Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξιζει ρε φιλε μην λεμε τα ιδια τα λαθοι της apple ηταν αρκετα καταρχην την περασε σε πωλισεις η samsung  στην ιδια χωρα παραγωγης της apple Η.Π.Α... 1oν και 2ον παραδεχτηκε απο μονη της οτι οι οθονες lcd που πουλαει ειναι.. και απο το 2017 με το 7s της κανει οled και μαντεψε απο που τις παρήγγειλε...οποτε στα τωρινα δεδομενα δεν περιμενουμε καποια τρελη αλλαγη της apple απο το 2017 ειπαν οτι θα τις κανουν...

• Like 1
  • Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μοναδικός λόγος που δεν θα πήγαινα σε samsung γενικά είναι ...οι αναβαθμίσεις !! Αυτό θεωρώ εγώ σημαντικό σε ένα κινητό. Το s6 τώρα κάνει roll out την MM( το moto E κινητό των 90€ την έχει μήνες τώρα). Και την νέα έκδοση N θα κάνουν κάτι μήνες να την δουν . Κράτα το 6s και αν θες αντροιντ πήγαινε σε Νεξους κατά την γνώμη μου . Αν βρεις μτχ κάποιο Νεξους ή Motorola σε καλή τιμή πάρτο σαν δεύτερη συσκευή . Και τέλος ακόμα βασικότερο...αξία μεταπώλησης !! Τα αντροιντ πιάνουν πάτο λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία τους ,τα iphone χάνεις που λιγότερα χρήματα πουλώντας τα για να αγορασεις το επόμενο μοντέλο .

• Like 1
Δημοσ.

Μοναδικός λόγος που δεν θα πήγαινα σε samsung γενικά είναι ...οι αναβαθμίσεις !! Αυτό θεωρώ εγώ σημαντικό σε ένα κινητό. Το s6 τώρα κάνει roll out την MM( το moto E κινητό των 90€ την έχει μήνες τώρα). Και την νέα έκδοση N θα κάνουν κάτι μήνες να την δουν . Κράτα το 6s και αν θες αντροιντ πήγαινε σε Νεξους κατά την γνώμη μου . Αν βρεις μτχ κάποιο Νεξους ή Motorola σε καλή τιμή πάρτο σαν δεύτερη συσκευή . Και τέλος ακόμα βασικότερο...αξία μεταπώλησης !! Τα αντροιντ πιάνουν πάτο λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία τους ,τα iphone χάνεις που λιγότερα χρήματα πουλώντας τα για να αγορασεις το επόμενο μοντέλο .

Εδώ μιλάμε πιο είναι καλύτερο κινητό και όχι μεταπώληση και το HTC κρατάει της τιμές αντέ να το πάρεις όμως...

Δημοσ.

aggelostz το galaxy s6 της αδελφης μου εχει εδω και 5μηνες το ανδροιδ 6, η samsung μια χαρα αναβαθμιζει τις ναυαρχιδες της το προβλημα της ειναι στη μεσαια κατηγορια ;;)

• Like 2
Δημοσ.

θα σου πω και γω με τη σειρα μου την εμπειρια μου.κατοχος iphone απο το 2007 ολα μα ολα τα μοντελα εχουν περασει απο τα χερια μου.παντα με jailbreak.ναι ειναι γρηγορα ναι κανουν οτι τους ζητησεις σχεδον αστραπιαια ναι πολυ καλο store,φανταζομαι τα ξερετε ολοι αυτα.ολα μα ολα ειχαν κουσουρια κατασκευαστηκα.το 5ς κουνοβολουσε η οθονη πανω δεξια στο 6 το ιδιο αλλα αριστερα οπως και στο 6+,οι μπροστινες καμερες λευκο μισοφεγγαρο σε 2 συσκευες μου.η πισω καμερα σο 6+ εκναε μελανο στιγμα και ποσα αλλα να σου πω.παρολα αυτα εγω εκει πιστος 800αρια και βαλε για το νεο μοντελο αφου πρωτα πουλαγα το παλιο σε καλη τιμη.φετος πρωτη φορα αποφασησα χωρις να το εχω πιασει καν στα χερια μου να παρω ενα ς7 μαυρο απο σκρουτζ και δεν το μετανιωσα δευτερολεπτο.σαν συσκευη να σου πω οτι ειναι 5 χρονια μπροστα απο το 6ς σε ολα μα ολα.μπαταρια οθονη καμερα αδιαβροχο ασυρματη φορτιση sar και αλλα πολλα.τωρα για το android και γω στην αρχη φοβομουν λιγο να πω την αληθεια αλλα μεσα σε ενα μηνα το συνηθησα και τωρα μου αρεσει πολυ.οτι εκανα με το iphone το κανω το ιδιο γρηγορα με το galaxy συν καποια πραγματα ακομα.μην φοβασε και τολμα τη μεταβαση.το κινητο ειναι καταπληκτηκο

• Like 1
Δημοσ.

αν αγοράσεις τώρα ενα 6s το φθηνότερο έχει 580 ενώ ενα s7 έχει 500,μετά από ενα χρόνο πχ πόσο πιστεύεις θα πουλήσεις το 6s και πόσο το s7? γιατί ακόμα και 400 να πουλήσεις το 6s (στις αγγελίες κάπου εκεί πωλούνται τα iPhone 6 τώρα ) το s7 ακόμη και 350 να το δώσεις πάλι κερδισμένος είσαι, οπότε σταματήστε την καραμέλα της μεταπώλησης  

• Like 1
Δημοσ.

αν αγοράσεις τώρα ενα 6s το φθηνότερο έχει 580 ενώ ενα s7 έχει 500,μετά από ενα χρόνο πχ πόσο πιστεύεις θα πουλήσεις το 6s και πόσο το s7? γιατί ακόμα και 400 να πουλήσεις το 6s (στις αγγελίες κάπου εκεί πωλούνται τα iPhone 6 τώρα ) το s7 ακόμη και 350 να το δώσεις πάλι κερδισμένος είσαι, οπότε σταματήστε την καραμέλα της μεταπώλησης  

πολυ δικηο εχεις,απλα πιστευω οτι αν θελεις σαμμυ θα πρεπει να το αγορασεις 2 -3 μηνες μετα ,οταν βγηκε το s7edge ειχε τιμη 840 περιπου εγω μετα απο 3 μηνες το πηρα 600 ε αντε μεχρι να βγει το καινουριο να πεσει στα 550 ε αρα το πουλαω 350-380 ,το iphone 6s 64 το πηρα 840 (τωρα ειναι καπου στα 800 ε)το πουλησα μετα απο 5 μηνες 580 ε αρα που χανεις περισσσοτερα?βασικη αρχη ακριβα αγοραζεις ακριβα πουλας,φτηνα αγοραζεις φτηνα πουλας

Δημοσ.

πολυ δικηο εχεις,απλα πιστευω οτι αν θελεις σαμμυ θα πρεπει να το αγορασεις 2 -3 μηνες μετα ,οταν βγηκε το s7edge ειχε τιμη 840 περιπου εγω μετα απο 3 μηνες το πηρα 600 ε αντε μεχρι να βγει το καινουριο να πεσει στα 550 ε αρα το πουλαω 350-380 ,το iphone 6s 64 το πηρα 840 (τωρα ειναι καπου στα 800 ε)το πουλησα μετα απο 5 μηνες 580 ε αρα που χανεις περισσσοτερα?βασικη αρχη ακριβα αγοραζεις ακριβα πουλας,φτηνα αγοραζεις φτηνα πουλας

Γιατι ομως κανεις το λαθος και συγκρινεις S7 edge με 6s και οχι με 6s plus οπως ειναι η σωστη συγκριση.

Για πες ποσο εκανε το 6s plus 64gb οταν πρωτοβγηκε?Αν κρινουμε απο τις τιμες του you γυρω στα 1000ευρω.

https://www.skroutz.gr/s/7504991/Apple-iPhone-6s-Plus-64GB.html (αφου και η τιμη του S7 edge που αναφερεις ειναι τιμη αλυσιδων)

Επισης ναι οποιος ασχολειται εστω και λιγο με τα κινητα και ξερει πως πεφτουν οι τιμες στην καθε εταιρια(και αν δεν το θελει αμεσα το κινητο)αναλογα με το πως θα κινηθει μπορει να αγορασει αρκετα φθηνα.

Ευχαριστω και παλι παιδια

Πες μου οτι τελικα μετα απο τοσες σελιδες εβγαλες ακρη? :o

Δημοσ.

Γιατι ομως κανεις το λαθος και συγκρινεις S7 edge με 6s και οχι με 6s plus οπως ειναι η σωστη συγκριση.

Για πες ποσο εκανε το 6s plus 64gb οταν πρωτοβγηκε?Αν κρινουμε απο τις τιμες του you γυρω στα 1000ευρω.

https://www.skroutz.gr/s/7504991/Apple-iPhone-6s-Plus-64GB.html (αφου και η τιμη του S7 edge που αναφερεις ειναι τιμη αλυσιδων)

Επισης ναι οποιος ασχολειται εστω και λιγο με τα κινητα και ξερει πως πεφτουν οι τιμες στην καθε εταιρια(και αν δεν το θελει αμεσα το κινητο)αναλογα με το πως θα κινηθει μπορει να αγορασει αρκετα φθηνα.

Πες μου οτι τελικα μετα απο τοσες σελιδες εβγαλες ακρη? :o

Το είναι αυτά που λες είναι νωρίς ακόμα...

Δημοσ.

Αυτοι που λενε οτι το s7 ειναι γρηγοροτερο απο 6s πως βγαλαν αυτο το συμπερασμα; ????

1st world problems ποιο κινητο θα ανοιξει πιο γρηγορα την εφαρμη ε?......Μαλλον πιο πολυ για να ψευτο δικαιολογησει καποιος την πανακριβη αγορα του τα παραπανω video.

Δημοσ.

Αυτοι που λενε οτι το s7 ειναι γρηγοροτερο απο 6s πως βγαλαν αυτο το συμπερασμα; ???? https://youtu.be/rNlc3hAe6i8

Και πες μου εσύ τώρα εμπιστεύεσαι το multitasking σε αυτά τα βίντεο? Ξέρεις ότι ο τύπος πατάει με των ίδιο ρυθμό της εφαρμογές και κτλ? Μπα δεν νομίζω υπάρχουν και άλλα χιλιάδες βίντεο που λένε το αντίθετο

Δημοσ.

από iphone 6s σε samsung s7;

μάλλον υποβάθμιση

Απλά πες μας 3-4 επιχειρήματα για να καταλάβουμε και εμεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...