billvwrulez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Το sharkoon drakonia black ?? πως σας φαίνεται ?
La_MoRt Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Έχω ακούσει καλά λόγια γενικότερα αλλά δεν έχω προσωπική άποψη πάνω στο θέμα. Πάντως νομίζω πως δεν είναι ίδια κατηγορία ποντικιών σε σχέση με τα προηγούμενα που συζητόυσαμε, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Manos5686 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Έχω το sharkoon που ανέφερε ο φίλος παραπάνω. Το ποντίκι πραγματικά είναι απίστευτο.Το αγόρασα 40 ευρώ και πραγματικά το ποντίκι πετάει. Για μένα συγκρίνεται άνετα με τα high bugdet ποντίκια που αναφέρθηκαν.Συγκεκριμένα με ένα razer deathadder που έχει ένας φίλος μου θεωρώ πως το drakonia είναι ανώτερο.(προσωπική άποψη,το drakonia μου κάθετε πολύ καλύτερα στο χέρι)
Zergoulini Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αναφέρεις ένα ποντίκι για σύγκριση μιας εταιρείας που τη θεωρώ για πέταμα προσωπικά αλλά ωστόσο λόγω πολύ καλού marketing συνεχίζει και πουλάει καλά! Παρόλα Αυτά θεωρώ πως ένα τόσο απλό ποντίκι σαν αυτό δε βρίσκω λόγο να πουλιέται 60€ απλά και μόνο για το πιάσιμο το οποίο μάλιστα είναι και υποκειμενικό γιατί εξαρτάται και το χέρι. Ενω το Deathadder με τις πλαστηκουρες και τα double click issues αξιζει τα 80 ευρω? Οπως ανεφερα αν δεν εισαι gamer δεν υπαρχει λογος να παρεις mouse πανω απο 15 ευρω. Θεωρεις την Steelseries εταιρια για πεταμα? Κατι κανεις λαθος αγαπητε μου. Και μη μου πεις οτι ειχες το ταδε προιον και σου χαλασε γιατι απλα δεν λεει κατι αυτο. Και ναι 60 ευρω ειναι πολυ λογικη τιμη για mouse γνωστης εταιριας οταν βλεπεις αλλα mouse να φτανουνε και 120€... Φανταζομαι μη να μη μου πεις οτι εχεις ενα sharkoon Και εισαι απολυτα ευχαριστημενος. Σορυ για τον τονο, κουβεντα κανουμε.
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ενω το Deathadder με τις πλαστηκουρες και τα double click issues αξιζει τα 80 ευρω? Οπως ανεφερα αν δεν εισαι gamer δεν υπαρχει λογος να παρεις mouse πανω απο 15 ευρω. Θεωρεις την Steelseries εταιρια για πεταμα? Κατι κανεις λαθος αγαπητε μου. Και μη μου πεις οτι ειχες το ταδε προιον και σου χαλασε γιατι απλα δεν λεει κατι αυτο. Και ναι 60 ευρω ειναι πολυ λογικη τιμη για mouse γνωστης εταιριας οταν βλεπεις αλλα mouse να φτανουνε και 120€... Φανταζομαι μη να μη μου πεις οτι εχεις ενα sharkoon Και εισαι απολυτα ευχαριστημενος. Σορυ για τον τονο, κουβεντα κανουμε. Με τα double click ναι αλλά πλαστικούρες? Σχεδόν όλα τα mouse πλαστικούρες είναι.
ADHD Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Γυρω στα 40ε αξιζει το DA maximum οσο και το xm300 η ποιοτητα κατασκευης του δεν αξιζει ουτε για πλακα 80ε, αλλα εχει καλύτερο sensor και το double click ηταν θεμα στο 2013 περισσότερο και με συγκεκριμενο firmware οχι στο chroma. Kαι το rival πλαστικουρα ειναι, το fade που εχω εγω απο τις χειρότερες μαλιστα, ξεβάφει τα switches κανουν rattle και η ποιοτητα κατασκευής του δεν ειναι και η καλύτερη γενικά.. H steelseries εχει χαλάσει πολύ, με αποκορύφωμα το έκτρωμα rival 700 που εβγαλαν, αντι να βγάλουν rival 300 με 3360 και καλύτερα switches η sensei που ειναι safe shape σχεδον για ολους εβγαλαν ενα τούβλο 160g μικρότερο απο το 300 με led οθονη στο πλαι που δεν βλεπει κανενας γιατι προφανως παιζει αντι να κοιταει το mouse.
La_MoRt Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ενω το Deathadder με τις πλαστηκουρες και τα double click issues αξιζει τα 80 ευρω? Οπως ανεφερα αν δεν εισαι gamer δεν υπαρχει λογος να παρεις mouse πανω απο 15 ευρω. Θεωρεις την Steelseries εταιρια για πεταμα? Κατι κανεις λαθος αγαπητε μου. Και μη μου πεις οτι ειχες το ταδε προιον και σου χαλασε γιατι απλα δεν λεει κατι αυτο. Και ναι 60 ευρω ειναι πολυ λογικη τιμη για mouse γνωστης εταιριας οταν βλεπεις αλλα mouse να φτανουνε και 120€... Φανταζομαι μη να μη μου πεις οτι εχεις ενα sharkoon Και εισαι απολυτα ευχαριστημενος. Σορυ για τον τονο, κουβεντα κανουμε. Δε θα μιλήσω εγώ για τα Rival τα είπε παραπάνω ο ADHD, όσο αναφορά την Razer το έχω πει ξανά όσο πιο ανοιχτά γίνεται εγώ το μόνο που θα αγόραζα από αυτή την εταιρεία είναι mouspad και τίποτα άλλο. Τα προβλήματα είναι γνωστά μη τα αναφέρουμε ξανά. 120€ mouse πάλι που είδες; εντάξει μην είμαστε και υπερβολικοί ρε παιδιά. Εγώ προσωπικά προτιμώ τη logitech σε mouse αποκλειστικά και μόνο για το θέμα της αξιοπιστίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πιστεύω πως ότι πάρεις από αυτή την εταιρεία είναι τέλειο. Απλά νομίζω μειώνεις όσο γίνεται τις πιθανότητες. Εγώ 60€ για Rival δε θα έδινα και μάλιστα αυτό που βλέπω είναι κάτι πάρα πολύ απλό και το θεωρώ υπερεκτιμημένο. Προσωπική άποψη πάντα αυτή!
Zergoulini Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 120€ mouse πάλι που είδες; εντάξει μην είμαστε και υπερβολικοί ρε παιδιά. https://www.skroutz.gr/s/8757846/SteelSeries-Rival-700.html?from=catspan&keyphrase=rival+700 https://www.skroutz.gr/s/5797341/Razer-Naga-Epic-Chroma.html Αυτο ακριβως θελω να πω. Μεχρι 60 € το βλεπω normal για mouse οταν βλεπεις αλλα ποντικια φτανουνε τα 120€ +. Anyway για να μη χαλαμε και το θεμα απλα θελω να πω οτι εχω περασει απο πολλο ποντικια και το Rival ειναι αυτο που μου εκατσε.
La_MoRt Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/8757846/SteelSeries-Rival-700.html?from=catspan&keyphrase=rival+700 https://www.skroutz.gr/s/5797341/Razer-Naga-Epic-Chroma.html Αυτο ακριβως θελω να πω. Μεχρι 60 € το βλεπω normal για mouse οταν βλεπεις αλλα ποντικια φτανουνε τα 120€ +. Anyway για να μη χαλαμε και το θεμα απλα θελω να πω οτι εχω περασει απο πολλο ποντικια και το Rival ειναι αυτο που μου εκατσε. Δεκτό αλλά αυτά που μου έδειξες δεν είναι δείγματα για τη γενική εικόνα της αγοράς. Εν κατά κλείδα εγώ πιστεύω πως το καλύτερο Mouse είναι αυτό που κάθεται καλύτερα στο χρήστη στο χέρι του.
HALF EVIL Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Εγώ θα επέμενα και στο Μ65, έχοντας δουλέψει πολύ το Μ60, το έχω σαν εφεδρικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα