Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αυτο τι σχεση εχει με το παρον αρθρο ειπαμε?? :rolleyes:

Sweet spot καρτα των 450-500ευρω??Γνωριζεις καν τι θα πει sweet spot και για τι χρηματα κανονικα ειναι ή απλα οτι να ναι?

Νομίζω για δεδομένα Ελλάδας ούτε η 480/1060 είναι πλέον sweet spot με 300+ ευρώ.

Οπότε πάμε για 470/1050 που έτσι όπως είναι τα πράγματα λογικά θα κοστίζουν στο 200-220.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια να ρωτησω κατι.Η τιμη της  480 ΤΩΝ 4GB ειναι 300euro???Γιατι λεγανε για 200 ...

Αυτή τη στιγμή σε όλον τον κόσμο γίνεται ένα όργιο αισχροκέρδειας. Εξαφανίστηκε εν ριπή οφθαλμού όλο το απόθεμα και χρεώνει ο καθένας ότι γουστάρει. Φαντάσου ότι η 8άρα Sapphire στα 300€ από Skroutz είναι ίσως από τις χαμηλότερες τιμές στην Ευρώπη.

• Like 2
Δημοσ.

ρε παιδια να ρωτησω κατι.Η τιμη της  480 ΤΩΝ 4GB ειναι 300euro???Γιατι λεγανε για 200 ...

Αυτή τη στιγμή σε όλον τον κόσμο γίνεται ένα όργιο αισχροκέρδειας. Εξαφανίστηκε εν ριπή οφθαλμού όλο το απόθεμα και χρεώνει ο καθένας ότι γουστάρει. Φαντάσου ότι η 8άρα Sapphire στα 300€ από Skroutz είναι ίσως από τις χαμηλότερες τιμές στην Ευρώπη.

Εδώ βλέπω normal τιμές πάντως. 229€ η 4άρα και 269€ η 8άρα

• Like 2
Δημοσ.

θα ειναι καλυτερη κατα 15% απο την 480 αλλα δυστυχως και ακριβοτερη κατα 40% :((  .επισης πισταυω οτι 3gb θα ειναι η 1050 και οχι η 1060.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ βλέπω normal τιμές πάντως. 229€ η 4άρα και 269€ η 8άρα

Μπα; Υπάρχουν και μαγαζιά με normal τιμές; Amazon κτλ που κοίταζα ήταν όλοι στην 300άρα τουλάχιστον.

Δημοσ.

Sweet spot καρτα των 450-500ευρω??Γνωριζεις καν τι θα πει sweet spot και για τι χρηματα κανονικα ειναι ή απλα οτι να ναι?

Εσύ που έχεις πάρει το lower γιατί δε μας λες τι θα πει και τι σχέση έχει η έκφραση αυτή με το αν μπορεί να το αγοράσει ο πολύς κόσμος ή όχι, ε;

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι δώσανε full150 watt στην RX 480 (το stock) με custom υδροψυξη και οι επιδόσεις της (σε DX11) ήταν όσο μιας GTX 980 ή και καλύτερες 

Και αυτό απλά με έναν άσχετο να σκαλίζει την κάρτα φανταστείτε τι θα κάνουν δηλαδή οι custom εκδόσεις των εταιριών ειδικά αυτές με custom PCB

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ που έχεις πάρει το lower γιατί δε μας λες τι θα πει και τι σχέση έχει η έκφραση αυτή με το αν μπορεί να το αγοράσει ο πολύς κόσμος ή όχι, ε;

Πάντως στα 450-500 ευρώ μόνο sweet spot δεν είναι.

Sweet spot, όταν μιλάμε για hardware, είναι το σημείο που έχεις την καλύτερη σχέση απόδοσης προς τιμή.

Δημοσ.

Νομίζω για δεδομένα Ελλάδας ούτε η 480/1060 είναι πλέον sweet spot με 300+ ευρώ.

Οπότε πάμε για 470/1050 που έτσι όπως είναι τα πράγματα λογικά θα κοστίζουν στο 200-220.

220-270περιπου ευρω ειναι το sweet spot των καρτων γραφικων για 1080p που ειναι η αναλυση(και τα console ports)που παιζουν οι περισσοτεροι αλλα και τα χρηματα που διαθετουν πανω κατω.

Δημοσ.

Ε στα λόγια μου έρχεσαι.Μέχρι να δούμε 480 ή 1060 κοντά στα 250+- Ελλάδα τονίζω ξανά θα έχουν ανακοινωθεί οι 580-1160 :P

Δημοσ.

Ε στα λόγια μου έρχεσαι.Μέχρι να δούμε 480 ή 1060 κοντά στα 250+- Ελλάδα τονίζω ξανά θα έχουν ανακοινωθεί οι 580-1160 :P

H rx480 4GB θα έχει 250€ Ελλάδα. Απλα δεν έχει έρθει ακόμα.

Δημοσ.

H rx480 4GB θα έχει 250€ Ελλάδα. Απλα δεν έχει έρθει ακόμα.

Πολύ αμφιβάλω αλλά ας έρθει και βλέπουμε.Ακόμα και έτσι όμως θα είναι οι custom ή οι reference σε αυτή την τιμή.

Με το να βλέπω μέχρι σήμερα 380X 230+ δεν μπορώ να είμαι αισόδοξος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...