Προς το περιεχόμενο

[Smartband] Xiaomi Mi Band 2 με $35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι τιμές έχουμε πλέον για το 1s και τι τιμή για το mi band 2;; από ποια μαγαζιά να αγοράσω; Θέλω να αγοράσω και το 1 και το 2.

Έχουμε κανέναν κωδικό έκπτωσης;

Δημοσ.

Δεν βλέπω ουσιαστικες διάφορες από το 1s με το 2 ώστε να δικαιολογήσει την μεγάλη διαφορά χρηματων,σχεδον διπλάσια.

Οπότε καλύτερα νομίζω να τσίμπησω τελικά μόνο το 1s.

Δημοσ.

Δηλαδή ή βασική διάφορα του 1 από το 2 είναι ότι το 2 έχει οθονουλα και έχει πάνω την ώρα; Δηλαδή είναι και ρολόι;

Βγάζει και αλλες ενδείξεις ή οθονουλα; Ή μόνο την ώρα;

Δημοσ.

Δηλαδή ή βασική διάφορα του 1 από το 2 είναι ότι το 2 έχει οθονουλα και έχει πάνω την ώρα; Δηλαδή είναι και ρολόι;

Βγάζει και αλλες ενδείξεις ή οθονουλα; Ή μόνο την ώρα;

Δείχνει και βήματα, και θερμίδες νομίζω, οπως και την ένδειξη των παλμών. Τώρα υποθέτω πως θα έχει και κανα εικονίδιο για αναπάντητες κτλ. Περισσότερα οταν το πάρω στα χέρια μου

• Like 2
Δημοσ.

Το έχω πάρει θεωρητικά. Έχω πάρει και Tracking code θεωρητικά, αλλα για την ώρα είναι ψώφιο :P Περιμένω. .Έχω παραγγείλει και δαύτο http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_355441.html το οποίο λογικά μέχρι τετάρτη θα είναι εδώ, και έχω αρκετές ελπίδες να είναι εξίσου καλό. Θα δείξει

Δημοσ.

μαύρο του κάρβουνου :P Κάτσε να έρθει να δούμε τι ψάρια θα πιάνει, και βλέπουμε. Αν έχει "σωστές" ενδείξεις στις μετρήσεις του, και δείχνει περισσότερα πράγματα στην οθόνη απο το Mi Band 2 μπορεί να είναι και καλύτερο. "αν" :D

• Like 1
Δημοσ.

Αυτού του είδους γκατζετάκια δεν έχουν καμμία πρακτική χρησιμότητα πέραν του αξεσουάρ.

Έχω το http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_335971.html εδώ και λίγες μέρες και δε ξετρελάθηκα πέρα από το ότι φοράω ένα περίεργο ρολογάκι.

Μετράει παλμούς,βήματα,χιλιόμετρα,θερμίδες,ώρες βαθύ και χαλαρού ύπνου.

Τους παλμούς δεν τους διασταύρωσα με το Garmin που έχω για να ελέγξω ακρίβεια.

Με μιά λέξη παιχνιδάκι.

Δημοσ.

Ωραιο αυτο το τελευταιο., δουλευει και με το πρόγραμμα του mi fit? Φαινεται πιο ομορφο απο το mi band 2 αλλα η μπαταρια του μονο 7 μερες αυτονομια;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...