άνοιγε έκλεινε. Κλπ Η οθόνη δεν είχε σήμα ήταν Δλδ σαν να ήταν κλειστή άλλαξα το καλώδιο VGA αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο δοκίμασα άλλη οθόνη και πάλι ίδιο το αποτέλεσμα άλλαξα την Gpu με μια παλιά που είχα (Gtx 750 ti 2gb twinfronz (brand new) με την παλιά μου την Gt 620 η οποία αντικαθιστάθικε από την Gtx για αυτήν την κάρτα έχω πολύ καλλά λόγια τσεπά) το αποτελεσμα ίδιο στο κουτί μέσα τα πάντα δούλευαν ρολόι (fans,lights εκτός από το Led του HDD που άνοιγε αλλά για λίγο και μετά έκλεινε και δεν άνοιγε άλλο ) προσπάθησα να πάω στα bios αλλά no signal ;/ το τροφοδοτικό είναι και αυτό καινούργιο (Corsair 650 Vs Silver/Gold Edition δεν θυμάμαι) θα με βοηθούσε (Xd) άμα μου βρίσκατε την λύση γιατί αλλιώς είμαι αναγκασμένος να πάω το μωράκι μου στον γιατρό (σε έναν επάγγελματια sorry για τα υποκοριστικα) άμα χρειάζεστε περαιτέρου διευκρίνησης. just let me know 5/7 Άνοιξα των Υ/Π και το led του hdd και του κουμπιού εκκίνησης ηταν σβηστά. Δοκίμασα το PCI card της mobo αλλα παλι no signal ακουσα τα fans και ακουσα ενα βουητό απο το ανεμιστήρα της cpu. Δεν πιστεύω οτι ο Hdd μπορεί να προκαλέσει black screen ;/
nikos903 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 ClearCMOS έκανες; Ποα μητρική έχεις; Ποιο τροφοδοτικό;
Nisteate Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 ClearCMOS έκανες; Ποα μητρική έχεις; Ποιο τροφοδοτικό; Ο Υ/Π είναι λιγο παλιός αλλα εχω αναβαθμίσει μερικα μέρι του: Model:HP Pavilion p6 series (p6-2472ev) Gpu:Gtx 750ti TwinFronz 2gb Oc PS:Corsair 650VS Silver/Gold Edition Mobo:Foxconn (2ADA) Cpu:Intel i5-3350p Ram:6gb
nikos903 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Βγάλε το ρεύμα απο το pc, βγάλε την μπαταρία που έχει η μητρική απάνω για 1 λεπτό, γύρνα την στην θέση της. Βάλε μια ραμ μόνο στην μητρική, αν έχει μια ήδη βάλε την σε άλλη θέση. Τσέκαρε τις συνδέσεις τροφοδοσίας και μην έχει γεμίσει ο τόπος πουθενά με βρωμιά και σου κάνει νούμερα. Μετά βάλε ρεύμα και δοκίμασε. Αν δεν πάρει βάλε την ράμ σε άλλη θέση και δοκίμασε πάλι, μετά α δεν πάρει πάλι δοκίμασε με την άλλη ραμ. Αν δεν τραβάει πάλι πες μας αν κάνει κανένα μπιπ ο υπολογιστής όταν πατάς το κουμπί για να πάρει μπρος. 1
stra777 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 κάτι παρόμοιο είχα και εγώ με το pc του αδελφού μου,τελικά το πρόβλημα ήταν οι μνήμες. τσέκαρε και αυτές.
Nisteate Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Βγάλε το ρεύμα απο το pc, βγάλε την μπαταρία που έχει η μητρική απάνω για 1 λεπτό, γύρνα την στην θέση της. Βάλε μια ραμ μόνο στην μητρική, αν έχει μια ήδη βάλε την σε άλλη θέση. Τσέκαρε τις συνδέσεις τροφοδοσίας και μην έχει γεμίσει ο τόπος πουθενά με βρωμιά και σου κάνει νούμερα. Μετά βάλε ρεύμα και δοκίμασε. Αν δεν πάρει βάλε την ράμ σε άλλη θέση και δοκίμασε πάλι, μετά α δεν πάρει πάλι δοκίμασε με την άλλη ραμ. Αν δεν τραβάει πάλι πες μας αν κάνει κανένα μπιπ ο υπολογιστής όταν πατάς το κουμπί για να πάρει μπρος. Φιλε ανοιξε και τα ledakia επέστρεψαν αλλα δεν εχω εικονα no signal Βασικά το led του hdd ανοιγη μονο στην εκκίνηση για 1 δεύτερο και μετα δεν ξανα κανει blink (btw σε ευχαριστώ που ασχολεισε μαζι μου το εκτιμώ τεσπα ας αφήσουμε τα μέλια) η gpu δεν εχει προβλημα σηγουρα ουτε το PS αλλα ρε φιλε μπορει ενας χαλασμενος hdd να κανει black screen?!? Ξερω οτι η mobo ειναι καπως ευαίσθητες και η cpu δεν χαλάνε απο την μια στιγμη στην αλλη χωρις σημάδια τουλαχιστον. :/
nikos903 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Για να μην παίρνεις μπρος κάτι δεν πάει καλά, αλλά έπρεπε να σου κάνει κάποια μπιπ στην εκκίνηση για να καταλάβεις που είναι το πρόβλημα, μήπως δεν έχει εσωτερικό ηχείο το κουτί σου; Ή δεν το έχεις συνδέσει; Για κοίταξε μια. Αν θες να αποκλείσεις πρόβλημα περιφερειακών βγάλτα όλα μέχρι να δεις εικόνα, δηλαδή cdrom, δίσκος, usb, κάρτες PCI και οτι άλλο έχεις έξτρα απάνω βγάλτο μέχρι να πάρει μπρος και να δεις τουλάχιστον εικόνα. Δηλαδή άφησε απάνω τροφοδοτικό, μητρική με επεξεργαστή (και τροφοδοσία μητρικής - επεξεργαστή), μια ραμ, την κάρτα γραφικών με την τροφοδοσία της αν παίρνει και απο καλώδια μόνο ρεύμα και το καλώδιο της οθόνης. Μετά όταν/αν πάρει τα βάζεις σιγά σιγά. Αυτό με τις ραμ το έκανες; Δοκίμασε και στις 4 θέσεις. Τώρα τα σημάδια στο hardware είναι σχετικό, δεν εμφανίζουν πάντα σημάδια, εξαρτάται την βλάβη. 1
Nisteate Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ενα σου λεω η μιτρικη καρτα ειναι της πλακας but thanks for the tip god bless me. xD Για να μην παίρνεις μπρος κάτι δεν πάει καλά, αλλά έπρεπε να σου κάνει κάποια μπιπ στην εκκίνηση για να καταλάβεις που είναι το πρόβλημα, μήπως δεν έχει εσωτερικό ηχείο το κουτί σου; Ή δεν το έχεις συνδέσει; Για κοίταξε μια. Αν θες να αποκλείσεις πρόβλημα περιφερειακών βγάλτα όλα μέχρι να δεις εικόνα, δηλαδή cdrom, δίσκος, usb, κάρτες PCI και οτι άλλο έχεις έξτρα απάνω βγάλτο μέχρι να πάρει μπρος και να δεις τουλάχιστον εικόνα. Δηλαδή άφησε απάνω τροφοδοτικό, μητρική με επεξεργαστή (και τροφοδοσία μητρικής - επεξεργαστή), μια ραμ, την κάρτα γραφικών με την τροφοδοσία της αν παίρνει και απο καλώδια μόνο ρεύμα και το καλώδιο της οθόνης. Μετά όταν/αν πάρει τα βάζεις σιγά σιγά. Αυτό με τις ραμ το έκανες; Δοκίμασε και στις 4 θέσεις. Τώρα τα σημάδια στο hardware είναι σχετικό, δεν εμφανίζουν πάντα σημάδια, εξαρτάται την βλάβη. Αμα ειναι δυνατον πες μου πως γινεται να μην εχει εσωτερικο ηχείο και αμα ειναι αποσυνδεμενο πως το συνδεω !?! ????
nikos903 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Την ξέρω την μητρική απο πρώτο χέρι, δεν χρειάζεται να μου πεις χαχαχαχα Στις φθηνές πολλές φορές δεν βάζουν ηχείο, πρέπει να συνδέσεις του κουτιού (αν έχει), το βύσμα θα είναι ένα τέτοιο: link, αν το βρεις να περιφέρεται ασύνδετο βάλτο στην θέση που γράφει speaker κάτω δεξιά.
Nisteate Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Την ξέρω την μητρική απο πρώτο χέρι, δεν χρειάζεται να μου πεις χαχαχαχα Στις φθηνές πολλές φορές δεν βάζουν ηχείο, πρέπει να συνδέσεις του κουτιού (αν έχει), το βύσμα θα είναι ένα τέτοιο: link, αν το βρεις να περιφέρεται ασύνδετο βάλτο στην θέση που γράφει speaker κάτω δεξιά. Τέτοιο καλώδιο δεν έχει γιατί εβγεναι ακριβώς στο budget της mobo λες να πάω να βουτήξω το ηχείο από το παλιό μου κουτί που κάνει beep ακόμη και τωρα xD
nikos903 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Βγάλτο απο το παλιό αν είναι εύκολο για να δεις τι λέει το καινούργιο και μετά βλέπεις.
Nisteate Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Βγάλτο απο το παλιό αν είναι εύκολο για να δεις τι λέει το καινούργιο και μετά βλέπεις. Δεν το βρήκα στο παλιό γιατί το έχει ενσωματωμένο... Φτου καντεμια; / Δεν το βρήκα στο παλιό γιατί το έχει ενσωματωμένο... Φτου καντεμια; /
nikos903 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Πήγαινε τσίμπα κανένα να δούμε τι ήχο βγάζει αλλιώς πάμε παρακάτω και αν δεν βγει άκρη γυρίζεις να του βάλεις. Μνήμες λογικά δοκίμασες και τις 2 σε όλα τα σλότ σωστά; Κάρτες γραφικών δοκίμασες 2 σωστά; Για δες με την παλιά πάλι τώρα που έκανες το clearCMOS. Τις USB τις έχεις βγάλει και όλα τα περιφερειακά; Πάστα έχεις για να βγάλεις την ψήκτρα του επεξεργαστή και να την ξαναβάλεις; Να δεις και τα πινάκια κάτω απο τον επεξεργαστή. Τροφοδοτικό άλλο παίζει να βρεις για δοκιμή;
Nisteate Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Πήγαινε τσίμπα κανένα να δούμε τι ήχο βγάζει αλλιώς πάμε παρακάτω και αν δεν βγει άκρη γυρίζεις να του βάλεις. Μνήμες λογικά δοκίμασες και τις 2 σε όλα τα σλότ σωστά; Κάρτες γραφικών δοκίμασες 2 σωστά; Για δες με την παλιά πάλι τώρα που έκανες το clearCMOS. Τις USB τις έχεις βγάλει και όλα τα περιφερειακά; Πάστα έχεις για να βγάλεις την ψήκτρα του επεξεργαστή και να την ξαναβάλεις; Να δεις και τα πινάκια κάτω απο τον επεξεργαστή. Τροφοδοτικό άλλο παίζει να βρεις για δοκιμή; Πρώτον ο επεξεργαστής νομίζω πως δεν Στράβωνει τα πινακια μόνος γενικά η θερμοκρασία της cpu ήταν σταθερή τόσα χρόνια και την παρακολουθουσα τελευταία γιατί ο υπολογιστής άρχισε να έχει μερικά laggs μετά το upgrade σε Windows 10 για αυτούς τους λόγους βγάζω στην απ'εξω την cpu.Επίσης τα usb είναι όλα έξω από την αρχή μέσα είναι το ρεύμα, VGA.Και έχω δυο slots για ram όχι 4 μακάρι να χα τόσες :* (Δοκίμασα την παλιά Gpu και την pci card της mobo αλλά no signal να φανταστείς η οθόνη είναι afk φάση (έχω δοκιμάσει και δεύτερη οθόνη αλλά τζίφος) πώωω ρε φίλε τι παίζει να εχει
nikos903 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Πινάκια, δύσκολο αλλά αν έκατσε στραβά όταν τον έβαλες ποιος ξέρει. Απλά το λέω για να αποκλείουμε σιγά σιγά πράγματα. Αν έχεις πάστα πρόχειρη βέβαια. Κάντα όλα τα παραπάνω να δούμε. Αλλιώς θες speaker για να σου πει που είναι το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα