Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξαφνικα  πριν η οθονη μου πρασινησε στο αριστερο κομματι της...την εβαλα στην θεση της τηλεορασης και ηταν κομπλε.μετα απο λιγο την ξαναβαλα στο πισι κομπλε και εκει.και μετα απο κανα μισαωρο ενω δουλευε μια χαρα ξανα πρασινιλα.λετε να ψοφαει η καρτα γραφικων?

το hdmi δεν νομιζω να ειναι γιατι ειναι μονο η μιση οθονη "πρασινη"

η θερμοκρασια της καρτας ειναι μια χαρα.50 βαθμοι

βασικα εβαλα και το λαπτοπ στην οθονη και υπαρχει ακομα αυτη η πρασινιλα.. :/

Δημοσ.

ξαφνικα  πριν η οθονη μου πρασινησε στο αριστερο κομματι της...την εβαλα στην θεση της τηλεορασης και ηταν κομπλε.μετα απο λιγο την ξαναβαλα στο πισι κομπλε και εκει.και μετα απο κανα μισαωρο ενω δουλευε μια χαρα ξανα πρασινιλα.λετε να ψοφαει η καρτα γραφικων?

το hdmi δεν νομιζω να ειναι γιατι ειναι μονο η μιση οθονη "πρασινη"

η θερμοκρασια της καρτας ειναι μια χαρα.50 βαθμοι

βασικα εβαλα και το λαπτοπ στην οθονη και υπαρχει ακομα αυτη η πρασινιλα.. :/

Είναι ή οθόνη, ή καλώδιο.

• Like 3
Δημοσ.

Σκεφτομαι οθονη ,γιατι το καλωδιο θα χαλαγε ολοκληρη την οθονη και οχι ενα μερος της.θα τα τσεκαρω αυριο και τα δυο

Δημοσ.

Φίλε μου το κάνει και μένα στη δουλειά σε μερικές κάρτες είναι το HDMI και μετά φτιάχνει. Μέχρι να διαβάσει το driver παίζει έτσι με το HDMI.

Δημοσ.

Απλο ειναι φιλε μου.Βαλε το pc στην tv αλλα οχι 5 λεπτα. Ασε το 2-3 ωρες εκει και παιξε κανα παιχνιδι να ζορισεις και την καρτα λιγο. Αν δεν σου κανει τιποτα τοτε 99% φταιει η οθονη σου. Αν σου κανει τοτε αλλαξε ενα καλωδιο εαν χρησιμοποιεις το ιδιο και στις 2 συνδεσεις και ξανα δοκιμασε και στα 2(οθονη και tv)

Βεβαια υπαρχει και το ενδεχομενο να φταιει το καλωδιο,να ειναι καπου εσωτερικα φθαρμενο και οταν το μετακινεις αλλου να κανει καλη επαφη και αλλου οχι!!!(Μονο  στην περιπτωση που χρησιμοποιεις το ιδιο παντου οπως ειπα και πιο πανω)

• Like 1
Δημοσ.

μου το ξανακανε.εβαλα κατευθειαν το μονιτορ πανω σε αλλο μηχανημα και δουλευε κανονικα μαζι με το καλωδιο.επομενως μαλλον η καρτα :(

Δημοσ.

Ρε φιλτατε ακομα τιποτα? Μα αν κανεις αυτα που σου ειπα παρα πανω και δεν βγαλεις ακρη τοτε πλεον κοιτας την καρτα γραφικων βαζοντας μια αλλη απο καποιον γνωστο και το σιγουρευεις.το θεωρησα αυτονοητο οτι μετα κοιτας την καρτα στο τελος αλλα υπεθεσα οτι το καταλαβες και ο La_MoRt απο πανω με εκανε να στο υπενθυμησω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...