stonecityboys Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Καλησπερα παιδια,Εχω το παρακατω θεμα.Μενω στον 1ο οροφο και ηδη χρεισιμοποιω μια εσωτερικη κεραια στο δωματιο.Τελευταια ομως εχω προβλημα ληψης σηματος με αποτελεσμα να μην μπορω να δω τιποτα και φυσικα ουτε λογος για τα HD καναλια της digea. Επειδη ειναι προσοψη δεν μπορω να βγαλω εξωτερικη κεραια.Εχει κανενας καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω Η καποια εσωτερικη κεραια να μου προτεινει ?Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και ελπιζω σε καποια απαντηση σας
stonecityboys Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δεν ειναι απο την πλευρα που ειναι το δωματιο και επειδη ειναι προσοψη δεν μπορω να βαλω κεραια Η να κατεβασω καλωδιο.Εσωτερικη πριζα δεν υπαρχει στο δωματιο...
soteras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Άμα υπάρχει σε κοντινό δωμάτιο πρίζα μπορείς να τραβήξεις ένα καλοδιάκι κάτω χαμηλά στο σοβατεπί και να το κρίξεις με ένα καναλάκι.Η εσωτερική κεραία για να πιάσει θέλει καθαρό οτπικό πεδίο και καθώς είσαι στον 1ο πόλυ δύσκολο το όλο ενχείρημα.Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει πρίζα κοίτα μήπως έχει πίσω από κανά γραφείο/κρεβάτι και δεν το θυμάσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα