Petraman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Θέλω να βάλω ίντερνετ στο καινούριο μου σπίτι και δεν μπορώ να επιλέξω πάροχο παλιότερα ειχα δοκιμάσει hol αλλα είχα κάποια μικρό προβλήματα τώρα στο άλλο σπίτι ου στην Πάτρα έχω cyta και είμαι αρκετά ικανοποιημένος ,καμιά ιδέα για Αθήνα βόρεια προάστια; δεν ενδιαφέρομαι για πακέτα τηλεφωνίας εφόσον δεν πρόκειται να το χρησιμοποιησουμε ψάχνω μόνο ίντερνετ
logokrimenos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Είμαι στην ίδια περίπτωση αλλά για Κοζάνη. Μόνο ίντερνετ με ενδιαφέρει, το πιο φτηνό. Έχει κανένας εμπειρία απο την πόλη? Τώρα δίπλα απο Πάτρα που είμαι έχω HOL και είμαι κομπλέ
tyf Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 η hol και καλη εξυπηρετηση εχει και αν εισαι χρονια στο δικτυο τις σου κανει εκπτωση με ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση. προσωπικα καθε χρονο περνω τηλ και πληρωνω κατω απο 20ευρω με 24αρα και 300 λεπτα ομιλιας.(δεν με ενδιαφερει παραπανω χρονος ομιλιας.
bill2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 με 21,20 έχει απεριόριστα σταθερά και 300 κινητά κλαι εως 24 ιντερνετ η hol αλλα hol +wind router δεν δίνει δωρο αλλα wind οχι είχα πολλα θεματάκια και η εξυπηρέτηση πια στη wind , cyta , forthnet σε χρεώνει αν είσαι στο δίκτυο της για εξηπηρέτηση οχι γαι βλαβες αλλα κατι να τυχει με το λογαριασμό σου και καλέσεις θα χρεωθείς τη κλήση
panos- Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Έχεις κάνει την πρόταση λίγο ότι ναναι, bill. Όσο για το θέμα, είναι ανάλογα με την περιοχή. Εξυπηρέτηση καλύτερη έχει η Hellas online και με λίγα παρακάλια μπορούν να σου δώσουν μόντεμ. Πρέπει να ρωτησεις γείτονες για το αν είναι ικανοποιημένοι. 1
Petraman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 παίζει και φοιτιτικό πασο σε περίπτωση που έχετε καμιά καλή πρόταση απο φοιτητικά πακέτα. Άρα προτείνεται hol ως καλύτερη και οικονομικότερη λύση; Σκεφτόμουν μήπως έβαζα vdsl αλλά πιθανότατα δεν το χρειάζομαι διότι τον περισσότερο χρόνο θα βρίσκομαι Πάτρα, η wind πάντως εχει vdsl απο 22,50 + τέλη,
bill2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ναι δίκιο έχεις panos εμεις εδω του λέμε την γνώμη μας αλλα καλύτερα να κάνει αυτο που είπε ο panos να ρωτήσεις κάπιο γείτονα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα