Fulgore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Απλά πες μας 3-4 επιχειρήματα για να καταλάβουμε και εμεις Τι δεν καταλαβαινεις απο την λεξη υποβαθμιση. Θα παει σε μεγαλυτερη οθονη, θα εχει παραπανω χωρο(λογω Sd καρτας), μεγαλυτερη μπαταρια/αυτονομια, στο ιδιο μεγεθος μεγαλυτερη οθονη/αναλυση, θα παει σε αδιαβροχο κινητο(αν και το 6s λενε ανεπισημα οτι ειναι και αυτο ψιλο αδιαβροχο), γρηγορη/ασυρματη φορτιση, 2χρονια εγγυηση επισημης αντιπροσωπειας και οχι 1χρονο arvato και τον δευτερο τσακωμοι και δικηγοροι παλι arvato, μικροτερο δεικτη Sar(για οσους το κοιτανε) καλυτερη καμερα(αυτη την στιγμη τουλαχιστον μεχρι να βγει το iphone 7) φθηνοτερο να το αγορασεις(ειδικα τα iphone με παραπανω χωρο ξεφευγουν πολυ σε τιμη) Η οπως ειπε ο φιλος παραπανω ''υποβαθμιση''(και ο ts οπως ειπε ακομα το σκεφτεται και ειναι σε διλλημα ενω ειναι κλασσικη περιπτωση ασπρο μαυρο δηλαδη ή κανεις την αλλαγη ή δεν την κανεις)........ 2
mouziko Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Απλά πες μας 3-4 επιχειρήματα για να καταλάβουμε και εμεις 1st world problems ποιο κινητο θα ανοιξει πιο γρηγορα την εφαρμη ε?......Μαλλον πιο πολυ για να ψευτο δικαιολογησει καποιος την πανακριβη αγορα του τα παραπανω video. επιχειρήματα έ; αν είναι πιο αργό το τηλέφωνο κατα 5 δευτερόλεπτα το λεπτό (σύμφωνα με το παραπάνω συγκριτικό), αν το χρησιμοποιεί κάποιος 5 ώρες την ημέρα πχ σημαίνει 5ωρες * 60λεπτά = 300λεπτά άρα 300λεπτά * 5 δευτερα/λεπτό = 1500 δευτερόλεπτα την ημέρα άρα τον χρόνο 365ημέρες * 1500δ/ημέρα = 547.500 δευτερόλεπτα ή 152εργατοώρες τον χρόνο ή 19εργατοημέρες τον χρόνο (με 8ωρο) δηλαδή για έναν αργόσχολο αυτό μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, για έναν επαγγελματία όμως πολλά λεφτά άσε που δεν κολλάει, δεν λαγκάρει κλπ κλπ μάθετε τον πολλαπλασιασμό, στην τρίτη δημοτικού τον κάναμε
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 επιχειρήματα έ; αν είναι πιο αργό το τηλέφωνο κατα 5 δευτερόλεπτα το λεπτό, αν το χρησιμοποιεί κάποιος 5 ώρες την ημέρα πχ σημαίνει 5ωρες * 60λεπτά = 300λεπτά άρα 300λεπτά * 5 δευτερα/λεπτό = 1500 δευτερόλεπτα την ημέρα άρα τον χρόνο 365ημέρες * 1500δ/ημέρα = 547.500 δευτερόλεπτα ή 152εργατοώρες τον χρόνο ή 19εργατοημέρες τον χρόνο (με 8ωρο) δηλαδή για έναν αργόσχολο αυτό μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, για έναν επαγγελματία όμως πολλά λεφτά άσε που δεν κολλάει, δεν λαγκάρει κλπ κλπ μάθετε τον πολλαπλασιασμό, στην τρίτη δημοτικού τον κάναμε Και ολα αυτα θα τα κανει ο επαγγελματιας με τα πολλα λεφτα απο την οθονη των 4.7ιντσων του Iphone 6s??Γνωριζεις εσυ μεγαλο αριθμο τετοιων προσωπικα και το γραφεις αυτο? Δηλαδη αυτος ο επαγγελματιας δεν θα εχει laptop ή tablet αλλα απο το κινητο θα κανει την δουλεια του,και ειδικα και με την αυτονομια/μπαταρια των iphone (εκτως των μεγαλων 5.5ιντσων κινητων). Στην τριτη δημοτικου μπορει να μαθαμε για τον πολλαπλασιασμο αλλα δυστηχως το αν αυτο που λεει καποιος στεκει ορθα ή λογικα δεν στο μαθαινει κανενα σχολιο..... 1
Goro29 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 επιχειρήματα έ; αν είναι πιο αργό το τηλέφωνο κατα 5 δευτερόλεπτα το λεπτό, αν το χρησιμοποιεί κάποιος 5 ώρες την ημέρα πχ σημαίνει 5ωρες * 60λεπτά = 300λεπτά άρα 300λεπτά * 5 δευτερα/λεπτό = 1500 δευτερόλεπτα την ημέρα άρα τον χρόνο 365ημέρες * 1500δ/ημέρα = 547.500 δευτερόλεπτα ή 152εργατοώρες τον χρόνο ή 19εργατοημέρες τον χρόνο (με 8ωρο) δηλαδή για έναν αργόσχολο αυτό μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, για έναν επαγγελματία όμως πολλά λεφτά άσε που δεν κολλάει, δεν λαγκάρει κλπ κλπ μάθετε τον πολλαπλασιασμό, στην τρίτη δημοτικού τον κάναμε Και σου ξανά λέω γτ μάλλον εσύ κάτι δεν έχεις καταλάβει και πολύ καλά μάλλον διάβασες πολύ στο Δημοτικό και έχει παρενέργειες.. 1) ποιος σου είπε ότι είναι πιο αργό? Τα βιντεάκια με το multitasking δεν λένε κάτι γιατί ο άνθρωπος δεν είναι ρομπότ για να πατάει τα ίδια δευτέρα της εφαρμογές κτλ. Υπάρχουν χιλιάδες βιντεακια αλλά που δείχνουν το s7 μπροστά.. όμως και αυτό δεν μου λέει κάτι. Από κάμερα πως πάνε? Από μπαταρία πως πάνε? Από οθόνη πως πάνε? Και όλα τα υπόλοιπα μην τα πιάσουμε αναλυτικά όλα.. Για δώσε πάλι άλλη μια απάντηση
mouziko Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 φυσικά αν δεν του φτάνουν τα 4,7 πάει στο 6s plus, αλλά μάλλον δεν θα σε ακούσει γιατι δεν παίζει παιχνίδια και ίσως πάρει το iphone se να χωράει στο παντελόνι Και όλα τα υπόλοιπα μην τα πιάσουμε αναλυτικά όλα.. τι να πιάσεις ρε φίλε με την μπαχατέλα, εσύ θα μας βγάλεις και στραβούς. φίλε νηματοθέτα, ακουσέ με, μην το αλλάξεις, εκτός αν και θες να δοκιμάσεις και κάτι άλλο για λίγο μέχρι να έρθει το 7
Goro29 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δεν σε βλέπω να απαντάς όμως https://youtu.be/pIKlontGUZc
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 φυσικά αν δεν του φτάνουν τα 4,7 πάει στο 6s plus, αλλά μάλλον δεν θα σε ακούσει γιατι δεν παίζει παιχνίδια και ίσως πάρει το iphone se να χωράει στο παντελόνι τι να πιάσεις ρε φίλε με την μπακατέλα, εσύ θα μας βγάλεις και στραβούς. φίλε νηματοθέτα, ακουσέ με, μην το αλλάξεις, εκτός αν και θες να δοκιμάσεις και κάτι άλλο για λίγο μέχρι να έρθει το 7 Ε πες το εξ αρχης οτι εισαι και εσυ υπερ της Apple να τελειωνει το θεμα Μπακατελα το S7 που εχει σχεδον ιδιες διαστασεις με το κατα 0.4ιντσες μικροτερο Iphone 6s? Μπακατελες ειναι τα Iphone(ειδικα τα plus)με τα τεραστια bezzel τους,μην γραφουμε και οτι να ναι πια.Ελεος. 1
mouziko Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ε πες το εξ αρχης οτι εισαι και εσυ υπερ της Apple να τελειωνει το θεμα Μπακατελα το S7 που εχει σχεδον ιδιες διαστασεις με το κατα 0.4ιντσες μικροτερο Iphone 6s? Μπακατελες ειναι τα Iphone(ειδικα τα plus)με τα τεραστια bezzel τους,μην γραφουμε και οτι να ναι πια.Ελεος. είμαι υπέρ της απλ αλλά για αντικειμενικούς λόγους, όχι γιατί το λέει το μάρκετινγκ αντιαπλ πχ. μου λες ότι έχουν μεγάλα bezzel και σε ρωτάω τι είναι αυτό; τρώγεται; επειδή λέει το μαρκετινγκ bezzel θα το φάμε; ίσα ίσα στα πολύ μικρά πλαϊνά πατιέται κατά λάθος η οθόνη αυτό που έχει σημασία είναι το βάρος του και ο συνολικός όγκος του κινητού (πολλαπλασίασε μήκος*πλάτος*βάθος για όσους έχουν βγάλει το δημοτικό) και δες τα δεδομένα καλύτερα
carrypizza Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δεν σε βλέπω να απαντάς όμως https://youtu.be/pIKlontGUZc ναι το 1 δευτερο διαφορα δεν ενδιαφερει κανεναν... εγω αναφερομαι σε βαριες εφαρμογες που φορτωνουν 10 δευτερα πιο γρηγορα στο Iphone + το iphone κραταει πιο πολλες εφαρμογες στην ραμ και αυτο δεν εχει σχεση με την ταχυτητα του χεριου....
Goro29 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 ναι το 1 δευτερο διαφορα δεν ενδιαφερει κανεναν... εγω αναφερομαι σε βαριες εφαρμογες που φορτωνουν 10 δευτερα πιο γρηγορα στο Iphone + το iphone κραταει πιο πολλες εφαρμογες στην ραμ και αυτο δεν εχει σχεση με την ταχυτητα του χεριου.... Μά και εγώ πιο πάνω αυτό του είπα αλλά αυτός των χάλβα του.. ότι τα βίντεο του multitasking δεν είναι ακριβής γτ δεν μπορούν να πατήσουμε πολλές εφαρμογές το ίδιο δεύτερο. Αυτό το βίντεο σου δείχνει με ακρίβεια την διαφορά. Και όσο αυτό που είπες κάνεις λάθος γτ η Samsung έχει κάνει τρελή δουλειά πάνω στην διαχείρισης ράμ. Δεν έχει κανένα θέμα και δεν κολλάει πουθενά... Και σαν συσκευές έχουν μεγάλη διαφορά με τα θετικά να γέρνουν προς το s7
carrypizza Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μά και εγώ πιο πάνω αυτό του είπα αλλά αυτός των χάλβα του.. ότι τα βίντεο του multitasking δεν είναι ακριβής γτ δεν μπορούν να πατήσουμε πολλές εφαρμογές το ίδιο δεύτερο. Αυτό το βίντεο σου δείχνει με ακρίβεια την διαφορά. Και όσο αυτό που είπες κάνεις λάθος γτ η Samsung έχει κάνει τρελή δουλειά πάνω στην διαχείρισης ράμ. Δεν έχει κανένα θέμα και δεν κολλάει πουθενά... Και σαν συσκευές έχουν μεγάλη διαφορά με τα θετικά να γέρνουν προς το s7 δεν λεω οτι δεν ειναι καλη συσκευη ειναι η αγαπημενη μου φετινη αλλα σε θεμα multitasking και ανοιγματος βαριων εφαρμογων το iphone παει καλυτερα
merciless1991 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 εχω και εγω το διλημμα iphone η samsung αλλα χθες πηρε ενας απο την παρεα μου το htc10 και μου αρεσε παρα πολυ...αν σου αρεσει κοιτα το και αυτο...
Goro29 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 δεν λεω οτι δεν ειναι καλη συσκευη ειναι η αγαπημενη μου φετινη αλλα σε θεμα multitasking και ανοιγματος βαριων εφαρμογων το iphone παει καλυτερα Άκου να δεις το να ανοίγει γενικά ένα κινητό 1 δευτερο πιο γρήγορα π.χ δεν το κάνει καλύτερο από ένα άλλο είτε λέγετε Samsung είτε Apple είτε HTC το θέμα είναι ένα κινητό να σου τα προσφέρει όλα. Για παράδειγμα πες μου εσύ ή οποίος άλλος θέλει ας εξερεσουμε τα λογισμικό και το ένα και το άλλο. Πες μου σε τι είναι καλύτερο ένα iPhone από ένα s7 Δώσε μου 2 σωστές απαντήσεις και εγώ θα είμαι μαζί σου.
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 εχω και εγω το διλημμα iphone η samsung αλλα χθες πηρε ενας απο την παρεα μου το htc10 και μου αρεσε παρα πολυ...αν σου αρεσει κοιτα το και αυτο... Δυστηχως το HTC εχει δυο κακα την παρουσα φαση. Πρωτον η τιμη του σαν κυριο κακο(700ευρω vs 500 του galaxy S7)και το service που δεν ξερω τι παιζει απο Ελλαδα την παρουσα φαση(αλλοι λενε για Arvato αλλοι δεν ξερουν σιγουρα κλπ). οτι ειναι αξιολογη προταση αυτο ειναι σιγουρο.
mahone1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δυστηχως το HTC εχει δυο κακα την παρουσα φαση. Πρωτον η τιμη του σαν κυριο κακο(700ευρω vs 500 του galaxy S7)και το service που δεν ξερω τι παιζει απο Ελλαδα την παρουσα φαση(αλλοι λενε για Arvato αλλοι δεν ξερουν σιγουρα κλπ). οτι ειναι αξιολογη προταση αυτο ειναι σιγουρο. Πολυ ωραιο τηλεφωνο το εχει ενας φιλος μου οσο για το service νομιζω στελνονται κατευθιαν ρουμανια κατι τετοιο παιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα