Προς το περιεχόμενο

[Smartband] Xiaomi Mi Band 2 με $35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Xiaomi Mi Band 2 απο το Bangood http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Miband-2-Heart-Rate-Monitor-Bluetooth-Smart-Bracelet-p-1057324.html με έκπτωση $14 χρησιμοποιώντας το κουπόνι  miband27 .

"Θεωρητικά" το Banggood το έχει σε stock. Πρακτικά θα δείξει το μέλλον , το κατα πόσο ισχύει αυτό ήδη πήγε για restock στις 13 του μήνα. Επίσης θεωρητικά η προσφορά είναι μέχρι τέλος του μήνα, "για περιορισμένο αριθμό"

Παρόμοια τιμή έχω πετύχει μόνο στο Aliexpress, οπότε δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν θεωρείτε ευκαιρία. Αν δεν προκρίνεται, ας στο σβήσει κάποιος.

Δημοσ.

ακόμα ούτε σε στοκ είναι και ακριβό άλλα σε κάνα μήνα αν εμφανιστεί σε σοβαρά καταστήματά ίσως το χτυπήσω

Δημοσ.

Σωστός. Αν και στο mail που μου ήρθε έλεγε in stock now. Ή τομπαίζουνε ή τελείωσε κιόλας το stock.

Δημοσ.

Επειδή είχα το 1S και εδώ και πέντε μέρες έχω το 2 να σας πω ότι η μόνη διαφορά είναι το ρολόι... Κατα τα αλλά είναι εντελώς ίδια και η μπαταρία στο απλό φυσικά κρατάει πολύ περισσότερο. Αν δεν σας ενδιαφέρει η ώρα, πάρτε το απλό... Δεν αξίζει τόση διαφορά τιμής...μέχρι 10 παραπάνω άντε να τα δώσεις... Όχι παραπάνω...

• Like 2
Δημοσ.

To 1s είχε θέμα με τα βήματα, εντελώς λάθος. Και το 2 ότι νάναι μετράει; Η ώρα για μένα και αν φτιάχτηκε το πρόβλημα με την μέτρηση των βημάτων μετράει για μετάβαση από το προηγούμενο. Τώρα το έχουν παραφουσκωμένο καθώς μεγάλη ζήτηση/μικρή διαθεσιμότητα, μετά το καλοκαίρι θα έχει στρώσει η τιμή και η διαθεσιμότητα.

Δημοσ.

εμενα σωστα τα μετραει τα βηματα. Η μπαταρια του 1s ειναι τεραστια. μετα απο 23 μερες εχω υπολοιπο 35%, δηλαδη βγαζει καπου 35 μερςε αυτονομια. 

Η ελειψη οθονης εστω για την ωρα ειναι ενοχλητικη σε εμενα. Δε νομιζω να πεσει πολυ η τιμη του mi band 2. Αν ομως παει στα 30 θα το αγορασω σιγουρα κι ας εχει τη μιση αυτονομια σε σχεση με το 1s

Δημοσ.

Για δειτε τι λεει ο κινεζος... πιασε αυγο και κουρεφτο!!!

Question:
Price - it Should be 23$
Answer:
I would like to know the same. Xiaomi has announced a price of 22$. What happens here banggood?
Answered On Jun. 02 2016
Hello friend, The demand of the products exceeds the supply and entering the cost of goods is high.
June 04,2016

Question:
39.99$ — REALLY, Bang??
Answer:
Hello friend, The demand of the products exceeds the supply and entering the cost of goods is high.
Answered On Jun. 05 2016

Question:
Why is this double the price it should be?
Answer:
just wait Buddy no reviews out yet ;)

• Moderators
Δημοσ.

εμενα σωστα τα μετραει τα βηματα. Η μπαταρια του 1s ειναι τεραστια. μετα απο 23 μερες εχω υπολοιπο 35%, δηλαδη βγαζει καπου 35 μερςε αυτονομια.

Σχετικα οφτοπικ αυτο που λετε μιας και αναφερεται στο 1s, αλλα για να μην μεινουν λαθος ή έστω ελλιπεις εντυπωσεις, να πουμε οτι η μπαταρια στο 1 (χωρις το s) κραταει 65-75 ημερες μετρημενα, συνεχως στο χερι.

• Like 3
Δημοσ.

Επειδή είχα το 1S και εδώ και πέντε μέρες έχω το 2 να σας πω ότι η μόνη διαφορά είναι το ρολόι... Κατα τα αλλά είναι εντελώς ίδια και η μπαταρία στο απλό φυσικά κρατάει πολύ περισσότερο. Αν δεν σας ενδιαφέρει η ώρα, πάρτε το απλό... Δεν αξίζει τόση διαφορά τιμής...μέχρι 10 παραπάνω άντε να τα δώσεις... Όχι παραπάνω...

το 2 δε δειχνει και τους καρδιακούς παλμούς συνεχόμενα αν θες; Νομιζω ναι και το θεωρώ καλό χαρακτηριστικό, εχω το 1s και σκέφτομαι την αγορά του 2 μονο για αυτό.

Δημοσ.

το 2 δε δειχνει και τους καρδιακούς παλμούς συνεχόμενα αν θες; Νομιζω ναι και το θεωρώ καλό χαρακτηριστικό, εχω το 1s και σκέφτομαι την αγορά του 2 μονο για αυτό.

Off topic, αλλά πληροφοριακά να πω ότι υπάρχουν και 3rd party εφαρμογές που το κάνουν αυτό στο 1s, και το κόστος είναι λιγότερο από 2€ για κάποια από αυτές

Εγώ είχα το 1s και το έχασα, δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να δώσω 30$+ για το 2.

Μάλλον να ξαναπαίρνω το 1s με βλέπω, αν πετύχω καμια προσφορά κοντά στα 10$

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι ακριβώς συνεχόμενα... το δοκίμασα να βάλω να δείχνει στην οθόνη τον καρδιακό παλμό και όταν πατάω το κουμπί δείχνει την ώρα και αν το ξαναπατήσω μετράει τον καρδιακό παλμό εκείνη την στιγμή... αν το χρειάζεσαι, τοτε είναι βολικό, αλλά δεν είναι συνεχής η μέτρηση...

Η ελειψη οθονης εστω για την ωρα ειναι ενοχλητικη σε εμενα. Δε νομιζω να πεσει πολυ η τιμη του mi band 2. Αν ομως παει στα 30 θα το αγορασω σιγουρα κι ας εχει τη μιση αυτονομια σε σχεση με το 1s

Η τιμή του θα σταθεροποιηθεί σύντομα στα $24-$25 δολλάρια... (τόσο έπαιξε αρχικά σε προπαραγγελία πριν ανέβουν οι τιμές στα $40)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...