nick-dark Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Γεια σε όλους ένας συγγενής μου θέλει να αγοράσει ένα καινούριο κινητό τηλέφωνο μιας και το παλιό σταμάτησε να λειτουργεί.Μετα από έρευνα που έκανε ο ίδιος και με βάση την οικονομική δυνατότητα που έχει κατέληξε σε 2 κινητά τα οποία είναι:https://www.skroutz.gr/s/7697920/Doogee-Galicia-X5-Pro-16GB.htmlhttps://www.skroutz.gr/s/8131913/Oukitel-U7-Pro-8GB.htmlΝα ξεκαθαρίσω εδώ ότι θέλει μόνο android συσκευή μιας και τα WP δεν του αρέσουν και ότι το κινητό προορίζεται για χρήση τηλεφώνου και περιστασιακού web browsing. Επειδή δεν ξέρω και πολλά για τα μη επώνυμα κινητά ποια η άποψη σας για τις παραπάνω συσκευές και επίσης όποια αντιπρόταση γίνει(μέχρι 100€) θα πρέπει να είναι από μαγαζί της Ελλάδας μιας και χρειάζεται την συσκευή άμεσα
AlienTechGR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Προσωπικά, θα πήγαινα στο Moto E 2015 LTE. Την είχα τη συγκεκριμένη συσκευή για ένα διάστημα, και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος. Υστερεί ελαφρώς στην κάμερα, αλλά σαν εμπειρία χρήσης και υποστήριξη, δε συγκρίνεται με κανένα άλλο σε αυτά τα χρήματα. Ριξ' του μία ματιά, και αν δε σου κάνει, εδώ είμαστε
nick-dark Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Προσωπικά, θα πήγαινα στο Moto E 2015 LTE. Την είχα τη συγκεκριμένη συσκευή για ένα διάστημα, και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος. Υστερεί ελαφρώς στην κάμερα, αλλά σαν εμπειρία χρήσης και υποστήριξη, δε συγκρίνεται με κανένα άλλο σε αυτά τα χρήματα. Ριξ' του μία ματιά, και αν δε σου κάνει, εδώ είμαστε Και εγώ αυτό σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια αλλά τον πειράζει λίγο η ανάλυση της οθόνης και υπάρχει μια μικρή προτίμηση στις 5-5,5 ίντσες οθόνη για αυτό καταλήξαμε στα κινέζικα που ανέφερα απλά το μόνο που δεν γνωρίζω είναι το πόσο αξιόπιστα ειναι
G.makrihairis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Έχω το Χ5 PRO και είναι μια χαρά! Νομίζω ότι σε σχέση με την δεύτερη επιλογή σου(αλλά και γενικά) λόγο 2 gb ram (-1 oukitel)είναι σούπερ!
sam75 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 X5 pro καλό, το είχα δύο ημέρες. Κατασκευή ψεύτικη, ρολαρει καλά όμως. Παρτο βάλε θήκη και τζάμι και είσαι έτοιμος. Γρήγορο κινητό.
@topos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μηπως να παει σε moto 3g, εφοσων του φαινετε "φτωχο" το e?
Donalhioy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 το κινητό προορίζεται για χρήση τηλεφώνου και περιστασιακού web browsing. αφου προοριζεται μονο γι αυτα τα 2 θα ελεγα ενα wp lumia 640 3g... τι μπορει να μην σου αρεσει σε windows συσκευη, που το μονο που θα κανει ειναι να παιρνει τηλεφωνο? 1
nick-dark Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 αφου προοριζεται μονο γι αυτα τα 2 θα ελεγα ενα wp lumia 640 3g... τι μπορει να μην σου αρεσει σε windows συσκευη, που το μονο που θα κανει ειναι να παιρνει τηλεφωνο? Κοίτα ο ίδιος μου είπε ότι δοκίμασε από κάποιον γνωστό και δεν του άρεσε καθόλου η γενική εμπειρία από τα μενού μέχρι το browsing οπότε δεν μπορώ να τον πιέσω μιας και μου απέκλεισε απευθείας την πιθανότητα για WP. Από ότι κατάλαβα οι περισσότεροι συστήνεται το x5 αλλά γενικώς δεν υπάρχει τεράστια διαφορά απόδοσης και ποιότητας των 2 οπότε πάει καθαρά για το μέγεθος οθόνης που προτιμάει
Pseudonumo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Απλώς η κάμερα του doogee είναι πολλά χρονια πίσω. κατά τα άλλα είναι καλή συσκευή. Για το oukitel δεν έχω άποψη για την κάμερα, αλλά φαντάζομαι κάτι παρόμοιο. Το moto είναι σχετικά καλύτερο, το lumia 640 ασυζητητί. Για την κάμερα μόνο είναι τα σχόλιά μου, το διευκρινίζω.
orfeas1992 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Απλώς η κάμερα του doogee είναι πολλά χρονια πίσω. κατά τα άλλα είναι καλή συσκευή. Για το oukitel δεν έχω άποψη για την κάμερα, αλλά φαντάζομαι κάτι παρόμοιο. Το moto είναι σχετικά καλύτερο, το lumia 640 ασυζητητί. Για την κάμερα μόνο είναι τα σχόλιά μου, το διευκρινίζω. Για κάμερα δεν ενδιαφέρεται καθόλου οπότε δεν αποτελεί κριτήριο επιλογής αν και γνωρίζω ότι τα lumia συνήθως έχουν καλή κάμερα. Στο oukitel μάλλον θα πάμε μιας και του άρεσε περισσότερο σχεδιάστηκα και σε μέγεθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα