Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζει κανεις αν και πως μπορείς π.χ να αγορασεις απ έξω (γτ ψηνομαι για τη 1070) και να γλιτώσεις το Φ.Π.Α. της εκάστοτε χώρας?

Αν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ που έχει ενεργοποίηση ενδοκινοτικες συναλλαγές τότε μπορείς (από όσο ξέρω ισχύει μόνο για αγορές από Ευρώπη και αν τι δέχεται το κατάστημα)
  • Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζει κανεις αν και πως μπορείς π.χ να αγορασεις απ έξω (γτ ψηνομαι για τη 1070) και να γλιτώσεις το Φ.Π.Α. της εκάστοτε χώρας?

Στο caseking.de γινεται αν εχεις εταιρια με ενεργοποιημενες τις ενδοκοινοτηκες συναλλαγες.

Θελει παραστατικα που το αποδεικνειουν. Θα γλιτωσεις 19% σλλα οχι τα μεταφορικα που περιεχουν

Φπα και αυτα μεσα

Δημοσ.

Καλως παιδιά ευχαριστώ... Είναι διαδικασία και ειδική η περιπτωση απ οτι φαίνεται οποτε ας τα πάρει κανενα skroutzomagazo...

Δημοσ.

Δείχνει δυνατή υλοποίηση η συγκεκριμένη, καλορίζικη.

Ναι δεν το περιμενα... δεν ακουγεται τιποτα coil wine zero clockαρει μονη της 2012 χωριθς να κανω τιποτα και σε θερμοκρασιες κατω των 70. Απλα εφαγα το καολλημα με του Power connectors.

Πάντως λογικά λόγω "απάτης marketing" μπορείς να την γυρίσεις πίσω. Αλλά θα φας πολύ καιρό τσάμπα.

Καλοδούλευτη!

Μου στειλαν ηδη email να την αλλαξω αλλα εκτος του γεγονοτος οτι πρεπει να περιμενω να φτασει η καρτα εκει δεν εχουν καποια αλλη να μου στρειλουν αυτην τη νστιγμη. Μονο zotac amp μετα και evga ftw θα πηγαινα με την πρωτη (zotac) να χει φαει ηδη κραξιμο στα reviews ενεκα εντονου coil wine.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δεν το περιμενα... δεν ακουγεται τιποτα coil wine zero clockαρει μονη της 2012 χωριθς να κανω τιποτα και σε θερμοκρασιες κατω των 70. Απλα εφαγα το καολλημα με του Power connectors.

Μου στειλαν ηδη email να την αλλαξω αλλα εκτος του γεγονοτος οτι πρεπει να περιμενω να φτασει η καρτα εκει δεν εχουν καποια αλλη να μου στρειλουν αυτην τη νστιγμη. Μονο zotac amp μετα και evga ftw θα πηγαινα με την πρωτη (zotac) να χει φαει ηδη κραξιμο στα reviews ενεκα εντονου coil wine.

Μην ανησυχεις καθολου για το θεμα του 1 pin connector, απο οτι εχω διαβασει εκτος και αν κανεις extreme overclocking (ln2 κτλ) δε θα εχεις προβλημα γιατι το Pascal δεν ειναι voltage limited.

ΥΓ: Που διαβασες οτι οι Zotac 1070 AMP εχουν coil whine? Απο οτι εχω διαβασει εχω κυριως καποιες Gigabyte εχουν μονο και αυτες πολυ λιγοτερο σε σχεση με την σειρα 900...

Δημοσ.

Μην ανησυχεις καθολου για το θεμα του 1 pin connector, απο οτι εχω διαβασει εκτος και αν κανεις extreme overclocking (ln2 κτλ) δε θα εχεις προβλημα γιατι το Pascal δεν ειναι voltage limited.

ΥΓ: Που διαβασες οτι οι Zotac 1070 AMP εχουν coil whine? Απο οτι εχω διαβασει εχω κυριως καποιες Gigabyte εχουν μονο και αυτες πολυ λιγοτερο σε σχεση με την σειρα 900...

Σε ενα φορουμ απο χρηστη που την πηρε και κοριδευε την zotac  που εφτιαξεμια καρτα να βουιζει σαν σφιγγα <<ελεγε>>.

Δημοσ.

Η καρτα ειναι reference pcb nvidia, απλως με αλλο cooler, πως να εχει extra τροφοδοσια.

Αλλα και παλι αυτη την μανια με τα ρευματα δεν την καταλαβαινω.

Δημοσ.

Ψαχνω να βρω κατω υπο ποιες προυποθεσεις τραβαει η καρτα αυτα τα +75watt απο το pci-express slot. Αν οι υλοποιησεις με 2 power connectors  δινουν κατευθειαν απο το τροφοδοτικο και οχι και μεσω μητρικης, το θεωρω καλυτερο τροπο τροφοδοσιας. Γιατι και σε φορουμ που κοιτουσα το 6 πινο ειναι για 75 watt +- λιγο παραπανω και το 8 πινο για 150 Η απαντηση της inno3d ηταν οτι δεν χρειαζοταν τον 6πινο κονεκτορα επειδη το 8αρι δινει 225watt οποτε εχει περιθωριο για +75watt performance..Δεν ξερω ποιος απο τους 2 εχει δικιο για τα ποσα watt  δινει το 8πινο Συνεπως αν ισχυει σιγουρα θα τραβαει και απο pci slot.

Δημοσ.

καλησπέρα καλορίζικη αν και βλέπω ότι την πουλάς!

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5916#kf

εγώ παρήγγηλα την παραπάνω γιατί εμπιστεύομαι ποιο πολύ την gigabyte μαζι με το HTC VIVE VR 

ήδη έμαθα ότι έχει κάτι προβλήματα με την σύνδεση displayport οπότε μάλλον θα την συνδέσω με hdmi

σε 1 εβδομάδα που θα τα βάλω στο νέο μηχάνημα (Ι7 6700 , 16GB RAM) που τώρα παίζει με την ενσωματωμένη θα σας πω εντυπώσεις και για την κάρτα και το VR γιατί μέχρι τώρα έχω δει μόνο της SAMSUNG το οποίο είναι εντυπωσιακό για τους άβγαλτους μόνο.

ΥΓ

Ποτέ δεν κλοκάρω και παίζω με default settings των κατασκευαστών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...