Προς το περιεχόμενο

Video Games Survey/Contest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαστε φοιτητές και κάνουμε μια έρευνα για το μάθημα του marketing για την υποθετική κατασκευή ενός RPG/Shooter. Αν μπορείτε να διαθέσετε 10 λεπτά από το χρόνο σας για τη συμπλήρωση του ερωτηματολόγιου και μπείτε στη κλήρωση για να κερδίσετε ένα παιχνίδι για την πλατφόρμα της επιλογής σας. Ευχαριστούμε. Τα ερωτηματολόγια συμπληρώνονται ανώνυμα και τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο στα πλαίσια της εργασίας.

alba.qualtrics.com/SE/?SID=SV_24EuLylLq6e2sAZ

Δημοσ.

Καλησπέρα, καλή επιτυχία κατ' αρχήν  στην εργασία/project σας!

Στο κομμάτι της αξιολόγησης 0-100 για τα παιχνίδια όπου αλλάζουν οι παράμετροι θεωρώ ότι το πλήθος των ερωτήσεων με πολύ μικρή διαφοροποίηση στα στοιχεία θα φέρει αποτελέσματα όχι απόλυτα αντιπροσωπευτικά. Προς το τέλος δημιουργείται μια μικρή κόπωση και εάν έχετε βάλει ερώτηση- ελέγχου (πχ μια από την αρχή να επαναλαμβάνεται προς το τέλος),θεωρώ θα βλέπατε αρκετά αντικρουόμενα αποτελέσματα. Εγώ θα την πάτησα σίγουρα παρά την προσπάθεια που έκανα :)

Σε κάθε περίπτωση σας εύχομαι τα καλύτερα!

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Οκ μάγκες το συμπλήρωσα.

Με στεναχώρησε λίγο που στο τέλος για το υποθετικό σενάριο δεν βάλατε πουθενά Strategy (εκτός και αν αυτός ήταν ο σκοπός) αλλά γενικά ήταν πολύ καλές στην δομή τους οι ερωτήσεις.

Edit: Αυτός ήταν ο σκοπός τελικά.

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας. Δυστηχώς το πλήθος των bundles ήταν επιλογή του καθηγητή. Απο τη πλευρά μου ήθελα αντι για bundles να βάλω πραγματικά παιχνίδια με αυτά τα attributes αλλά αυτό δεν θα ήταν αντιπροσωπευτικό καθώς αν ένα παιχνίδι ήταν κακό θα χαντάκονε τα attributes.

• Like 1
Δημοσ.

Το ξέρω και συγνώμη αλλά τα bundles είναι τα λιγότερα που μπορούσα να έχω και είναι και το βασικό κομμάτι της εργασίας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...