Nimda075 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Μετα απο πολλες εγκαταστασεις κ δοκιμες διανομων οπως mint,ubuntu,elementary,manjaro,antergos,Mint Debian Edition κλπ κ με desktop environments ,οπως gnome ,openbox,cinnamon,kde,budgie,deepin κατεληξα οτι θελω μια ρεουσα αξιοπιστη διανομη με προσβαση στο aur οποτε arch (τα manjaro k antergos εκτος οτι προσθετουν ενα καρο πακετα που δεν θελω, αποδειχθηκαν κ πολυ προβληματικα σε μενα,ειδικα το manjaro με διαφορα κουλα η μη προβληματα) k για de xfce4 λογω αξιοπιστιας ,σταθεροτητας κ οικονομιας πορων δοκιμασα χθες τον εγκαταστατη Architect μιας κ δεν μπορω να μπω στα βαθια κατευθειαν https://sourceforge.net/projects/architect-linux/ τα ερωτηματα 1) εχω μια ati hd 6670, να παραμεινω με τον opensource η να βαλω τον propertiaty driver? ξερω οτι ο 2ος προσφερει ταχyτερη λειτουργια κ μικροτερες θερμοκρασιες αλλα ειναι σταθερος κ αξιοπιστος? ειχα διαφορα θεματα με freezes k hangs στο manjaro cinnamon k δεν ξερω αν φταιει το cinnamon η ο amd propertiaty driver η και τα 2 2) θελω να στησω συστημα χωρις login-window manager k χωρις network manager θα σεταρω tty1 auto login μετα αυτοματη εκκινηση του X μεσω ~/.bash_profile κ τελος αυτοματη εκκινηση του Xfce4 μεσω ~/.xinitrc exec cinnamon-session επειδη δεν ξερω καλα ακομα την δομη του linux ,χθες στο τελος μου ανοιγε 3 κονσολες Χ κ επρεπε να γραψω cinnamon-session για να ξεκινησει το cinnamon ,οταν τις εκλεινα γυρνουσα σε tty1 τι κανω λαθος? 3) με το που μπω σε καποιο de πρεπει να ενεργοποιησω το netctl? k στην συνεχεια να κλεισω το NetworkManager με mask? sudo systemctl start netctl.service sudo systemctl enable netctl.service netctl start profile (εχω φτιαξει προφιλ για static συνδεση που δουλευει) netctl enable profile Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2016 από Nimda075 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα