Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

220-270περιπου ευρω ειναι το sweet spot των καρτων γραφικων για 1080p που ειναι η αναλυση(και τα console ports)που παιζουν οι περισσοτεροι αλλα και τα χρηματα που διαθετουν πανω κατω.

ΤΩΡΑ (χάρη στην RX 480 ) το sweetspot είναι εκει (με τιμές ελλάδας) 

Πριν το sweetspot ήταν στα 350-400 ευρώ (πάλι τιμές ελλάδας) 

sweetspot δεν ειναι η φθηνότερη κάρτα ή το πόσα λεφτά μπορούν να δώσουν οι περισσότεροι για μια κάρτα..

sweetspot = χρυσή τομή στα ελληνικά = καλύτερο συντελεστή απόδοση/τιμή 

δηλαδή αν μια κάρτα 100ευρώ βγάζει 25 FPS 

μια κάρτα των 200ευρώ βγάζει 35 FPS

μια κάρτα των 300 ευρώ βγάζει 40 FPS

μια κάρτα των 350 βγάζει 47 FPS 

μια κάρτα των 700 βγάζει 60 FPS

και μια κάρτα των 1000 βγάζει 70 FPS

το sweetspot είναι η κάρτα των 350 ευρώ. γιατι βγάζει σχεδόν 10 FPS περισσότερα απο την αμέσως κατώτερη κάρτα ενώ κοστίζει μόνο 50 ευρώ παραπάνω ενώ η αμέσως πιο δυνατή κάρτα βγάζει μεν 13 FPS παραπάνω αλλά κοστίζει τα διπλάσια χρήματα. 

• Like 2
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ούτε και τιμή είπαν και τι 3GB μας λέτε για νέα κάρτα ? τι θα αντιμετωπίσει με 3(2.5GB) ? μας δουλεύετε τελικά εκεί στήν Nvidia ?

Δημοσ.

Ξέρει τι κάνει ο Ταϊβάνας. Τα GB της VRAM έχουν άμεση σχέση με τις δυνατότητες της GPU. Γι' αυτό και τα 8 GB της 480 θεωρώ πως πάνε στράφι. Θα έβγαζε περισσότερο νόημα η AMD να έβγαζε ένα μοντέλο με 6GB και μεγαλύτερο BAndwidth. (Για να μη παρεξηγηθώ έχω ορκιστεί να μην ξαναγοράσω nvidia).

Δημοσ.

3GB = 2.5GB ?

Founders edition = stupid edition 

Το γεγονός ότι κανένας reviewer δεν ηξερε τίποτα και ούτε έχουν sample ... σημαίνει ότι η nvidia τρέχει να προλάβει την 480 

καλό Σεπτέμβριο :P

το οτι θα κυκλοφορησει τον σεπτεμβρη το ξεραμε ενα μηνα ...δυο μηνες τωρα...οπως και το price range αν μηνει το ιδιο ειναι 189-229 .Ασε ειδαμε και amd μεγαλη επιτυχια...

γελας με τα παναρχιστα crossfire,sli σε mid range καρτες?Και εγω γελασα πολυ με τα cf bench που ειχαν κυκλοφορησει

Δημοσ.

το οτι θα κυκλοφορησει τον σεπτεμβρη το ξεραμε ενα μηνα ...δυο μηνες τωρα...οπως και το price range αν μηνει το ιδιο ειναι 189-229 .Ασε ειδαμε και amd μεγαλη επιτυχια...

γελας με τα παναρχιστα crossfire,sli σε mid range καρτες?Και εγω γελασα πολυ με τα cf bench που ειχαν κυκλοφορησει

Με το ανοίγεις ένα κουτί NVIDIA θα σου δινει ένα χαστούκι και εσύ θα λες ευχαριστώ :P

• Like 2
Δημοσ.

Με το ανοίγεις ένα κουτί NVIDIA θα σου δινει ένα χαστούκι και εσύ θα λες ευχαριστώ :P

ενω η αντιπερα οχθη παρεδωσε αυτο που υποσχεθηκε......γελανε και οι πετρες

Δημοσ.

http://videocardz.com/61917/nvidia-geforce-gtx-1060-to-cost-249-299-usd

Δημοσ.

προφανως δεν εμεινε το ιδιο.Εμενα μανγκες με βλεπω φετος να παιζω με gtx980 και απο του χρονου βλεπουμε.Αν κρινω απο 480 λογικα θα ερθει στα 350 τα οποια ειναι πολλα για midrange για τα γουστα μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...