JLEE Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Έψαχνα για καταγραφικό και έπεσα πάνω σε αυτό το πλήρες σετ στα 347€. Site: ΣύνδεσμοςΕΔΩ Περιλαμβάνει: ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ (DVR ) 4ch ΚΑΝΑΛΙΩΝ SAMSUNG SDS-P3040 με ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ipad , iphone , android 4 KΑΜΕΡΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ / ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ SAMSUNG ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ 600TVL ME IR 25 μέτρων ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ 500GB ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ 4 ΤΕΜ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΩΝ 20m ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ 1 ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ Site: ΤιμήSkroutz απο 370€ Είναι η πρώτη φορά που αναρτώ στην ενότητα οπότε ελπίζω να μην έκανα κάτι λάθος. Δεν είμαι γνώστης του είδους αλλά για πλήρες σετ η τιμή μου φάνηκε λογική.
Sotosgl Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Για Ελλαδα με τις φουσκωμενες τιμες και για επωνυμο ισως ειναι προσφορα αλλα γενικα τιμη για DVR με αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι τραγικη. Αντιστοιχο με 8 εξωτερικες καμερες 720TVL+ μαρκας H.View απο amazon.de επαιζε απο τα 170€ μεχρι τα 200€ και με εναν Western Digital Purple αντε 260€ τελικη τιμη.Να και ενα παραδειγμαhttps://www.amazon.de/dp/B01G6XST52/ref=olp_product_details?_encoding=UTF8&me=Order Total: EUR 198,59 με μεταφορικαΑπο εκει και περα για τα περι ααααα το ενα ειναι Samsung το αλλο H.View εχω να πω οτι εχω παλιοτερο μοντελο 3 χρονια με 8 καμερες και δεν εχει βγαλει κιχ (δεν λεει κατι αλλα δεν ειναι αγνωστη) 1
bobirakos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 η αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/8CH-HDMI-1080N-AHD-CCTV-DVR-2000TVL-IR-cut-Outdoor-Video-Security-Camera-System-/262317712384?tfrom=262442796557&tpos=top&ttype=price&talgo=undefined
jimaras1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Για Ελλαδα με τις φουσκωμενες τιμες και για επωνυμο ισως ειναι προσφορα αλλα γενικα τιμη για DVR με αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι τραγικη. Αντιστοιχο με 8 εξωτερικες καμερες 720TVL+ μαρκας H.View απο amazon.de επαιζε απο τα 170€ μεχρι τα 200€ και με εναν Western Digital Purple αντε 260€ τελικη τιμη. Να και ενα παραδειγμα https://www.amazon.de/dp/B01G6XST52/ref=olp_product_details?_encoding=UTF8&me= Order Total: EUR 198,59 με μεταφορικα Απο εκει και περα για τα περι ααααα το ενα ειναι Samsung το αλλο H.View εχω να πω οτι εχω παλιοτερο μοντελο 3 χρονια με 8 καμερες και δεν εχει βγαλει κιχ (δεν λεει κατι αλλα δεν ειναι αγνωστη) Καλησπέρα, με ενδιαφέρει ένα τέτοιο σύστημα (με δυνατότητα καταγραφής, απομακρυσμένης παρακολούθησης, κλπ) αλλά θα προτιμούσα οι κάμερες να είναι ασύρματες ώστε να μην χρειαστεί να βάλω καλώδια παντού. Όσον αφορά τον αριθμό των καμερών το μέγιστο θα είναι 4 εσωτερικές και 4 εξωτερικές. Υπάρχει κάποια πρόταση για αγορά από το ίντερνετ; Ευχαριστώ.
Sotosgl Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αν και ειναι μανουρα η καλωδιωση δεν προτεινω ευκολα ασυρματες καμερες,ok το Jamming δεν γινεται οσο ευκολα μπορει να μπλοκαρεις συναγερμους και παγιδες που δουλευουν στα 400mhz αλλα και παλι αν ο κλεφτης σε εχει βαλει στο ματι δεν σε σωζει τιποτα!Τωρα για τοσες καμερες ασυρματες θα πρεπει να υπολογισεις και που θα ειναι το DVR,οτι θα πρεπει να υπολογισεις απωλειες τοιχων κλπ που παει μακρια η βαλιτσα.Ακομα και λυσεις με Powerbanks και GSM modules αχρηστευονται ευκολα αν πεσεις σε γατονια και οχι στον κλασσικο Ρομα ή πρεζονι που θα σπασει ενα παραθυρο θα βουτηξει οτι βρει και γεια σας.Για μπακαλικη λυση indoors τουλαχιστον μπορεις να παρεις μια Xiaomi Ants,Tp Link ασυρματη καμερουλα με app στο κινητο και sd και να γλυτωσεις μια περιουσια 1
SwAToNeR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Απο προσωπική εμπειρία γιατί στην προηγούμενη δουλειά μου έβαζα και κάμερες. Για DVR προτίνω καλωδιακές κάμερες και όχι ασύρματες για τους εξής λόγους. 1. Ταχύτητα. Με ασύρματη σύνδεση κατα πάσα πιθανότητα θα υπάρχουν απώλειες σε ταχύτητα και άρα αναγκαστικά και σε ποιότητα εικόνας. 2. Καμερες. Για να βάλεις ασύρματη σύνδεση θέλεις IP κάμερες. Το κόστος μιας ip κάμερας με μια απλής είναι το λιγότερο διπλάσιο. 3. Φακός καμερών. Οι ποιο φτηνές ip κάμερες έχουν το λιγότερο που μπορώ να πώ τραγικό φακό. Δεν πιάνει ούτε το ένα τρίτο σε ποιότητα μια μισού κόστους κάμερα αναλογική. 4. Ασφάλεια. Θεωρώ ότι οι ασύρματες παρακάπτονται ποιο εύκολα απ' ότι οι ενσύρματες. Τα DVR έχουν δυνατότητα alert αν χάσουν επικοινωνία με μια κάμερα και η επικοινωνία με καλώδιο είναι ποιο σταθερή και σίγουρη. Επίσης: α. Η καλύτερη εταιρεία που έχω δουλέψει είναι η HikVision. β. Μην βάλετε ομοαξωνικό αλλά περάστε UTP καλώδιο. Σε δύο ζευγάρια χαλκού περάστε την εικόνα. γ. Υπάρχουν ποιο φτηνές λύσεις από την παραπάνω. Τα παραπάνω είναι προσωπικές εμπειρίες και μπορεί κάποιος που ξέρεις περισσότερα να με διαψεύσει με τεκμηρίωση. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα