themistopolos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παίδες. Έχω ένα iPhone 5, σε πάρα πολύ καλή κατάσταση (οριακά αγρατζούνιστο) και τις τελευταίες 4 ημέρες παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα με τη σύνδεση στο wifi. Πήγα να ενεργοποιήσω το wifi για να συνθεδώ, και είδα μαυρισμένο το κυκλάκι (του wi-fi). Έψαξα στο ίντερνετ και είδα ότι ήθελε reset. Κι έκτοτε έχω κάνει πραγματικά 50 φορές reset. Περίπου ανα 2-3 reset έφτιαχνε για ένα διάστημα και μετά δε μαύριζε, αλλά έχανε τη σύνδεση και αδυνατούσε να βρει οποιοδήποτε δίκτυο. Και με restart ή αν το έκλεινα και άνοιγα πάλι, έβλεπα το κυκλάκι μαυρισμένο. Έκανα και restore από το iTunes και όταν άνοιξε λειτουργούσε κανονικά. Το επόμενο πρωί χάλασε πάλι. Δεν έφαγε καμία σαβούρα, δεν το χτύπησα κάπου. Έγινε ξαφνικά. Να σημειώσω ότι παίρνει φωτιά όταν έχω ενεργοποιημένο το 3G, και σε συνδυασμό με φόρτιση δεν αντέχεις να το κρατάς. (Το αναφέρω, μπας και έχει καμία σχέση, ή είναι δείγμα για κάτι) Τι έχει παιχτεί; Τι μπορώ να κάνω; Καμία ιδέα; Ευχαριστώ
doshy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 από αυτά που αναφέρεις πάμε κατευθείαν σε θέμα μητρικής. το ότι ζεσταίνεται κιόλας, είναι σίγουρα αυτό. τα iphone το παθαίνουν αυτό. έχει ένα συγκεκριμένο chip που θέλει αλλαγή.δεν έχει κάτι άλλο που μπορείς να κανεις
themistopolos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 από αυτά που αναφέρεις πάμε κατευθείαν σε θέμα μητρικής. το ότι ζεσταίνεται κιόλας, είναι σίγουρα αυτό. τα iphone το παθαίνουν αυτό. έχει ένα συγκεκριμένο chip που θέλει αλλαγή.δεν έχει κάτι άλλο που μπορείς να κανεις Δηλαδή αποκλείεται να είναι θέμα κεραίας wifi; Πόσο κοστίζουν περίπου όλα αυτά ρε παιδιά; Σκέφτομαι να περάσω και από τα πάμπλικ, γιατί διάβασα ότι η διάγνωση του προβλήματος γίνεται δωρεάν. Έφαγα τεράστια ξενέρα, γιατί το κινητό το αγόρασα το Νοέμβριο (από εδώ), και το έχω πολύ λίγο καιρό για να ξεκινήσει να έχει τέτοια ζητήματα.
doshy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 η κεραία ναι. αποκλείεται. θέλει το chip αλλαγή. τώρα από τιμές δεν ξέρω ποσο πάνε αυτά. αλλα άμα το βρείς σε κανένα μαγαζικι κανένα 50ρίκο το λιγότερο άμα βρείς θα είσαι καλά. σε μεγάλο κατάστημα μην πας καν. θα σε δαγκώσουν άσχημα
themistopolos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Έχω ένα ακόμη iPhone 5, το οποίο όμως είναι κλειδωμένο. Παίζει να δεχτεί κανείς να κάνει την αντικατάσταση με λιγότερα λεφτά αν είναι όντως αυτή η βλάβη, και αν γίινεται αντικατάσταση, ή ούτε καν;
Kostas0809 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 φιλε μπορεις να το πας στην ired εχει καλλες τιμες και γενικα φτιαχνει τα παντα
themistopolos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ρε' σεις, πήγα στα Public και ο τύπος απλώς το πήρε στα χέρια του, το κοίταξε και λέει "σπασμένη κεραία wi-fi", κόστος, εμπειρικά, γύρω στα 50-60 ευρώ και εώς 2 εβδομάδες για να επισκευαστεί. Και ο έλεγχος ούτε καν τσάμπα - 10 ευρώ κοστίζει, αν θέλεις να το κοιτάξουν επισταμένα και όχι να σου πουν με το μάτι τι νομίζουν. Παντού οι τιμές είναι τέτοιες για την επισκευή;
taslikos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Όχι βέβαια.. Κοιτά μην τους δώσεις ούτε 1€ πήγαινε σε κανένα irepair να κανείς την δουλειά σου φτηνά και σωστά!
DimVavas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 @taslikos Γι αυτους δουλευεις ε; Τα παιδια δεν μπορουνε. Ειναι απλα τραγικοι. Δεν ειναι τεχνικοι και μιλαω απο προσωπικη εμπειρια. OP μακρια απο αυτα τα μαγαζια, στανταρ θα εχεις αρνητικη εμπειρια πλην ελαχιστων εξαιρεσεων..
taslikos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 @taslikos Γι αυτους δουλευεις ε; Τα παιδια δεν μπορουνε. Ειναι απλα τραγικοι. Δεν ειναι τεχνικοι και μιλαω απο προσωπικη εμπειρια. OP μακρια απο αυτα τα μαγαζια, στανταρ θα εχεις αρνητικη εμπειρια πλην ελαχιστων εξαιρεσεων..Καμία σχέση φίλε μου. Αν ψάξεις έχω προτείνει και ired και document ανάλογα την περίπτωση! Τώρα αν εσυ έπεσες σε κανέναν άχρηστο δεν σου φταίω εγω, εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε όχι να κάνουμε διαφήμιση! Δεν ειναι λίγες φορές εξάλλου που εχει ζητηθεί μέσα στο φόρουμ να προταθούν μαγαζιά για τέτοια προβλήματα! εγω για συγγενείς μου για αλλαγή οθόνης 2 φορές που χρειάστηκε σε τέτοιου στυλ μαγαζιά απευθύνθηκα και όλα κομπλέ, επειδή μια φορά και εγω τους φοβήθηκα για το κινητό της ξαδέρφης μου την άλλαξα εγω... Δεν είπα σε εσένα πηγαινε εκεί ΤΩΡΑ με κλειστά τα μάτια αλλα προσωπική μου άποψη οτι αξίζουν(γενικά τέτοια μαγαζιά, όχι το συγκεκριμένο) χίλιες φορές περισσότερο απο το σέρβις των μεγάλων αλυσίδων ( το λέω και εγω απο προσωπική άποψη )..Ωστόσο δεν μπορώ να παραβλέψω το φαινόμενο του οτι βάζουν ψεύτικα ανταλλακτικά, αλλα ένας που κάνει την δουλειά του με 20€ γιατί να πληρώσει 120€ επειδή δεν υπάρχει σέρβις και θέλουν να αλλάξουν όλο το κινητό με τα λεγόμενα ανακατασκευασμένα; Το λέω γιατί εχει συμβεί και αυτο με συσκευή συγγενή.. Όπως βλέπεις ο καθένας μας εχει τις δικιες του απόψεις και εμπειρίες δεν ειναι σωστό να προσβάλεις εμενα, που το μόνο που έκανα ήταν να βοηθήσω!
DimVavas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Εχεις δικιο και συγνωμη για το επιθετικο υφος. Απλα υπεθεσα οτι για καποιον λογο τους διαφημιζεις γιατι ειδα 2-3 σχολια σου που προτεινεις irepair-ired (ειναι οδιος ομιλος). Κατα συντριπτικη πλειοψηφια οι πελατες ειναι δυσαρεστημενοι. Πραγματικα πολυ ερασιτεχνικη δουλεια και αυτο επιβεβαιωνεται απο πολλους. Συγνωμη και παλι για το επιθετικο υφος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα