NEFTIS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Για linux Mint 17.3 Μήπως υπάρχει κάποιο network traffic με γραφικό περιβάλλον? Θέλω να βλέπω ποιο πρόγραμμα συνδέεται και τι καταναλωνει. Για να εντοπιζω leaks.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 -- http://www.ntop.org/products/traffic-analysis/ntop/
jim_p Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Με το nethogs, μονο που ειναι για τερματικο μονο. 1
NEFTIS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ πολύ. Θα δοκιμάσω και τα δυο. Θα πω εντυπώσεις.
pmav99 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Υπαρχουν και frontends για το nethogs. Πχ https://github.com/akshayKMR/hogwatch 1
NEFTIS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μη γελάσετε. Μη πεταξετε ντομάτες. Η θύρα του ethernet είναι η eth0. H θύρα του wifi? Xaxaxa. Πολύ χαζή ερώτηση. Το ξέρω.
jim_p Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Λογικα wlan0. Αν δεν ειναι, μπορεις να το δεις πχ απο το ls /sys/class/net. Δεν ειναι το eth0, ουτε το lo, το αλλο ειναι 1
SV8XXX Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Τα network interfaces τα βρισκουμε με: $ iwconfig οτι ξεκιναει απο "wlp..xxx" ειναι wifi
NEFTIS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δε φταίω εγώ ρε παιδιά. Άργησα να μπω στο λινουξ. Έφαγα τα νιάτα μου στα windows (μην αρχίσω...).Και μη χειρότερα.Τι "ls" σε τερματικο και αηδίες. Πήγα μεσω file browser, απο κατάλογο σε κατάλογο. Χαχαχαχα. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Μπηκα μεσω chromium στο ιντερνετ. Ετρεξα την nethogs. Και ειδα οτι το μονο προγραμμα που μπηκε ιντερνετ ηταν το Chromium. Ειναι δυνατον? Περιμενα να δω τουλαχιστον 10 ρουφιανο-προγραμματα (οπως στο android). Δουλευει καλα το nethogs? Ουτε το προγραμμα του ρολογιου δε μπηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα