ZaNiii Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Καλησπερα Κατα τα χριστουγεννα μου εστειλε ενας κολλητος καποια λευτα στο paypal αλλα απο τοτε δεν εβγαλα ακρη για το πως μπορω να τα βγαλω απο εκει μεσα και να τα βαλω στο λογαριασμο μου η σε καποια καρτα.. Νομιζα οτι φτενε τα καπιταλ κοντρολ... Λοιπον παω να συνδεσω τον λογαριασμο τραπεζης μου(εθνικη τραπεζα) και μου λεει αυτο Sorry, we’re unable to link that bank because it is disabled. Please try another bank Τι μπορει να φτεει η αν υπαρχει καποιος τροπος να βγαλω τα λευτα θα ηθελα να ξερω ευχαριστω...
plpapadopoulos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δοκίμασε να κάνεις λινκ κάποια κάρτα χρεωστική ή πιστωτική και μετά θα μπορέσεις να βάλεις τραπεζικό λογαριασμό (της ίδιας τράπεζας). Δε ξέρω τί συμβαίνει με τα CC και το PayPal πλέον στην Ελλάδα, ίσως να έχουν αλλάξει πολλά, οπότε ό,τι και να σου πώ θα είναι λάθος ή θα βασίζεται σε παλιά δεδομένα ίσως.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Για να συνδεσεις λογαριασμό ΙΒΑΝ στο ππ και να μπορέσεις να τραβήξεις τα χρήματα σου πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο, ή κάρτα που αναφέρθηκε δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θελεις
plpapadopoulos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Για να συνδεσεις λογαριασμό ΙΒΑΝ στο ππ και να μπορέσεις να τραβήξεις τα χρήματα σου πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο, ή κάρτα που αναφέρθηκε δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θελεις Στην Ελλάδα μέχρι πρότεινος, γνώριζα ότι για να περάσεις bank account πρέπει πρώτα να έχει περαστεί κάρτα και να έχει γίνει και verified η κάρτα. Πάνε χρόνια που χρησιμοποιούσα PayPal με ελληνικό λογαριασμό, οπότε δε ξέρω τί έχει αλλάξει από τότε.
ZaNiii Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Για να συνδεσεις λογαριασμό ΙΒΑΝ στο ππ και να μπορέσεις να τραβήξεις τα χρήματα σου πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο, ή κάρτα που αναφέρθηκε δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θελεις Μαλιστα... το τηλεφωνο ομως για να παρω ποιο ειναι? Πηρα σε καποιο και μηλουσαν ξενη γλωσσα γνωριζει κανεις τιποτα?
plpapadopoulos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μαλιστα... το τηλεφωνο ομως για να παρω ποιο ειναι? Πηρα σε καποιο και μηλουσαν ξενη γλωσσα γνωριζει κανεις τιποτα? Φοβάμαι ότι δεν έχει προστεθεί εξυπηρέτηση πελατών στα Ελληνικά. Το τηλέφωνο που θα λάβεις είναι αριθμός στο Λουξεμβούργο και επιλογή από Αγγλική (και ίσως αν είσαι τυχερός Γαλλική, Γερμανική και 1-2 άλλες γλώσσες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα