georgepppo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Στο μέλλον ο άνθρωπος δεν θα απασχολείται από τη μετακίνησή του, την επικοινωνία του και ότι άλλο γιατί θα τον έχουν καταντήσει ένα φυτό που δε θα σκέφτεται και δεν θα αντιδρά σε τίποτα πια. Έλεος με τους αυτοματισμούς και τους πιλότους στην καθημερινότητά μας. Αντί να δούμε πως θα βελτιωθούμε ως όντα, κοιτάμε πως θα βελτιώσουμε τα αντικείμενα που μας περιβάλλουν. φιλαράκο αυτό πες το στον γέρο που πλέον νομιμα και με ασφάλεια θα οδηγάει χωρίς να κινδυνεύει ο ίδιος και να σκοτώσει κόσμο γιατί είναι στον κόσμο του,πές στο στον ανάπηρο που θα μπορεί να πάει όπου γουστάρει με το αμάξι του,πες το και σε ανθρώπους που δεν έχουν γενικά την δυνατότητα να οδηγάνε....... μην κοιτάς μόνο απο την μια πλευρά τα πράγματα και εγώ δεν γουστάρω να οδηγάει το αμάξι μόνο του αλλά ώρες ώρες θέλω να είμαι έξω και να πιω λίγο παραπάνω χωρίς να έχω το άγχος της οδήγησης γιατί με ένα τέτοιο οδηγάς μια χαρά και το βράδυ που θα τα τσούξεις του λές μ@λ@κ@ μηχάνημα πήγαινε με σπίτι χωρίς να κινδυνεύω. 3
InfinitySurfer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Συγνώμη, αλλα με την τεχνολογία που υπάρχει σημερα, το Βιοτικό Επίπεδο είναι ακόμα Δάπεδο. Ή μάλλον καλύτερα, Υπόγειο. Δεν έχει φτασει καν το Δάπεδο. Δεν είναι δυνατον με όλη αυτή τη τεχνολογιά που υπάρχει σήμερα, να γίνονται πόλεμοι, να πεθαίνει κόσμος από πείνα και προβλέψιμες ασθένειες, να υπάρχει τόση φτώχια. Απλά απαράδεκτο. Ναι, Μυαλό Κουκούτσι η ανθρωπότητα. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2016 από InfinitySurfer 1
sk8harddiefast Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Παιδια παρτε το πρεφα. Ειμαστε οπως ολα τα ζωα της φυσης. Στην φυση ο δυνατος τρωει τον αδυναμο και το μεγαλο ψαρι το μικρο. Ε εδω επιβιωνουν και εχουν το βιοτικο επιπεδο οσοι εχουν το μαρουλι. Αν παθω καρκινο πχ θα παω στον γιατρο και θα μου πει πως δεν γινεται τιποτα και πως εχω 6 μηνες ζωης. Αν ημουν εκατομμυριουχος θα πηγαινα στο καλυτερο νοσοκομειο της Αμερικης, στους καλυτερους γιατρους και θα δοκιμαζα την νεα θεραπεια σε πειραματικο σταδιο που ακομα δεν εχει κυκλοφορισει και εχει 50000ευρω η φορα. Το βιοτικο επιπεδο ειναι για τον μισο πλανητη. Προφανως τα παιδακια που πεθαινουν στην Αφρικη, χωρες οπως το Μεξικο και η Βραζιλικα οπου βραζουν τα ναρκωτικα, τα οπλα και η πορνεια η χωρες οπως Ιραν, Ιρακ, Συρια και τετοια ειναι στο αλλο μισο του πλανητη. Χωρες χωρις μαθηση, παιδεια, υγεια, οικονομια και αναπτυξη που κανενας δεν επενδυει. Οταν ηρθαν οι Συριοι Ελλαδα και τους πηγαν στον καταυλισμο στο παλιο αεροδρομιο του Ελληνικου, πηγαν στην καντινα του Everest του Ελληνικου. Ξερετε τι ζητησαν? Που εχει λακο με νερο για να γεμισουν τα μπουκαλια τους να πιουν νερο! Οταν ο ανθρωπος τους εδιξε την βρυση επαθαν πολιτισμικο σοκ! Τι να λεμε τωρα.
kostasgiann Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Στο μέλλον ο άνθρωπος δεν θα απασχολείται από τη μετακίνησή του, την επικοινωνία του και ότι άλλο γιατί θα τον έχουν καταντήσει ένα φυτό που δε θα σκέφτεται και δεν θα αντιδρά σε τίποτα πια. Έλεος με τους αυτοματισμούς και τους πιλότους στην καθημερινότητά μας. Αντί να δούμε πως θα βελτιωθούμε ως όντα, κοιτάμε πως θα βελτιώσουμε τα αντικείμενα που μας περιβάλλουν. Φιλε εσένα τι σε πειράζει να οδηγαει το αυτοκίνητο μόνο του? Μια εξυπηρέτηση είναι που βελτιώνει την ζωή μας, δεν την χειροτερευει, που κολλαει ο αυτοματος πιλοτος σε ενα αυτοκινητο με την υποβαθμιση μας σαν οντα? δηλαδη άμα δεν κρατάμε το τιμόνι χαζευουμε? Αμα δεν σου αρέσει η τεχνολογία μην χρησιμοποιείς ούτε τον υπολογιστή σου ούτε τους "αυτοματισμους" που σου προσφερει, πάντα πρέπει να ερθει ο γερακος να μας πει "αχ βρε αυτη η τεχνολογια με τους σαταναδες", ασε που αυτή η τεχνολογία μπορεί να σωσει ζωες σε μεθυσμενους επειδή δεν χρειάζεται να οδηγήσουν, αλλά όχι φίλε μου, να τα ισοπεδωνουμε όλα, πες μου πολύ απλά καποιους καλους λόγους που αυτή η τεχνολογία είναι κατι κακό. 1
Tableto Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 http://gizmodo.com/your-self-driving-car-will-be-programmed-to-kill-you-de-1782499265 Your Self-Driving Car Will Be Programmed to Kill You—Deal With It 1
michael92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 BMW + Intel = 1,000,000$ entry level car confirmed :lol: 1
vagdesign Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Πρέπει να δείτε το Wall-E για να καταλάβετε πως ίσως γίνει ο άνθρωπος σε 50-80 χρόνια... Δεν είμαι κατα της τεχνολογίας, είμαι υπέρ του μέτρου. Όταν καταλάβετε τη διαφορά, μιλάμε πάλι. Στη τελική για το ρεαλισμό και μόνο, με τέτοιους δρόμους στην Ελλάδα και τέτοια φορολογία, μόνο Enduro/off road όχημα με κόστος κάτω των 5000€ και 800cc γιατί ούτε για τρέξιμο είναι ο ελληναράς οδηγός.
Beerloah Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Φυτά πάνε να μας κάνουν με όλες αυτές τις δήθεν "ανέσεις". Φυσικά και η τεχνολογία, διευκολύνει τον άνθρωπο σε διάφορους τομείς και αυτό είναι ευπρόσδεκτο. Ωστόσο, το να πάμε στο άλλο άκρο, που ΔΕΝ θα κουνιόμαστε καθόλου, με βρίσκει κάθετα αντίθετο. 1
pcos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 το αν γινω φυτο ή προβατο (που και τα 2 συμπαθεστατα ειναι) θα κατηγορησω μονο τον εαυτο μου και τιποτε αλλο! βεβαια ισως μου αρεσει οποτε δεν θα κατηγορησω τιποτα. αυτο το "για ολα φταινε οι αλλοι" δεν το καταλαβαινω! εκτος και ζουμε με χουντα και δεν το πηρα χαμπαρι!
lupus_Hegemonia Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Τα 'παμε και σ' άλλο παρόμοιο άρθρο... ΕΑΝ γίνουν ΟΛΑ τα οχήματα αυτόματα/αυτόνομα/ρομποτικά, τότε οκ.Εφόσον ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ να κινείται χειροκίνητα, δεν γίνεται να υπάρξει αυτό το πράγμα, διότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι απρόβλεπτος (ΤΕΛΕΙΩΣ!) για να τον "πιάσει" ο ρομποτικός νους. 1
so_kriti Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Αυτοματο πιλοτο για ποδηλατο,μηχανακι θα βγαλουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα