Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω ας πουμε εκτος το οτι μου αρεσει να παιρνω το καινουριο μοντελλο το 6s το πηρα κυριως για 3 λογους 1)αφου εκανα αναβαθμιση στο 9ios η  ουτως μαπα μπαταρια που ειχε μου εφευγε σαν νερο  2) πλεον  εμαθα  τα κολληματα και τα ρεσταρτ και 3 ηθελα να να δω το πολυδιαφημιζομενο 3touch (μεγαλυτερη πιπα δεν εχω δει ,αχρηστο )

Αυτο ηταν αναμενωμενο να συμβει. Η αγορα των κινητων τηλεφωνων εχει πλεον κορεστει και δεν το λεω εγω μονο

ολοι οι φανατικοι appelakides αυτο και μονο λετε ,copy paste το κανατε γιατι η σαμμυ εχευ αυξηση πωλησεων?

Σωστη συγκριση θα μπορεσει να γινει με το iPhone 7. 

δεν θα κανω τον μελλοντολογο αλλα μια γευση που πηραμε απο την παρουσιαση (ακριβως την αλλη μερα πηρα το 7edge ) μαλλον τραγικη θα ειναι η καταληξη του iphone 7 ,15 λεπτα παρουσιαζε πως θα στελνουμε μπαρμπαδελια με μυνημα

•  
  • Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν νομίζεις φιλε οτι δημιουργώ πρόβλημα στο φόρουμ κλείδωσε το

Δεν ειναι αυτο το θεμα. Ειναι θεμα οτι οτι ειχε να γραφτει για αυτα τα 2κινητα γραφτηκε.Τωρα η αποφαση ειναι δικια σου για το τι θα κανεις.Δεν εχει νοημα να γραφονται παραπανω πραγματα(οτι και αν ειναι αυτα).

Και εκτως των αλλων εγω προσθεσα σε αυτα που γραφτηκαν και το παραπανω.Οτι αν εχεις αγχος ή φοβασαι την μεταβαση(επειδη ειδα που μιλας για lag κιολας),ειτε μεινε οπως εισαι ειτε αφου θες μεγαλυτερη οθονη και μπαταρια πηγαινε σε Iphone 6splus.

Ειναι πολυ απλα τα πραγματα και πραγματικα απορω πως τετοια θεματα(για αλλη μια φορα)φτανουν τοσες(ασκοπες)σελιδες.

Δημοσ.

Επίσης δεν κατάλαβα τι ενοεις οτι "διαβάζουμε αυτα "...

Έγραψα κατι που απαγορεύεται ;

Δεν ειναι αυτο το θεμα. Ειναι θεμα οτι οτι ειχε να γραφτει για αυτα τα 2κινητα γραφτηκε.Τωρα η αποφαση ειναι δικια σου για το τι θα κανεις.Δεν εχει νοημα να γραφονται παραπανω πραγματα(οτι και αν ειναι αυτα).

Και εκτως των αλλων εγω προσθεσα σε αυτα που γραφτηκαν και το παραπανω.Οτι αν εχεις αγχος ή φοβασαι την μεταβαση(επειδη ειδα που μιλας για lag κιολας),ειτε μεινε οπως εισαι ειτε αφου θες μεγαλυτερη οθονη και μπαταρια πηγαινε σε Iphone 6splus.

Ειναι πολυ απλα τα πραγματα και πραγματικα απορω πως τετοια θεματα(για αλλη μια φορα)φτανουν τοσες(ασκοπες)σελιδες.

Άσκοπες σελίδες μπορεί να ειναι για σένα ...

Για κάποιον άλλον όχι

Δημοσ.

Επίσης δεν κατάλαβα τι ενοεις οτι "διαβάζουμε αυτα "...

Έγραψα κατι που απαγορεύεται ;

Άσκοπες σελίδες μπορεί να ειναι για σένα ...

Για κάποιον άλλον όχι

Εγω ποιο πολυ το εγραψα αυτο προς τους αλλους συμφορουμιτες για να μην καθονται και ασχολουνται τσαμπα.

Ποιος ειναι ο καποιος αλλος που αν θελει να αλλαξει απο Iphone 6s σε Galaxy S7 θα κατσει να διαβασει συγκεκριμενα αυτο το θεμα και ολες τις σελιδες? Ασε καλυτερα γιατι εχουμε δει(οσοι ασχολουμαστε)τι θεματα ανοιγουν και ποσα παρομοια με το δικο σου εχουν ανοιξει αρα οχι δεν ισχυουν αυτα που γραφεις....

Δημοσ.

ενα δικηο το εχει ο φιλος που λεει για κλειδωμα οταν εσυ λες αυτα

Κοιτά ..άλλοι λιγο άλλοι πολυ μπερδεύονται στο θέμα iOS - android...

Sd δεν με ενδιαφέρει ( έχω το 64αρι iPhone ...)                             το 64αρι για να εχεις λιγο παραπανω χωρο το πληρωσες ακριβα για κατι που ειναι φτηνο

Κάμερα .. Κλάιν μαιν .. Φωτογράφος δεν ειμαι ούτε θα γίνω .. Άσε που οι διάφορες ειναι μικρές ..       το να εχεις σταθεροποιητη σε τηλ και να βγαζεις καλεσ φωτο γιατι να ειναι κακο?.

Μπαταρία σε χαρακτηριστικά ειναι καλύτερη ναι - μακάρι να ειναι και στη χρήση .. ισχυει

Οθόνη ..ναι δεν το συζητάμε..

Αδιάβροχο ..μια χαρα ευκολία ...          φευγει ενα αγχος μην πεσει ποτο στο κινητο (μου χει συμβει)

Τώρα .. Πιο γρήγορο ;                      ειναι πιο γρηγορο αλλα οκ μικρες διαφορες

Μπορεί ...

Σταθερό χωρις κολλήματα όπως το 6s θα ειναι ;            ουτε ενα κολλημα ωσ τωρα

Γενικά δεν ειναι εύκολο να το δώσω και να παρω το S7 γιατι δεν ειχα παλι android.. μην το δινεις ομως τα καλα ειναι πολλα περισσοτερο που στο iphone τα εχεις μονο με jb (με οτι συνεπαγετε για την σταθεροτητα και μπαταρια της συσκευης)για αυτο και στο iphonehellas το θεμα με τισ περισσοτερες σελιδες ειναι ποτε θα βγει το νεο jb

Παίρνω κάποια τηλ φίλων μου και τα περιεργάζομαι ...ειμαι σε σκέψεις

Δημοσ.

Δηλ ρε παιδια δεν κατάλαβα ..

Απαγορευται να λέμε τις σκέψεις μας και τους προβληματισμούς μας ;

Αν νομίζουν οι μόντ οτι πρεπει να κλειδώσει το θέμα ας το κλειδώσουν

Αν παλι κάποιοι το θεωρούν ανούσιο ας μην συμμετέχουν

Εμένα προσωπικά με βοηθάνε οι απόψεις που εκφράζονται

• Like 1
Δημοσ.

ενα δικηο το εχει ο φιλος που λεει για κλειδωμα οταν εσυ λες αυτα

Κοιτά ..άλλοι λιγο άλλοι πολυ μπερδεύονται στο θέμα iOS - android...

Sd δεν με ενδιαφέρει ( έχω το 64αρι iPhone ...) το 64αρι για να εχεις λιγο παραπανω χωρο το πληρωσες ακριβα για κατι που ειναι φτηνο

Κάμερα .. Κλάιν μαιν .. Φωτογράφος δεν ειμαι ούτε θα γίνω .. Άσε που οι διάφορες ειναι μικρές .. το να εχεις σταθεροποιητη σε τηλ και να βγαζεις καλεσ φωτο γιατι να ειναι κακο?.

Μπαταρία σε χαρακτηριστικά ειναι καλύτερη ναι - μακάρι να ειναι και στη χρήση .. ισχυει

Οθόνη ..ναι δεν το συζητάμε..

Αδιάβροχο ..μια χαρα ευκολία ... φευγει ενα αγχος μην πεσει ποτο στο κινητο (μου χει συμβει)

Τώρα .. Πιο γρήγορο ; ειναι πιο γρηγορο αλλα οκ μικρες διαφορες

Μπορεί ...

Σταθερό χωρις κολλήματα όπως το 6s θα ειναι ; ουτε ενα κολλημα ωσ τωρα

Γενικά δεν ειναι εύκολο να το δώσω και να παρω το S7 γιατι δεν ειχα παλι android.. μην το δινεις ομως τα καλα ειναι πολλα περισσοτερο που στο iphone τα εχεις μονο με jb (με οτι συνεπαγετε για την σταθεροτητα και μπαταρια της συσκευης)για αυτο και στο iphonehellas το θεμα με τισ περισσοτερες σελιδες ειναι ποτε θα βγει το νεο jb

Παίρνω κάποια τηλ φίλων μου και τα περιεργάζομαι ...ειμαι σε σκέψεις

Μά αυτό είναι το θέμα ζητά να του πούμε αν αξίζει η μετάβαση και κατά κάποιο περίεργο τρόπο όλα τα θετικά γέρνουν προς το s7 και απαντάει δεν με νοιάζει αυτό δεν με νοιάζει εκείνο δεν με νοιάζει το άλλο.

Μα οι τελευταίες ναυαρχιδες αυτά φτιάχνουν αυτά κοιτάνε δλδ τι αναβάθμισης περιμένεις να σου κάνουν άλλο?

Δημοσ.

Εγω ποιο πολυ το εγραψα αυτο προς τους αλλους συμφορουμιτες για να μην καθονται και ασχολουνται τσαμπα.

Ποιος ειναι ο καποιος αλλος που αν θελει να αλλαξει απο Iphone 6s σε Galaxy S7 θα κατσει να διαβασει συγκεκριμενα αυτο το θεμα και ολες τις σελιδες? Ασε καλυτερα γιατι εχουμε δει(οσοι ασχολουμαστε)τι θεματα ανοιγουν και ποσα παρομοια με το δικο σου εχουν ανοιξει αρα οχι δεν ισχυουν αυτα που γραφεις....

Εγώ νομίζω φιλε οτι αν κάποιος θελει να κανει τετοια αλλαγή το θέμα αυτο θα τον βοηθήσει
Δημοσ.

Μά αυτό είναι το θέμα ζητά να του πούμε αν αξίζει η μετάβαση και κατά κάποιο περίεργο τρόπο όλα τα θετικά γέρνουν προς το s7 και απαντάει δεν με νοιάζει αυτό δεν με νοιάζει εκείνο δεν με νοιάζει το άλλο.

Μα οι τελευταίες ναυαρχιδες αυτά φτιάχνουν αυτά κοιτάνε δλδ τι αναβάθμισης περιμένεις να σου κάνουν άλλο?

διστυχος πολλοι iphonakides ειναι ετσι ,πριν κανω την μεταβαση εγραφα τα καλα του 7  παραδειγμα για την οθoνη amoled και λεγανε δεν μας νοιαζει αυτο μετα καποιος ανοιξε θεμα για την οθoνη amoled  to 2017 στα iphone  και γραφανε ολοι  αντε με το καλο,επιτελους και τα σχετικα

Δημοσ.

διστυχος πολλοι iphonakides ειναι ετσι ,πριν κανω την μεταβαση εγραφα τα καλα του 7  παραδειγμα για την οθoνη amoled και λεγανε δεν μας νοιαζει αυτο μετα καποιος ανοιξε θεμα για την οθoνη amoled  to 2017 στα iphone  και γραφανε ολοι  αντε με το καλο,επιτελους και τα σχετικα

Εγώ προσωπικά για την οθόνη πριν κάποια ποστ Έγραψα οτι του s7 ειναι καλύτερη δεν το συζητάμε ...
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά για την οθόνη πριν κάποια ποστ Έγραψα οτι του s7 ειναι καλύτερη δεν το συζητάμε ...

Μά αυτό προσπαθούμε να σου πούμε με επιχειρήματα απλά αν δεν σε καλύπτουν αυτά μένεις σε αυτό που έχεις και περίμενε να βγει το iphone 7 και αν σου αρέσει απλά κάνεις την μετάβαση εκει

Δημοσ.

Μά αυτό προσπαθούμε να σου πούμε με επιχειρήματα απλά αν δεν σε καλύπτουν αυτά μένεις σε αυτό που έχεις και περίμενε να βγει το iphone 7 και αν σου αρέσει απλά κάνεις την μετάβαση εκει

δεν θα βρεις ενα μειονεκτημα σε σχεση με το iphone  μονο πλεονεκτηματα ΕΚΤΟΣ απο αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω ,ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΗΣΗΣ (αληθεια γιατι δεν απαντησε στην ερωτηση μου ?)

Δημοσ.

Οκ

δεν θα βρεις ενα μειονεκτημα σε σχεση με το iphone  μονο πλεονεκτηματα ΕΚΤΟΣ απο αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω ,ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΗΣΗΣ (αληθεια γιατι δεν απαντησε στην ερωτηση μου ?)

Έμενα ρωτάς ;

Δημοσ.

ρητορικη ερωτηση ηταν ,δεν εχει να απαντησει γιαυτο και δεν απαντησε

Γτ σου είπε κανείς ότι δεν έχει σταθερό λογισμικό? Αυτό το ξέρουμε όλοι όπως και όλοι ξέρουμε ότι μετά το s6 άλλαξε και οι εμπειρία χρήσης το s7 δεν μασάει πουθενά.

Τώρα βγάλε εσύ πιο είναι το θετικό και πιο το αρνητικό πάνω σε αυτο

Για αυτό δεν ανάφερα ούτε για αυτό αλλά ούτε για το s7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...