Nikolis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ό,τι λέει ο τίτλος, νομίζω για 45€ αξίζει για την παραλία..η μπαταριούλα του είναι μάλλον μικρή αλλά με ένα powerbank κάνεις δουλειά... http://www.buyincoins.com/item/68059.html Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2016 από matrixxx αφαιρεση referral link
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Φτιάξε το link γιατί δεν εμφανιζεται το tablet και βάλε αν μπορεις στον τίτλο πόσων ιντσών είναι... 1
kamui Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Η τιμή είναι λουλούδι απλά παραείναι Noname οπότε και μην περιμένετε κανα update μάλλον εφόσον έχει κάποιο bug. Αλλά όπως είπες για να χαλάσει στη παραλία και να το παίξει η πιτσιρικαρία είναι τέλειο.
Nikolis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Φτιάξε το link γιατί δεν εμφανιζεται το tablet και βάλε αν μπορεις στον τίτλο πόσων ιντσών είναι... To link μια χαρά δουλεύει...7ιντσο είναι, τώρα πως κάνω edit τον τίτλο ούτε που θυμάμαι...
x_vagos_x Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Επεξεργασία το πρώτο μήνυμα και ο τίτλος του post είναι ο τίτλος του thread
Nikolis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Επεξεργασία το πρώτο μήνυμα και ο τίτλος του post είναι ο τίτλος του thread Αυτό για να το βρω μόνος μου θα έπρεπε να ξαναπεράσω από την Α Δημοτικού, ευχαριστώ πολύ! 1
satsok2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Εγω εξακολουθώ να πηγαινω σε σελιδα που δεν αντιστοιχεί στο ταμπλετ. Παλι το λινκ ισως;
terry308 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Εγω εξακολουθώ να πηγαινω σε σελιδα που δεν αντιστοιχεί στο ταμπλετ. Παλι το λινκ ισως;Όταν ποσταρησε την προσφορά είχε 7 τεμάχια στοκΜετά από 10 λεπτά είχε 4..... Οπότε πρέπει να μπει ένα ΤΕΛΟΣ στον τίτλο ή να κλειδώσει.
Avatar_GR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μ'αρέσει που έχουν βάλει αρχική τιμή $289.99 και με την έκπτωση....$48.93
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Όταν ποσταρησε την προσφορά είχε 7 τεμάχια στοκ Μετά από 10 λεπτά είχε 4..... Οπότε πρέπει να μπει ένα ΤΕΛΟΣ στον τίτλο ή να κλειδώσει. Διαθεσιμο το βλεπω και μπαινει καλαθι κανονικα.
terry308 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Διαθεσιμο το βλεπω και μπαινει καλαθι κανονικα. Όταν έκανα post το λινκ που είχε μου έβγαζε αρχική σελίδα και υπέθεσα ότι έληξε, χθες όντως είχε 7 τεμάχια και μετά έλεγε 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα