Artemidoros282 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 220-270περιπου ευρω ειναι το sweet spot των καρτων γραφικων για 1080p που ειναι η αναλυση(και τα console ports)που παιζουν οι περισσοτεροι αλλα και τα χρηματα που διαθετουν πανω κατω. ΤΩΡΑ (χάρη στην RX 480 ) το sweetspot είναι εκει (με τιμές ελλάδας) Πριν το sweetspot ήταν στα 350-400 ευρώ (πάλι τιμές ελλάδας) sweetspot δεν ειναι η φθηνότερη κάρτα ή το πόσα λεφτά μπορούν να δώσουν οι περισσότεροι για μια κάρτα.. sweetspot = χρυσή τομή στα ελληνικά = καλύτερο συντελεστή απόδοση/τιμή δηλαδή αν μια κάρτα 100ευρώ βγάζει 25 FPS μια κάρτα των 200ευρώ βγάζει 35 FPS μια κάρτα των 300 ευρώ βγάζει 40 FPS μια κάρτα των 350 βγάζει 47 FPS μια κάρτα των 700 βγάζει 60 FPS και μια κάρτα των 1000 βγάζει 70 FPS το sweetspot είναι η κάρτα των 350 ευρώ. γιατι βγάζει σχεδόν 10 FPS περισσότερα απο την αμέσως κατώτερη κάρτα ενώ κοστίζει μόνο 50 ευρώ παραπάνω ενώ η αμέσως πιο δυνατή κάρτα βγάζει μεν 13 FPS παραπάνω αλλά κοστίζει τα διπλάσια χρήματα. 2
BadIronTree Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 https://www.techpowerup.com/223883/nvidia-geforce-gtx-1060-doesnt-support-sli-reference-pcb-difficult-to-mod#comments hahahaha
ELMastas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ούτε και τιμή είπαν και τι 3GB μας λέτε για νέα κάρτα ? τι θα αντιμετωπίσει με 3(2.5GB) ? μας δουλεύετε τελικά εκεί στήν Nvidia ?
Clock Master Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ξέρει τι κάνει ο Ταϊβάνας. Τα GB της VRAM έχουν άμεση σχέση με τις δυνατότητες της GPU. Γι' αυτό και τα 8 GB της 480 θεωρώ πως πάνε στράφι. Θα έβγαζε περισσότερο νόημα η AMD να έβγαζε ένα μοντέλο με 6GB και μεγαλύτερο BAndwidth. (Για να μη παρεξηγηθώ έχω ορκιστεί να μην ξαναγοράσω nvidia).
chrisxkar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 3GB = 2.5GB ? Founders edition = stupid edition Το γεγονός ότι κανένας reviewer δεν ηξερε τίποτα και ούτε έχουν sample ... σημαίνει ότι η nvidia τρέχει να προλάβει την 480 καλό Σεπτέμβριο το οτι θα κυκλοφορησει τον σεπτεμβρη το ξεραμε ενα μηνα ...δυο μηνες τωρα...οπως και το price range αν μηνει το ιδιο ειναι 189-229 .Ασε ειδαμε και amd μεγαλη επιτυχια... https://www.techpowerup.com/223883/nvidia-geforce-gtx-1060-doesnt-support-sli-reference-pcb-difficult-to-mod#comments hahahaha γελας με τα παναρχιστα crossfire,sli σε mid range καρτες?Και εγω γελασα πολυ με τα cf bench που ειχαν κυκλοφορησει
BadIronTree Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 το οτι θα κυκλοφορησει τον σεπτεμβρη το ξεραμε ενα μηνα ...δυο μηνες τωρα...οπως και το price range αν μηνει το ιδιο ειναι 189-229 .Ασε ειδαμε και amd μεγαλη επιτυχια... γελας με τα παναρχιστα crossfire,sli σε mid range καρτες?Και εγω γελασα πολυ με τα cf bench που ειχαν κυκλοφορησει Με το ανοίγεις ένα κουτί NVIDIA θα σου δινει ένα χαστούκι και εσύ θα λες ευχαριστώ 2
chrisxkar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Με το ανοίγεις ένα κουτί NVIDIA θα σου δινει ένα χαστούκι και εσύ θα λες ευχαριστώ ενω η αντιπερα οχθη παρεδωσε αυτο που υποσχεθηκε......γελανε και οι πετρες
BadIronTree Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 το οτι θα κυκλοφορησει τον σεπτεμβρη το ξεραμε ενα μηνα ...δυο μηνες τωρα...οπως και το price range αν μηνει το ιδιο ειναι 189-229 .Ασε ειδαμε και amd μεγαλη επιτυχια... γελας με τα παναρχιστα crossfire,sli σε mid range καρτες?Και εγω γελασα πολυ με τα cf bench που ειχαν κυκλοφορησει http://videocardz.com/61917/nvidia-geforce-gtx-1060-to-cost-249-299-usd
chrisxkar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 προφανως δεν εμεινε το ιδιο.Εμενα μανγκες με βλεπω φετος να παιζω με gtx980 και απο του χρονου βλεπουμε.Αν κρινω απο 480 λογικα θα ερθει στα 350 τα οποια ειναι πολλα για midrange για τα γουστα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα