Gio96 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 καλησπερα παιδια μου εχει μπει στο μυαλο εδω και καιρο να παρω το p9 !θελω απο το κινητο μου να εχει παρα πολυ καλη καμερα και να ειναι εμφανισημο και βεβαια να κρατησει κανα 1 2 χρονακια χωρις κολληματα!διαθετω 400 ευρω ειμαι ανοιχτος και σε μεταχειρισμενα !τι προτεινετε ευχαριστω εκ των προτερων!(προερχομαι απο moto g3 1gb ram)
djcat Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Το p9 έχει θέματα στις φωτογραφίες τη νύχτα. galaxy s7.
AlienTechGR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Το P9 έχει μέτρια -για ναυαρχίδα 2016- κάμερα οπότε κοίτα S6/S7 καλύτερα.
@topos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 G5 ισως εαν δινεις τοση εμφαση στην καμερα.Ισως κ oneplus 3.
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 γραφψ το μπατζετ πιο πανω φιλε μου Γραφεις το budget αλλα εγω το βλεπω το p9 στα 456+ευρω που και παλι ειναι εκτως budget(οσα και το Galaxy S6 edge plus)https://www.skroutz.gr/s/8791213/Huawei-P9-32GB.html Αλλες αξιολογες προτασεις στα χρηματα αυτα ειναι Xiaomi Mi5,OnePlus3,LG G5. Μακρυα και αγαπημενα απο το Huawei P9
ziaba Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Στα 400 ευρώ χτυπά το oneplus 3 με 6gb ram σίγουρα θα σου κρατήσει 2 χρονακια άνετα 1
johnyboy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 το 1+3 στα 400 δεν έχει αντίπαλο.όχι ότι έχει στα περισσότερα αλλά οκ.
enigma84 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Αν θες πάρα πολύ καλή κάμερα τότε πας σε g5 και αν κάνεις κάποια υπέρβαση σε s7 (σχεδόν ισάξια κάμερα με το g5 αλλά πιο πλήρες σαν σύνολο). Τίμιο είναι και το one plus 3 με όχι κορυφαία κάμερα.
johnyboy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 δεν το λες κάποια υπέρβαση από τα 400 στα 510 που εκτός από την κάμερα δεν κερδίζει πουθενά αλλού το s7 για να δώσει +110 ευρώ κάποιος. υγ και ένα συγκριτικό της κάμερας s7 1+3 http://tech.firstpost.com/news-analysis/oneplus-3-camera-comparison-can-it-beat-the-samsung-galaxy-s7-322564.html 1
Gio96 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Γραφεις το budget αλλα εγω το βλεπω το p9 στα 456+ευρω που και παλι ειναι εκτως budget(οσα και το Galaxy S6 edge plus)https://www.skroutz.gr/s/8791213/Huawei-P9-32GB.html Αλλες αξιολογες προτασεις στα χρηματα αυτα ειναι Xiaomi Mi5,OnePlus3,LG G5. Μακρυα και αγαπημενα απο το Huawei λεω οτι ειμαι ανοιχτος και σε μεταχειρισμενα!!!΄) παιδια εχω ακουσει παρα πολλα για το g5 και οχι καλα ειχα λατρεψει την lg με τ πρωτο nexus 5 αλλα μετα πηγα στο g3 και περα απο την καμερα ηταν χαλια γιαυτο κολλαω!
Notakias29 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Το g5 μπορεί να έχει καλή κάμερα αλλά από μπαταρία είναι ότι χειρότερο επίσης έχει παρουσιάσει πρόβλημα με το καπάκι της μπαταρίας αν είχε μια καλή μπαταρία θα το έβαζα άνετα σε σύγκριση με τα άλλα. Το p9 από την άλλη το είχα και το έδωσα λόγο μεγέθους Είναι πολύ καλό και όμορφο κινητό με πολύ καλή αυτονομία και πολύ καλή κάμερα ειδικά στο σκοτάδι και το ui τους εμένα προσωπικά με κέρδισε πολύ είναι πανέμορφο και έχει τρομερή διαχείριση της ράμ Από το g5 και το p9 εγώ θα σου πρότεινα το p9
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Σου εχουν γινει προτασεις κινητων στα χρηματα που διαθετεις.Τα μεταχειρισμενα προφανως και δεν αξιζουν στο ευρος χρηματων που διαθετεις δεν θελει και ερωτηση αυτο.
lifeowner771 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 To εχω γραψει πολλες φορες και εδω και σε αλλο site, σε σημειο να γινομαι κουραστικος, αλλα οσα τηλεφωνα εχουν περασει απο τα χερια μου,(και ειναι πολλα) με το P9 ειμαι πιο ικανοπoιημενος σε σχεση με ολα τα αλλα. Κυριως λογω ui. Το design του ειναι επισης πολυ ωραιο. Specs πραγματικα δεν με ενδιαφερουν, απο τη στιγμη που το τηλεφωνο πεταει. Ας εχει και μονοπυρηνο, λιγο που με νοιαζει. Απο την στιγμη που δεν μασαει πουθενα δεν εχω παραπονο. Βλεπε s6 edge που ειχα, που περα απο την αθλια μπαταρια, ετρεμα την στιγμη που ειχα updates εφαρμογων στο τηλεφωνο, γιατι κολλαγε το συμπαν. (δεν ξερω τι μπορει να εφταιγε). Δεν ξερω αμα σε συμφερει οικονομικα να το παρεις, αλλα αμα το παρεις, θα μεινεις παρα πολυ ικανοποιημενος.
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 To εχω γραψει πολλες φορες και εδω και σε αλλο site, σε σημειο να γινομαι κουραστικος, αλλα οσα τηλεφωνα εχουν περασει απο τα χερια μου,(και ειναι πολλα) με το P9 ειμαι πιο ικανοπoιημενος απο ολα. Κυριως λογω ui. Το design του ειναι πολυ ωραιο επισης. Specs πραγματικα δεν με ενδιαφερουν, απο τη στιγμη που το τηλεφωνο πεταει. Ας εχει και μονοπυρηνο, λιγο που με νοιαζει. Απο την στιγμη που δεν μασαει πουθενα δεν εχω παραπονο. Βλεπε s6 edge που ειχα, που περα απο την αθλια μπαταρια, ετρεμα την στιγμη που ειχα updates εφαρμογων στο τηλεφωνο, γιατι κολλαγε το συμπαν. (δεν ξερω τι μπορει να εφταιγε). Δεν ξερω αμα σε συμφερει οικονομικα να το παρεις, αλλα αμα το παρεις, θα μεινεις παρα πολυ ικανοποιημενος. Αν ομως η γνωμη σου περιοριζεται σε αυτα τα κινητα ειναι λογικο να γραφεις οτι γραφεις οπως και αρκετοι αλλοι. Και εγω εχω γραψει πολλες φορες,σε σημειο να γινομαι κουραστικος,οτι δεν ισχυει το Android=Samsung. Android=Nexus,Htc,OnePlus,Motorola και λιγο Sony απο πλευρας λειτουργικα και μετα οι αλλες κινεζικες εταιριες οπως Huawei,Xiaomi,Meizu κλπ Κοινως οτι ειναι stock android ή κοντα σε αυτο>ολων. Παντως αυτο που λες για το S6 edge οτι κολλαγε το συμπαν ισως ειχες πεσει σε προβληματικο μοντελο ή να ειχες περασει διαφορα μεσα δεν ξερω αλλα δεν εχω ακουσει να εχει τετοια θεματα το S6 αν και Samsung και Touchwiz δεν ειναι οτι το καλυτερο γενικα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα