nomes Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Η λυπημενη ιστορία μου έχει ως εξής. Το πρώτο καλό mouse που είχα ήταν το Microsoft Sidewinder. Εξαιρετικό, το αγαπούσα, άπειρες μάχες είχαν δοθεί. Η ροδέλα όμως μετά από τα χρόνια νέκρωσε. Μέχρι που η Μέγαιρα μου δώρισε ένα R.A.T 7. Ωραίο design εξαιρετικά παραμετροποιήσιμο. ήμουν ευχαριστημένος. Δεν ήξερα όμως ότι το mouse είχε ορκιστεί alligiance σε αυτή. Έτσι λίγο μετά το φευγιό της το rat με εκδικήθηκε και σταμάτησε να λειτουργεί καλά ο sensor. Τι γλυκά λογάκια του έλεγα τι μπανάκι με πρώτης τάξεως οινόπνευμα του έκανα. Τιποτά. Αφού λοιπόν του εξήγησα πως γίνονται τα παιδιά έκανα τελετή στους Αρχαίους και το Sidewinder αναστήθηκε από το τάφο του και επέστρεψε στη δούλεψή μου. Αλλά τα μάγεια μου αποδείχτηκαν αδύναμα. Τρεις εβδομάδες μετά το δεξί κλικ εξαφανίστηκε. Έτσι λοιπόν τώρα βρίσκομαι σε αναζήτηση καινούργιου κατοικίδιου για να με βοηθάει με τα fps ή για να ελένχω τον στρατό των Protoss. Εδώ να πω ότι οι ράτσες Mad Catz, Razer και Logitech εξαιρούνται. Τα λεφτά δεν είναι θέμα αλλά η αντοχή στο χρόνο είναι.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Γιατι να εξαιρεσεις την Logitech?Μια εταιρια που εχει αν οχι την καλυτερη,απο τις καλυτερες,εγγυησεις στον χωρο...? Μετα στενευουν πολυ οι επιλογες σου...Για αντοχη που αναφερεις,φανταζομαι δεν ψαχνεις ποιο ποντικι θα το πετας στην πορτα και μετα θα λειτουργει...σωστα?
nomes Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Logitech μου φένεται ψιλοφτηνιαρική. Επίσης τα Logitech G930 που είχα πάρει ήταν προβληματικά και ευτυχώς μου έκαναν refund. Προφανώς και δεν εννοώ να το χτυπάς στο τοίχο. Σκεφτόμουν κανα stellseries sensei wireless/rival 700 ή corsair m65/thermaltake m10 advance.
HALF EVIL Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/8880754/Corsair-Vengeance-M65-Pro-RGB.html https://www.skroutz.gr/s/4118931/SteelSeries-Rival-300.html https://www.skroutz.gr/s/7704219/SteelSeries-Rival-100.html https://www.skroutz.gr/s/5624998/Roccat-Kone-Pure-Optical.html 1
nomes Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Το rival 700 και το sensei λένε τιποτα? έχουμε ιδέα;
nik5163 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μπορείς να κοιτάξεις και από roccat αφού δεν θέλεις logitech. Πολύ καλά mouse. Site: skroutz
HALF EVIL Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Πολλά είναι για ποντίκι. Μέχρι 80 το πολύ και πάλι. Εγώ προσωπικά θα κοίταζα ανάμεσα στα 1.Corsair vengeance M65 pro rgb 2.Roccat Kone Pure 3.Steelseries Rival 300
Zergoulini Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Rival 300 αβλεπη..... Οπως λεει και ο φιλος mouse πανω απο 80 ειναι too much.
La_MoRt Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Όντως τι ακριβώς έξτρα προσφέρει το rival 300 και κάνει 60€; Πραγματικά τα βλέπω πολλά για ένα τόσο απλό mouse.
Zergoulini Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Όντως τι ακριβώς έξτρα προσφέρει το rival 300 και κάνει 60€; Πραγματικά τα βλέπω πολλά για ένα τόσο απλό mouse. Ακριβο δεν ειναι σε καμια περιπτωση. Σου προσφερει απιστευτο πιασιμο, απο τους καλυτερους σενσορες στην αγορα και 20 εκατομυρια κλικς. Οταν τα Razer εχουνε 80 ευρω τοτε ναι το θεωρω φτηνο. Εχω περασει απο πολλα ποντικια και αυτο ειναι το καλυτερο κατα εμε. Αν παντως γενικα δεν παιζεις απαιτητικα games τοτε ενα με 10 ευρω σε καλυπτει.
La_MoRt Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ακριβο δεν ειναι σε καμια περιπτωση. Σου προσφερει απιστευτο πιασιμο, απο τους καλυτερους σενσορες στην αγορα και 20 εκατομυρια κλικς. Οταν τα Razer εχουνε 80 ευρω τοτε ναι το θεωρω φτηνο. Εχω περασει απο πολλα ποντικια και αυτο ειναι το καλυτερο κατα εμε. Αν παντως γενικα δεν παιζεις απαιτητικα games τοτε ενα με 10 ευρω σε καλυπτει. Αναφέρεις ένα ποντίκι για σύγκριση μιας εταιρείας που τη θεωρώ για πέταμα προσωπικά αλλά ωστόσο λόγω πολύ καλού marketing συνεχίζει και πουλάει καλά! Παρόλα Αυτά θεωρώ πως ένα τόσο απλό ποντίκι σαν αυτό δε βρίσκω λόγο να πουλιέται 60€ απλά και μόνο για το πιάσιμο το οποίο μάλιστα είναι και υποκειμενικό γιατί εξαρτάται και το χέρι.
ADHD Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Εχει καλυτερο sensor απο το rival το DA ασχετα με τα quality issues που εχει η razer και τα αλλα προβληματα, το shape του rival ειναι αναλογα το χερι εμενα με βολεψε τελεια αλλα δεν με βολεψαν τα mushy buttons ο sensor και το unstable polling που ειχε, επισης καθε firmware που εβγαζαν ηταν χειροτερο απο το αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα