HALF EVIL Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Εννοώ αμάξια ευρείας παραγωγής που δυνητικά θα μπορούσε κάποιος να αγοράσει χωρίς να δώσει παραπάνω από 50Κ-60Κ Μην μου βάλετε τίποτα McLaren ή Laborghini. Προσωπικά 3 επιλογές θα είχα από ακριβότερο προς φθηνότερο. 1. Mercedes A45 AMG 2. Ford Mustang GT 3. Renault clio RS Trophy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tekas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Θεωρώ ότι εάν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα θα επέλεγα μόνο ένα από τα 2 συγκεκριμένα αυτοκίνητα. 1. Mercedes-Benz E 300 HYBRID DIESEL AMG LOOK. μοντ 2015 και μετά. 2. BMW X6 2015 μοντ 2015 και μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 BMW X6 με όλο τον κατάλογο τον εχτρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Η panamera πόσο κάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Τη δουλειά του να κάνει με ασφάλεια και ας ήταν όποιο να ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeys13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Tesla τι άλλο; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Κάποιο ανάμεσα σε Peugeot 308 GTi & VW Golf 7 GTI 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannistsolas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ford mustung 5.0 Η panamera πόσο κάνει? 120 και φευγει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Tesla τι άλλο; Και δωρο ολα τα bluray harry potter? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Αν και η νεα Alfa Romeo Giulia είναι άκρως εντυπωσιακή,θα πήγαινα για 4C. Πραγματικά υπέροχο αμάξι για τα δικά μου γούστα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chape Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Αν και η νεα Alfa Romeo Giulia είναι άκρως εντυπωσιακή,θα πήγαινα για 4C. Πραγματικά υπέροχο αμάξι για τα δικά μου γούστα. Πλους 100! Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο σίγουρα έχουμε όλοι διαφορετικά γούστα... Αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει έστω και ένας που να μην του αρέσουν τα alfa... Εγώ πάλι ανήκω στην κατηγορία των alfisti με λες και λίγο κολλημένο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Βλέποντας και τα τρία αμάξια που θα επιθυμούσα, αλλά και άλλα ακριβά, πάνω από 20Κ, 30Κ + δεν δίνουν βασικά πράγματα στον αρχικό εξοπλισμό. πχ αισθητήρες παρκαρίσματος , φώτα ομίχλης. Μα τι γύφτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Καποιο audi s 5/8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ford Focus RS 2016 Και αν ήμουν τέρμα κάγκουρας, Honda Civic Type-R 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 1.rοlls rοyce phantom 2.rοlls rοyce phantom 3.rοlls rοyce phantom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα