Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ομως η γνωμη σου περιοριζεται σε αυτα τα κινητα ειναι λογικο να γραφεις οτι γραφεις οπως και αρκετοι αλλοι.

Και εγω εχω γραψει πολλες φορες,σε σημειο να γινομαι κουραστικος,οτι δεν ισχυει το Android=Samsung. Android=Nexus,Htc,OnePlus,Motorola και λιγο Sony απο πλευρας λειτουργικα και μετα οι αλλες κινεζικες εταιριες οπως Huawei,Xiaomi,Meizu κλπ

Κοινως οτι ειναι stock android ή κοντα σε αυτο>ολων. Παντως αυτο που λες για το S6 edge οτι κολλαγε το συμπαν ισως ειχες πεσει σε προβληματικο μοντελο ή να ειχες περασει διαφορα μεσα δεν ξερω αλλα δεν εχω ακουσει να εχει τετοια θεματα το S6 αν και Samsung και Touchwiz δεν ειναι οτι το καλυτερο γενικα .

Mα δεν περιοριζεται σε αυτα τα κινητα. Αυτο ειναι τα θεμα. Βαριεμαι να γραφω αυτα που εχουν περασει ομως :P Δεν νομιζω να ειπα κατι λαθος. Μιλαω παντα για την δικια μου χρηση, και για συγκριση με συσκευες που ειχα εχω. Δεν προκειται να πω, παρε το P9 γιατι ειναι καλυτερο απο το OnePlus, γιατι αμα δεν το εχω, δεν μπορω να εχω και γνωμη. 

Απο την στιγμη που το P9 το εχω, και ειμαι ικανοποιημενος, θα το προτεινω. Οπως δεν θα προτεινα το S6 πχ κυριως λογω μπαταριας.

Δεν ξερω αμα επεσα σε κακια παρτιδα, σε γενικες γραμμες περα απο κακη μπαταρια και κολληματα, δεν ειχε καποιο αλλο προβλημα. Και οσα τηλεφωνα εχω, δεν τα γεμιζω ποτε με μπουρδες.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν το λες κάποια υπέρβαση από τα 400 στα 510 που εκτός από την κάμερα δεν κερδίζει πουθενά αλλού το s7 για να δώσει +110 ευρώ κάποιος.

υγ και ένα συγκριτικό της κάμερας s7 1+3

http://tech.firstpost.com/news-analysis/oneplus-3-camera-comparison-can-it-beat-the-samsung-galaxy-s7-322564.html

Και σαν ποσοστό να το πας δεν είναι μικρή ή υπέρβαση.

Αν ο άλλος σου λέει δίνω max 400€ τότε το ένα κατοστάρικο ακόμα είναι πολύ.

Δημοσ.

Κοίτα αν είναι για 500+ τότε είναι μονόδρομος s7-edge αλλά σε αυτά τα λεφτά είναι πολύ καλό το p9 -one plus 3-με λίγα παραπάνω το sg edge plus

Δημοσ.

και στα 500+ πάλι 1+3 παίρνεις γιατί είναι πιο γρήγορο, καλύτερο multitasking, καλύτερο android και γλιτώνεις 100+ να πας να τα πιεις μπύρες.

Δημοσ.

και στα 500+ πάλι 1+3 παίρνεις γιατί είναι πιο γρήγορο, καλύτερο multitasking, καλύτερο android και γλιτώνεις 100+ να πας να τα πιεις μπύρες.

Για δώσε μας και ένα benchmark του exynos vs 820 που να αποδεικνύει τα λεγόμενα σου... Γιατί όσα και να έχω δει το αντίθετο δείχνουν.

Δημοσ.

Από πιο είναι πιο γρήγορο? Από που και που καλύτερο multitasking? Που το είδες καλύτερο Android? Καλύτερη κάμερα? Καλύτερη μπαταρία? Καλύτερη οθόνη? Αδιάβροχο?

Μην λέμε ότι θέλουμε γτ απλά έχουμε στα χέρια μας την συσκευή το s7 edge αυτήν την στιγμή είναι ένα ολοκληρωμένο κινητό που στα παρέχει όλα δεν υπάρχει σύγκριση με το one plus 3

Δημοσ.

Για δώσε μας και ένα benchmark του exynos vs 820 που να αποδεικνύει τα λεγόμενα σου... Γιατί όσα και να έχω δει το αντίθετο δείχνουν.

Κερδίζει λόγω software, λογικά.
Δημοσ.

είναι πολλοί που έχουν και τα 2 και λένε αυτό ακριβώς.αν και μερικά speed test να δεις στο νετ είναι πιο γρήγορο το 1+3.και τα σκορ στο antutu κλπ να δεις αυτό λένε.

Από πιο είναι πιο γρήγορο? Από που και που καλύτερο multitasking? Που το είδες καλύτερο Android? Καλύτερη κάμερα? Καλύτερη μπαταρία? Καλύτερη οθόνη? Αδιάβροχο?

Μην λέμε ότι θέλουμε γτ απλά έχουμε στα χέρια μας την συσκευή το s7 edge αυτήν την στιγμή είναι ένα ολοκληρωμένο κινητό που στα παρέχει όλα δεν υπάρχει σύγκριση με το one plus 3

έχει περισσότερη ραμ και πιο ελαφρύ android αφού είναι πολύ κοντά σε στοκ για αυτό είναι λίγο πιο γρήγορο.μα δεν σου είπα ότι δεν είναι το πιο ολοκληρωμένο το edge, ίσα ίσα το έχω γράψει άπειρες φορές, αλλά πιο γρήγορο και καλύτερο android έχει το 1+3.ούτε για οθόνη έγραψα ούτε για κάμερα.

Κερδίζει λόγω software, λογικά.

αυτό ακριβώς.

Δημοσ.

είναι πολλοί που έχουν και τα 2 και λένε αυτό ακριβώς.αν και μερικά speed test να δεις στο νετ είναι πιο γρήγορο το 1+3.και τα σκορ στο antutu κλπ να δεις αυτό λένε.

έχει περισσότερη ραμ και πιο ελαφρύ android αφού είναι πολύ κοντά σε στοκ για αυτό είναι λίγο πιο γρήγορο.μα δεν σου είπα ότι δεν είναι το πιο ολοκληρωμένο το edge, ίσα ίσα το έχω γράψει άπειρες φορές, αλλά πιο γρήγορο και καλύτερο android έχει το 1+3.ούτε για οθόνη έγραψα ούτε για κάμερα.

αυτό ακριβώς.

Η ράμ όπως έχει γράψει και η εταιρεία είναι άχρηστη αν δεν ασχολείται ο άλλος με ρομ οδό για το πιο γρήγορο κάνεις μεγάλο λάθος είναι πολύ πιο αργό κοίτα τεστ

Δημοσ.

Η ράμ όπως έχει γράψει και η εταιρεία είναι άχρηστη αν δεν ασχολείται ο άλλος με ρομ οδό για το πιο γρήγορο κάνεις μεγάλο λάθος είναι πολύ πιο αργό κοίτα τεστ

έχει διορθωθεί με update και χρησιμοποιεί και τα 6.όσα έχω δει είναι λίγο πιο γρήγορο λόγο του pure android.αυτό λένε όσοι έχουν και τα 2.αν δεις τα benchmarks στο Phonearena είναι ένα κλικ παραπάνω σε όλα το 1+3.καλά όχι ότι έχει και τόσο σημασία αλλά αν βάλεις τα 200 ευρώ διαφορά έχει και παραέχει, παίρνεις άλλο ένα κινητό

τεσπα δεν έχει νόημα μιας και ο ts έχει ταβάνι τα 400 οπότε τα s7 βγαίνουν από τις προτάσεις και απορώ κιόλας που κάποιοι επιμένουν και τα προτείνουν.

για εμένα το 1+3 έχει την πιο δίκαιη τιμή με βάση ότι προσφέρει αυτή την στιγμή και καμία σχέση με άλλα υπερκοστολογημένα.

Δημοσ.

http://www.androidauthority.com/oneplus-3-review-698440/​

σε single core o 820 είναι καλύτερος ενώ σε multi core είναι ο exynos

Δημοσ.

Δεν καταλαβες οτι ο αλλος εννοουσε το απλο S7?Το λεει αλλωστε και στην διαφορα τιμης.

Επισης ο ts δινει μεχρι 400ευρω οπως λεει.Θα του δωσετε εσεις τα παραπανω 200ευρω(δηλαδη 50% πανω)για να παρει το S7 edge?? Δηλαδη ποσο πιο εκτως θεματος να βγει καποιος ρε γμτ.

Διαβαζετε τα θεματα που ερχεστε να γραψετε οτι γραψετε.

καλησπερα παιδια μου εχει μπει στο μυαλο εδω και καιρο να παρω το p9 !θελω απο το κινητο μου να εχει παρα πολυ καλη καμερα και να ειναι εμφανισημο και βεβαια να κρατησει κανα 1 2 χρονακια χωρις κολληματα!διαθετω 400 ευρω ειμαι ανοιχτος και σε μεταχειρισμενα !τι προτεινετε ευχαριστω εκ των προτερων!(προερχομαι απο moto g3 1gb ram)

Δημοσ.

S7 ήθελα να γράψω....

Αλλά για λίγα παραπάνω για να πάει στο s7 πιστεύεις δεν αξίζει? Και ένα μεγάλο ++ που θα έχει εγγύηση εδώ Ελλάδα χωρίς να περιμένει κανένα μήνα να πάει και να επιστρέψει το one plus 3

Δημοσ.

S7 ήθελα να γράψω....

Αλλά για λίγα παραπάνω για να πάει στο s7 πιστεύεις δεν αξίζει? Και ένα μεγάλο ++ που θα έχει εγγύηση εδώ Ελλάδα χωρίς να περιμένει κανένα μήνα να πάει και να επιστρέψει το one plus 3

Πως τα 105+ευρω παραπανω για κινητα ειναι''λιγα παραπανω'' πραγματικα ποτε δεν το καταλαβα. Προφανως και αν μπορουσε εξ αρχης να δωσει τα χρηματα αυτα θα επαιρνε το S7 και θα τελειωνε το θεμα.Οσο για την εγγυηση ναι ειναι θετικο(εκτως αν φερει το OnePlus3 το public οπως εκανε και με το OnePlusX)αλλα ειπαμε ειναι πανω απο 100ευρω η διαφορα.

Δημοσ.

η εγγύηση είναι κοροϊδία όταν έχεις να κάνεις με την αρβάτο και σταματήστε να το λέτε σαν προτέρημα γιατί δεν είναι.

καλύτερα να το στείλω στο φεγγάρι παρά να μπλέξω με την αρβατο.

και να μπορείς να δώσεις τα 100 παραπάνω δεν αξίζει τον κόπο, οι διαφορές είναι πολύ μικρές.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...