Rabican Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 1. Mazda RX7 FD 2. Nissan GT-R R34 (βολευομαστε και με R33 αν δεν κατσει το 4αρι) 3. Toyota Supra A80 και κάτι εκτος φυσιολογικου budget: 4. Nissan GTR Εσχατως, λογω χωρας διαμονης κατά βαση, θα επελεγα και μια decent version των παρακατω (που ειναι αρκετα πιο οικονομικα απο το ακριβο GTR) 5. Dodge Challenger 6. Ford Mustang δε χρειαζεται να ειναι το SRT/Hellcat (Challenger) η το GT350 (Mustang).. και μια απλη version (SXT) ειναι σουπερ. 2
Unabomber Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 5. Dodge Challenger 6. Ford Mustang δε χρειαζεται να ειναι το SRT/Hellcat (Challenger) η το GT350 (Mustang).. και μια απλη version (SXT) ειναι σουπερ. Soon, my friend , soon.... 2
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ή μια c63 ή ένα full extra x5 ή ένα gle αν ειναι εντός μπατζετ
Rabican Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Θα σε μισησω ρε ... προς το παρον πηρα ενα μικρο του αδερφακι (Dodge Dart 1.4T), γιατι δεν καιει πολυ και εχει και λιγια τουρμποροπη (κοιταζα για Speed3 και WRX αλλα ολα ηταν σπασμενα και χωρις εγγυηση. το Dart ειχε 3 χρονια full παροτι μεταχειρω).. αλλα εχω τρεις κεραταδες στην πολυκατοικια μου. ενας με SXT plus, ενας με R/T και ενας με SRT. ειχα βρει κατι Challenger του 2012 μεταχειρω αλλα το φοβηθηκα. εδω εχουμε πολλα χιονια και δε λεει πισωκουνα για καποιον που δεν ξερει. plus θα το επαιρνε και η γυναικα μισο χρονο για δουλεια...
Haldol Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Το BMW 135i ( το εξακύλινδρο εν σειρά - είναι η λατρεία μου! ). Σε κάτι πιο καινούριο, Α45 AMG. Σε κάτι πιο down-to-earth (που αυτό θα 'παιρνα αν άλλαζα τώρα αμάξι) Polo GTI 1,8. Και σε εξωτικά (όχι, δε με νοιάζει που είπες να μην βάλουμε τέτοια) Huracán. Σε λιγότερο ακριβά, Tesla Roadster (άλλος έρωτας αυτό!) αν και μάλλον θα περίμενα το επόμενο μοντέλο του, που περιμένουμε σε λίγα χρόνια.
Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ακομα ενα που μου ηρθε στο μυαλο. Genesis coupe...
Socratis_g Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 audi RS6 το βγάζει και με μπαγκαζιέρα απο πάνω για έξτρα χώρους : 2
HALF EVIL Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά κάποιοι βάζετε ωραία αμάξια , αλλά οι τιμές τους ξεφεύγουν πολύ. Ας πούμε ότι έχει κάποιος 150Κ αποταμίευση στην τράπεζα. Δεν πιστεύω ότι θα πάει να δώσει τα 120Κ για αμάξι . Μιλάμε για αυτοκίνητα που δεν χρειάζεται να εξαντλήσεις το ενδεικτικό όριο που είπα. Σπορ, δυνατά, όμορφα, γερά αλλά μέσα στην πραγματικότητα (αν μπορεί να θεωρηθεί πραγματικότητα σήμερα ένα αυτοκίνητο των 30, 40, 50Κ) Άλλο τι μας αρέσει ή τι θα θέλαμε να πάρουμε αν είχαμε ένα εκατομμύριο στην άκρη. 1
chrisxkar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Κανενα απο αυτα το Ford Mustang GT ,πως μπορεις να συγκρινεις τα υπολοιπα κατσαριδακια με το mustang. Και στο λεει ενας ανθρωπος που θεωρει πως η τεχνολογια στα αμερικανικα αυτοκινητα ειναι stoneage σε σχεση με τα ευρωπαικα c63 amg εννοείται δικος μου εισαι εσυ, μερακλης (αλλα εισαι εκτος budget)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Εγω θα ήθελα ένα Abarth 124 Spider. Για εντός budget μιλάμε. Μετά μία Mustang cabrio, οριακά μέσα πρέπει να είναι κι αυτή. Είναι ωραιότατο και μια χαρά συντηρίσιμο για τα ελληνικά δεδομένα. 4
Haris San Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 2 επιλογες στα λεφτα αυτα: bmw m3 amg c63 coupe Με την σειρα που τα εβαλα. Αν υπηρχε και η δυνατοτητα για 100κ τοτε gtr χωρις δευτερη σκεψη. Επισης καλη επιλογη ειναι η mercedes a class amg45 και focus rs 2016 (και κρατας και λεφτα). Αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν θα εδινα 30k για να παρω ford, ασχετα με το ποσο καλο αμαξι ειναι..
margaritagr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 αν πρεπει να πω κι εγω κατι πιο οικονομικο θα πω golf R 300
HALF EVIL Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Εγω θα ήθελα ένα Abarth 124 Spider. Για εντός budget μιλάμε. Μετά μία Mustang cabrio, οριακά μέσα πρέπει να είναι κι αυτή. Είναι ωραιότατο και μια χαρά συντηρίσιμο για τα ελληνικά δεδομένα. Κουκλί. Αφήνεις την οικογένεια στην άκρη, παίρνεις το αίσθημα και φεύγεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα