Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Επειδή το παλιό Nexus 5 εκτελεί το κύκνειο άσμα του αυτές τις μέρες, και την βγάζει-δεν την βγάζει μέχρι το τέλος της βδομάδας, βγήκα σε αναζήτηση smartphone. Από προτάσεις φίλων και ψάξιμο, έχω καταλήξει να είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο, αλλά δυσκολεύομαι να αποφασίσω, κυρίως λόγω δυσπιστίας προς τον κινέζο κατασκευαστή και το EMUI του P9, από την άλλη τα 2 GB RAM του 5X προβληματίζουν.Επίσης άμα υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση σε αυτό το εύρος τιμής, καλοδεχούμενη!
papp0us Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Επειδή πρόσφατα ψάχτηκα και εγώ τελικά κατέληξα σε Nexus 5x λόγο κάμερας και.. Nexus. Αν δε σε ενδιαφέρει κατα βάση η εγγύημένη αναβάθμιση, είναι πολύ καλή περίπτωση και το P9 lite, αφού και 3GB RAM έχει, και επεκτάσιμη μνήμη, και όμορφη κατασκευή. Στα ίδια λεφτά παίζει και το Galaxy A5 2016 που έχει η γυναίκα μου, το οποίο έχει ολα τα καλά του P9, συν μεγαλύτερη αυτονομία και οθονάρα Super AMOLED.Δεν έχει ομως τα 3GB RAM, και στο Touchwiz αυτό ορισμένες φορές φαίνεται. "Αχνό" αλλα φαίνεται
Grim Ripper Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Εφόσον είχες μείνει ικανοποιημένος με το n5 τότε πήγαινε στο n5x. Το 32GB μοντέλο υποθέτω βλέπεις να πάρεις, σωστά;
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Κατά αρκετούς το P9 lite είναι η καλύτερη συσκευή αυτή τη στιγμή κάτω των 300 ευρώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι το 5Χ δεν αξίζει τα λεφτά του. Πρέπει να βάλει κάτω τι θες και που δίνεις βάση και να επιλέξεις. 1
giannisag17 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Nexus 5x μόνο αρνητικό για μένα το ηχείο του..Σε όλα τα άλλα είναι φοβερό από το δακτυλικό αποτύπωμα και την κάμερα μέχρι και την κατασκευή..Ή μπαταρία με δεδομένα ανοιχτά 10 με 12 ώρες κάνα μήνυμα και σίγουρα 2 ώρες game με μουσική βγάζει άνετα την ημέρα..θα πας για τα 32 gb ομως 1
StigmaX Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Από εμένα 5x. Στην ουσία είναι ένα νέξους 5 βελτιωμένο σε όλους του τομείς, στα ~220 που κοστίζει παίζει μπάλα μόνο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα