Προς το περιεχόμενο

Z5 Premium ή Samsung S6 edge+ ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

εχω σπασει το κεφαλι μου ποιο απο τα δυο,μεταχειρισμενο,να παρω.

Ειχα Ζ2,Ζ3 και γενικώς με τραβαει η Sony αλλά μου εχει καρφωθει η σκεψη οτι το Samsung ειναι πολύ καλό deal για τα λεφτά αυτά...

Τι λετε?

Δημοσ.

Μα για το z5 premium ξεφεύγεις πολύ για τα λεφτά του.

Για εμένα το sg edge plus θεωρώ ότι είναι πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του

Δημοσ.

Είναι σταθερη συσκευή το z5 premium αλλά ουσιαστικά πληρώνεις την 4κ οθόνη που θεωρώ για κινητό είναι οβερκιλ, μάλιστα επηρεάζει πάρα πολύ την αυτονομία, το s6 edge plus είναι μια εγγυημένη επιλογή σε αυτό το μπατζετ

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια????Έτσι νομιζω κι εγω οτι δεν θα δωσει πολλα παραπανω απο το Ζ3 εκτος φυσικά την οθονη του

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια????Έτσι νομιζω κι εγω οτι δεν θα δωσει πολλα παραπανω απο το Ζ3 εκτος φυσικά την οθονη του

Ti παραπανω θα δωσει το s6+ απο το Ζ3 που δεν θα το δωσει το Ζ5p;;;

Δεν νομιζω να υστερει εναντι του s6+ ουτε σε καμερα,ουτε σε ηχο,ουτε σε διαχειριση ram,ουτε σε επιδοσεις,ουτε σε gaming,ουτε σε αυτονομια,ουτε σε αναβαθμισεις !!

Σιγουρα καινουργιο ζηταει πολλα το Ζ5p αλλα σαν μεταχειρισμενο αν οι τιμες ειναι κοντα τοτε εγω δεν μπορω να πω παρε το s6+ με κλειστα ματια  ..Γενικα ειναι 2 πολυ καλες ναυαρχιδες για το 2015 και επειδη σιγουρα θα βρεθει καποιος να σου πει να δεις και το 1+3 ριξε και σε αυτο μια ματια μιας και εχει 400 και ειναι φετινη ναυαρχιδα  :-)

Δημοσ.

Ti παραπανω θα δωσει το s6+ απο το Ζ3 που δεν θα το δωσει το Ζ5p;;;

Δεν νομιζω να υστερει εναντι του s6+ ουτε σε καμερα,ουτε σε ηχο,ουτε σε διαχειριση ram,ουτε σε επιδοσεις,ουτε σε gaming,ουτε σε αυτονομια,ουτε σε αναβαθμισεις !!

Σιγουρα καινουργιο ζηταει πολλα το Ζ5p αλλα σαν μεταχειρισμενο αν οι τιμες ειναι κοντα τοτε εγω δεν μπορω να πω παρε το s6+ με κλειστα ματια  ..Γενικα ειναι 2 πολυ καλες ναυαρχιδες για το 2015 και επειδη σιγουρα θα βρεθει καποιος να σου πει να δεις και το 1+3 ριξε και σε αυτο μια ματια μιας και εχει 400 και ειναι φετινη ναυαρχιδα  :-)

Σορρυ, αλλα η απαντηση σου μου θυμιζει τουτο.https://youtu.be/zE1nbMbuOXI
  • Like 1
Δημοσ.

Σορρυ, αλλα η απαντηση σου μου θυμιζει τουτο.https://youtu.be/zE1nbMbuOXI

Ο φιλος λεει οτι το Ζ5p δεν θα του δωσει το κατι παραπανω απο το Ζ3 που ηδη εχει ( την παραθεση την ειδες;; ) και ρωταω τι το παραπανω θα του δωσει το s6+ εναντι του Ζ5p;;;Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο καλυτερο το s6+ απο το Ζ5p,μιας και σε ολουσ τους τομεις (τους αναφερω) για εμενα και τα 2 ειναι πολυ κοντα..

Το 1+3 το προτεινα σαν εναλλακτικη μιας και θεωρω οτι καπου εκει στα 400 θα ψαχνει !!

Δημοσ.

H sony σταμάτησε να βγάζει κινητά που μπορούν να κοντράρουν τον ανταγωνισμό κάπου εκεί στο W810i .... 
Ταπεινή μου άποψη !

Δημοσ.

Τα καλύτερα κινητά της Z σειράς ήταν τα Z3 και Z3 Compact. Τα καινούρια (σειρα Z5) αντί να βελτιωθούν, έγιναν χειρότερα (μπαταρία, υπερθέρμανση) εν μέρη.

Δημοσ.

Τα καλύτερα κινητά της Z σειράς ήταν τα Z3 και Z3 Compact. Τα καινούρια (σειρα Z5) αντί να βελτιωθούν, έγιναν χειρότερα (μπαταρία, υπερθέρμανση) εν μέρη.

Συμφωνω με το Ζ3!! Για εμενα το καλυτερο κινητο μαζι με το m8 του 2014 (στην κατηγορια τους) !!! (και το Ζ2 μια χαρα ηταν)

Για το Ζ5 θα πω οτι ηταν ενα κινητο που τα ειχε ολα !! Ναι μεν επεσε η αυτονομια αλλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο ηταν πολυ καλυτερο..Επισης ειχε απο ραδιο μεχρι αδιαβροχοποιηση και στερεο ηχεια και micro sd και ποιοτητα κατασκευης και με πολυ καλο λογισμικο και γενικα απροβληματιστο .. Η υπερθερμανση σε σχεση με αλλα κινητα με snp810 ηταν σε καλυτερα επιπεδα (dual heat pipe)

Αν και βγηκαμε off, διαφωνω οτι η sony δεν βγαζει κινητα που να μπορουν να κοντραρουν τον ανταγωνισμο !!

Δημοσ.

Το Z5 ηταν μαπα το καρπουζι λυπαμαι που στο χαλαω Μιχαλη.Ελαχιστες οι διαφορες απο το Z3 και μαλιστα η αυτονομια επεσε κιολας.

• Like 1
Δημοσ.

Το Z5 ηταν μαπα το καρπουζι λυπαμαι που στο χαλαω Μιχαλη.Ελαχιστες οι διαφορες απο το Z3 και μαλιστα η αυτονομια επεσε κιολας.

Δεν μου χαλας τιποτα φιλε μου,την αποψη μας λεμε και ολα καλα !!!

Εξηγησα τους λογους που θεωρω ανταγωνιστικο το Ζ5..Ναι η αυτονομια επεσε και απο οτι βλεπω επεσε ακομα πιο πολυ στο xperia x performance αλλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο το Ζ5 ειχε πολυ καλη αυτονομια και για εμενα αυτο εχει σημασια..Οταν το Ζ5 εδινε αυτονομια/αδιαβροχοποιηση/στερεο ηχεια/ποιοτητα κατασκευης/ραδιο/καρτα μνημης/απροβληματιστο/ελαφρυ ui/εξισου πολυ δυνατη καμερα-soc-οθονη σε σχεση με τον ανταγωνισμο, τοτε εγω μονο μαπα δεν μπορω να το πω!! Αλλα αποψεις ειναι αυτες .

Tωρα αν συγκρινουμε το Ζ3 με το Ζ5 και αναλυσουμε κατα ποσο αναβαθμιστηκε το καινουργιο απο το παλιο (που δεν ηταν αυτο το ζητουμενο μου αλλα το κατα ποσο ηταν το Ζ5 ανταγωνιστικο σε σχεση με τις ναυαρχιδες του 2015) τοτε δεν ξερω...Αλλωστε ολες οι νεες ναυαρχιδες μικρες διαφορες εχουν απο τις παλιες,δεν νομιζω να εγινε αυτο μονο στην περιπτωση Ζ3-Ζ5

Ειπαμε γνωμες ειναι αυτες και πως το βλεπει ο καθενας !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...