Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Nvidia, πρόκειται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσει επίσημα την νέα κάρτα γραφικών GeForce GTX 1060.

Σύμφωνα με αναφορές, η νέα GeForce GTX 1060 αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της στις 7 Ιουλίου, και μία εβδομάδα αργότερα, αναμένεται να διατεθεί στην αγορά. Πρόκειται για την τρίτη κάρτα γραφικών της Nvidia που βασίζεται στην αρχιτεκτονική “Pascal”, μετά τις GeForce GTX 1070 και 1080.

Από άποψη προδιαγραφών, η GPU που κατασκευάζεται με μέθοδο 16nm FinFET αναμένεται να διαθέτει 10 streaming multiprocessors και συνολικά 1280 πυρήνες CUDA, 80 TMUs και 48 ROPs. Το εύρος του GDDR5 memory interface θα είναι 192-bit με την κάρτα γραφικών να αναμένεται να κυκλοφορήσει σε εκδόσεις των 3GB και 6GB. Οι δύο συγκεκριμένες εκδόσεις μάλιστα, θα τροφοδοτούνται από διαφορετικά ASICs, τα GP106-300-A1 και GP106-400-A1 οπότε ενδέχεται η μνήμη, να μην είναι το μόνο σημείο διαφοροποίησης ανάμεσα στις δύο κάρτες γραφικών.

Πρόσφατα στην Ιαπωνική αγορά έκανε την εμφάνιση της μία κάρτα γραφικών του είδους, την οποία μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε.

Link.png Site: TechPowerUp

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

3GB = 2.5GB ?

Founders edition = stupid edition 

Το γεγονός ότι κανένας reviewer δεν ηξερε τίποτα και ούτε έχουν sample ... σημαίνει ότι η nvidia τρέχει να προλάβει την 480 

καλό Σεπτέμβριο :P

• Like 9
Δημοσ.

3GB = 2.5GB ?

Founders edition = stupid edition 

Το γεγονός ότι κανένας reviewer δεν ηξερε τίποτα και ούτε έχουν sample ... σημαίνει ότι η nvidia τρέχει να προλάβει την 480 

καλό Σεπτέμβριο :P

Λογικό να τρέχει να προλάβει... προσπαθεί εσπευσμένα να καλύψει μια νέα ανάγκη που μόλις δημιουργήθηκε στην αγορά... δηλαδή όσους θέλουν κάτι σε τιμή & απόδοση 480 που να μην τους καίει όμως την pci-e...

• Like 2
Δημοσ.

εικαζω να ειναι σαν τη 480 και να κοστιζει το ιδιο, για να δουμε!

Αν είναι στα ίδια επίπεδα απόδοσης το καπελάκι της θα το έχει...

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ήδη γνωστές οι τιμές. Οι 1060 θα κοστίζουν όσο οι 970, δηλ. λίγο πάνω από την 480. Το 'sweet spot' φαίνεται ότι ανέβηκε πλέον και θα είναι η 1070.

Δημοσ.

Λογικό να τρέχει να προλάβει... προσπαθεί εσπευσμένα να καλύψει μια νέα ανάγκη που μόλις δημιουργήθηκε στην αγορά... δηλαδή όσους θέλουν κάτι σε τιμή & απόδοση 480 που να μην τους καίει όμως την pci-e...

Κάνατε την τρίχα τριχιά με την παραπληροφόρηση για το PCI....και άμα νομίζεται πως θα είναι στην ίδια τιμή μάλλον δεν ξέρετε τι πάει να πει Ngreedia. Παλιό καλό αμερικάνικο μάρκετινκ....

• Like 5
Δημοσ.

Ρε παιδιά, με τόσο χαμό να ρωτήσω και εγώ κάτι; Για μένα που θέλω μια τούμπανο κάρτα αλλά μόνο μεχρι τα 1080 (τόσο είναι το Monitor και δεν σκοπέυω να αλλάξω) τι να προτιμήσω τελικά; Η τι να περιμένω;

Δημοσ.

Αν θες αποκλειστικα καινουρια καρτα τοτε και με rx 480 αλλα και με gtx 1060 θα εισαι απολυτα καλυμμενος. Αντε το πολυ σε λιγους μηνες σε πιο καινουρια games να χρειαστει να ριξεις πολυ λιγο καποια settings. Τωρα αν δεν εχεις προβλημα να παρεις μτχ, εχεις πολλες επιλογες. R9 390 η και 380Χ, gtx 970 κ.α.

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχως επειδη κανω stream το pc στην τηλεοραση του σαλονιου μεσω steam link και η AMD δεν τα παει και τοσο καλα σε αυτο θα περιμενω για την 1060 πριν κανω το upgrade.

Εχω ξενερωσει με την τιμολογιακη πολιτικη της Nvidia αλλα για εμενα ειναι μονοδρομος, οσο και αν μου αρεσει η RX480. Ελπιζω μονο να μην μας τον πιασει πολυ..

Δημοσ.

Ρε παιδιά, με τόσο χαμό να ρωτήσω και εγώ κάτι; Για μένα που θέλω μια τούμπανο κάρτα αλλά μόνο μεχρι τα 1080 (τόσο είναι το Monitor και δεν σκοπέυω να αλλάξω) τι να προτιμήσω τελικά; Η τι να περιμένω;

Για 1080p με λίγους συμβιβασμούς σε βαριά παιχνίδια (πχ όχι όλα very high/ultra ή έχοντας πτώσεις από τα 60fps) μπορείς 970 ή 480

Για ακόμα πιο άνετα 1080p πιθανώς η 1060 αν ισχύει το ότι θα είναι λίγο ισχυρότερη από την 480, αλλά θα πρέπει να περιμένεις.

Για 1080p overkill χωρίς κανένα συμβιβασμό (μελλοντικά αν χρειαστεί και 1440p με αρκετή άνεση) και αν διαθέτεις το ποσό, 1070 

• Like 2
Δημοσ.

Εχω την 760 και ειμαι απολυτα χαρουμενος απο τις επιδώσεις της...

Και αυτο τι σχεση εχει με το παρον αρθρο ειπαμε?? :rolleyes:

Το 'sweet spot' φαίνεται ότι ανέβηκε πλέον και θα είναι η 1070.

Sweet spot καρτα των 450-500ευρω??Γνωριζεις καν τι θα πει sweet spot και για τι χρηματα κανονικα ειναι ή απλα οτι να ναι?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...