Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά την διάρκεια μίας συνάντησης με επενδυτές στο Τόκυο, η Sony αφού μίλησε για την απόδοση της σε διάφορες αγορές και έκανε σχετικές προβλέψεις, έκανε γνωστό ότι θα απομακρυνθεί από ορισμένες αγορές, επειδή ο ρυθμός ανάπτυξης είναι μικρότερος του αναμενόμενου.

Κατά την διάρκεια μίας συνάντησης με επενδυτές στο Τόκυο, η Sony αφού μίλησε για την απόδοση της σε διάφορες αγορές και έκανε σχετικές προβλέψεις, έκανε γνωστό ότι θα απομακρυνθεί από ορισμένες αγορές, επειδή ο ρυθμός ανάπτυξης είναι μικρότερος του αναμενόμενου.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία εκτιμάει ότι η αγορά smartphones στην Ινδία, στην Κίνα, στην Βραζιλία και στην Ινδία θα γνωρίσει ανάπτυξη μόλις 0,3%, σε σχέση με την περσινή εκτίμηση που ήταν +8,1%. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα κινητά της Ιαπωνικής εταιρείας θα εκλείψουν από τις παραπάνω αγορές, ωστόσο αναμένεται να μειώσει σημαντικά τα έξοδα marketing, τις προσφορές κ.ά.

Τα ίδια μέτρα θα λάβει και για τις αγορές της Λατινικής Αμερικής και σε ορισμένες περιοχές του Ειρηνικού, όπου η Sony δεν βλέπει μέλλον στις πωλήσεις εκεί, και θα κοιτάξει απλώς να διατηρήσει το μερίδιο που κατέχει ήδη στις συγκεκριμένες περιοχές.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η Sony αναμένεται να εστιάσει κυρίας στην Ανατολική Ασία (συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας), στην Ευρώπη και στην Μέση Ανατολή, με στόχο να ισχυροποιήσει το τμήμα mobile της συνολικά.
Ένα σημαντικό στοιχείο επίσης που αποκαλύφθηκε, είναι ότι η εταιρεία αναμένεται να στοχεύσει στις περισσότερο “premium” κατηγορίες, τουλάχιστον από άποψη τιμής, δηλαδή θα δούμε κινητά άνω των $250.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

λογικο μου φενεται...για να παιξεις μπαλα σε τετοιες χωρες με τοσο μεγαλο ανταγωνισμο πρεπει να χεις η μεγαλα @@... η να ονομαζεσαι samsung!!!

Δημοσ.

Οπως λεει και ο κυριος στο 6ο λεπτο και μετα,παρολο που τα κινητα της Sony ειναι αξιολογα(παρολο που καταφεραν με τα χρονια να μειωσουν την αυτονομια της μπαταριας για αγνωστους λογους),δυστηχως το προβλημα παραμενει εδω και χρονια στην τιμη τους.

Υπερβολικα ακριβα για αυτα που προσφερουν μεχρι και φετος.

Ακομα και το OnePlus3 προσφερει συνολικα περισσοτερα και κοστιζει σχεδον τα μισα απο το Sony Xperia X. Ανεκαθεν(ακομα και στις τηλεορασεις)η Sony δεν λεει να βαλει μυαλο οσον αφορα τις τιμες της(οπως εν μερη και η HTC)και να τα αποτελεσματα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν απομακρύνετε η Sony από τις συγκεκριμένες αγορές.

Οι αγορές απομακρύνονται από την Sony.

Δυστυχώς.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ύστερα απο χρονια συμβιωσης με το αγαπητο gs3 ηθελα κατι με φορητοτητα κ δυνατο.δεν ειμαι gamer απλα ηθελα κατι που να ανοιγει τα παντα γρηγορα οπως κ καλο 4g.πηρα το z5c κ φυσικα οποιος δεν εχει πιασει sony να του πω οτι ειναι πανεμορφο πιστολι με φοβερη αισθηση καμερα κ αποδοση.εδωσα 250 μεταχ αλλα θα εδινα κ 350 αν δεν εβρισκα.γιατι;ΓΙΑΤΙ ειναι ο μονος εκπρόσωπος σε αυτη την κατηγορία.δηλαδη πιστευετε οτι με επιασε κοτσο η sony;τι προτείνετε να επερνα;βγαζετε μισος για μια εταιρεία που προσφερει τα παντα αλλα τα παντα απο ηχο μέχρι αδιαβροχοποιηση γιατι;επηδη κοστιζει;δηλαδη τα sammy δε κοστιζουν τσαμπα τα περνετε;το εχουμε πει χιλιαδες φορες αγορα τηλ μετα το 6μηνο εκει που οι τιμες περνουν την σταθερη μορφη τους.χωρις να ειμαι φαν αλλα πιστευοντας οτι ολες οι εταιρίες βγαζουν πλεον αξιολογα τηλ πεστε μου σας παρακαλω που υστερει η sony γιατι δε βλεπω κατι.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...