Goro29 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ρε μας δουλεύετε εδώ μέσα? Σε τι ήταν καλύτερο το 4s δλδ? Καλύτερη καμερα-οθονη-μπαταρια- σήμα- sd Που το WiFi έπρεπε να είσαι στο ένα μέτρο από το μόντεμ για να πιάσει Δλδ κοιτάτε μόνο ένα θετικό και σε όλα τα άλλα λες και δεν υπάρχουν για εσάς πρωσπαθητε να τα διαγράψετε από την μνήμη σας Αυτό είναι η πλύση εγκεφάλου που σας κάνουνε και δεν ανοίγετε τα μάτια μήπως ξυπνησουν και αυτοί στην Apple και βγάλουν μια σοβαρή συσκευή που να αξίζει τα λεφτά της 1
enigma84 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 εγγυηση υπαρχει για 1 χρονο γιατι εγω τα επερνα απο σκρουτζομαγαζα....τεσπα το htc μετα απο 1.5 χρονο περιπου αρχισε κολλουσε με πετουσε απο εφαρμογες και εκλεινε απο μονο του....δεν λεω οτι ολα ειναι ετσι μπορει το δικο μου να μην ηταν απο τα καλα...σαν αυτα που αναφερεις... Να το δεχθώ ότι τα samsung είχαν θέμα. Ακόμα και το galaxy nexus λόγω του επεξεργαστή όπου και δεν υποστηρίχθηκε όπως τα άλλα nexus. Αλλά από την περίπτωση του Μ7 καταλαβαίνω ότι μάλλον άλλο πράγμα φταίει, δεν γίνεται εσύ να είσαι ο γκαντέμης....Επίσης αν είχες το s5 ως ποια έκδοση το είχες; Γιατί με τις τελευταίες ενημερώσεις ακούω πολύ καλά λόγια και από χρήστες αλλά και από φίλο μου που το έχει... Τέλος 1 χρόνο εγγύηση θα έχει συσκευή που δεν είναι για την ευρωπαϊκή αγορά. Και τα μοντέλα που δεν καλύπτονται από εγγύηση 2 ετών είναι ελάχιστα (πλην κάποιων κινέζικων).
kalogero Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως το δίλλημα του τίτλου το έχω ακόμα
Goro29 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως το δίλλημα του τίτλου το έχω ακόμα Είναι απλό το θέμα μάλλον εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις. Θέλεις ένα κινητό με Καλύτερη κάμερα Καλύτερη μπαταρία SD Καλύτερη οθόνη Αδιάβροχο Και γενικά πιο γρήγορο από το iPhone τότε το s7 είναι μονόδρομος 1
kalogero Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Είναι απλό το θέμα μάλλον εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις. Θέλεις ένα κινητό με Καλύτερη κάμερα Καλύτερη μπαταρία SD Καλύτερη οθόνη Αδιάβροχο Και γενικά πιο γρήγορο από το iPhone τότε το s7 είναι μονόδρομος Κοιτά ..άλλοι λιγο άλλοι πολυ μπερδεύονται στο θέμα iOS - android... Sd δεν με ενδιαφέρει ( έχω το 64αρι iPhone ...) Κάμερα .. Κλάιν μαιν .. Φωτογράφος δεν ειμαι ούτε θα γίνω .. Άσε που οι διάφορες ειναι μικρές ... Μπαταρία σε χαρακτηριστικά ειναι καλύτερη ναι - μακάρι να ειναι και στη χρήση .. Οθόνη ..ναι δεν το συζητάμε.. Αδιάβροχο ..μια χαρα ευκολία ... Τώρα .. Πιο γρήγορο ; Μπορεί ... Σταθερό χωρις κολλήματα όπως το 6s θα ειναι ; Γενικά δεν ειναι εύκολο να το δώσω και να παρω το S7 γιατι δεν ειχα παλι android.. Παίρνω κάποια τηλ φίλων μου και τα περιεργάζομαι ...ειμαι σε σκέψεις
Goro29 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Κοιτά ..άλλοι λιγο άλλοι πολυ μπερδεύονται στο θέμα iOS - android... Sd δεν με ενδιαφέρει ( έχω το 64αρι iPhone ...) Κάμερα .. Κλάιν μαιν .. Φωτογράφος δεν ειμαι ούτε θα γίνω .. Άσε που οι διάφορες ειναι μικρές ... Μπαταρία σε χαρακτηριστικά ειναι καλύτερη ναι - μακάρι να ειναι και στη χρήση .. Οθόνη ..ναι δεν το συζητάμε.. Αδιάβροχο ..μια χαρα ευκολία ... Τώρα .. Πιο γρήγορο ; Μπορεί ... Σταθερό χωρις κολλήματα όπως το 6s θα ειναι ; Γενικά δεν ειναι εύκολο να το δώσω και να παρω το S7 γιατι δεν ειχα παλι android.. Παίρνω κάποια τηλ φίλων μου και τα περιεργάζομαι ...ειμαι σε σκέψεις Γτ σου είπε κανείς από εδώ μέσα ότι δεν είναι? Μπες και στείλε μνμ στα σχόλια σε έναν από αυτούς που έκαναν την μετάβαση από 6s σε s7 να σου πουν . Για να μπούμε στην ουσία λοιπόν μπορείς να μου πεις ένα πράγμα που κατά τις γνώμη σου το iphone είμαι καλύτερο από το s7?
kalogero Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αν το θεωρούσα καλύτερο φιλε το iPhone δεν θα έμπαινα σε σκέψεις να το αλλάξω ... Δεν έχω συμβιώσει με το S7 για να πω την γνώμη μου .. Για αυτο έκανα το θέμα για να παρω γνώμες και απόψεις Θεωρητικά σε τίποτα δεν ειναι καλύτερο Στην πράξη όμως ;
Goro29 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αν το θεωρούσα καλύτερο φιλε το iPhone δεν θα έμπαινα σε σκέψεις να το αλλάξω ... Δεν έχω συμβιώσει με το S7 για να πω την γνώμη μου .. Για αυτο έκανα το θέμα για να παρω γνώμες και απόψεις Θεωρητικά σε τίποτα δεν ειναι καλύτερο Στην πράξη όμως ; Μά αυτό είναι το θέμα η πράξη αλλιώς πήγενε σε ένα 3310 με κουμπιά επιδη είναι σταθερό. Η πράξη είναι άσχετα αν δεν σε ενδιαφέρουν εσένα. Κάμερα Μπαταρία Οθόνη sd Αδιάβροχο Οθόνη Με κορυφαία χαρακτηριστικά Πολύ καλή κατασκευή Δλδ μετά από όλα αυτά τι πράξη ψάχνεις γτ πραγματικά δεν σε πιανω
kalogero Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Στην πράξη εννοώ στην χρήση .. Η χρήση ειναι και το λειτουργικό με οτι αυτο συνεπάγεται .. Επίσης όπως είπα δοκιμάζω διαφορά τηλ φίλων να δω αν μπορώ να τα συνηθίσω Και υπάρχουν και απόψεις χρηστών που ειναι αποτρεπτικοι στην αλλαγή .. Ψάχνομαι δηλ ...
slk200gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 μετα απο 2 μηνες μεταβαση σε 7edge apo 6siphone δεν θελω να ξανακουσω για apple αν βγαλει και ενα καλο taplet τωρα τον αυγουστο θα πουλησω και το ipad air2 γιατι φτανει πια η κοροιδια,οχι το ενα ,οχι το αλλο οχι το τριτο και τωρα σκεφτονται να μην επιτρεπονται βιντεο και φωτο σε απαγορευμενα μερη,δεν πανε στον διατανο 1
technology_guy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ρε μας δουλεύετε εδώ μέσα? Σε τι ήταν καλύτερο το 4s δλδ? Καλύτερη καμερα-οθονη-μπαταρια- σήμα- sd Που το WiFi έπρεπε να είσαι στο ένα μέτρο από το μόντεμ για να πιάσει Δλδ κοιτάτε μόνο ένα θετικό και σε όλα τα άλλα λες και δεν υπάρχουν για εσάς πρωσπαθητε να τα διαγράψετε από την μνήμη σας Αυτό είναι η πλύση εγκεφάλου που σας κάνουνε και δεν ανοίγετε τα μάτια μήπως ξυπνησουν και αυτοί στην Apple και βγάλουν μια σοβαρή συσκευή που να αξίζει τα λεφτά της Εκει που πονταρει η apple ειναι η εμπειρια χρησης. Τοσα χρονια το λεμε και καποιοι συγκεκριμενοι δεν λετε να το καταλαβετε γιατι νομιζετε οτι μας κοροιδευουν. Ε λοιπον οχι δεν μας κοροιδευουν. Πες μου εσυ γιατι πουλαει τοσο το iPhone 6s; Γιατι μας κοροιδευουν; Γιατι δεν ειναι καλο; Επισης να αναφερω πως στις υπολοιπες χωρες iPhone παιρνεις και με 100 δολαρια μεσω συμβολαιου. Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως αυτα περι 'δεν αξιζει το iPhone' ειναι ως επι το πλειστον ψευτιες και ανακριβιες. Κατι ακομα. Απο ποτε το iPhone δεν αποτελει σοβαρη προταση; Δηλαδη σοβαρη προταση για σενα ειναι το g5 με τα καπακια που ξεκουμπωνουν μονα τους και με τη βαφη που ειναι σαν να εχει πεσει σε πετρελαιο; Συγχιστηκα παλι
slk200gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 εξηγησε μου αυτο Για την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου η Apple πούλησε 51.2 εκατομμύρια iPhones, δηλαδή 10 εκατ. λιγότερα από τα 61.2 που είχε πουλήσει την ίδια περίοδο το 2015. Αυτό σημαίνει 16.3% πτώση. Η Apple κατάφερε να ξεπεράσει τις προβλέψεις της Wall Street για 20% πτώση, όμως η μέση τιμή πώλησης έπεσε στα 641 δολ. ενώ οι προβλέψεις έκαναν λόγο για 658 δολ. και μετα εξηγησε μου εμενα που ειχα απο το iphone3 εωσ το 6s (καθε χρονο αλαγη ) αυτο που ολοι οι φανατικοι λετε (και τι αλλο να πειτε δηλαδη) τι εννοειτε με την εμπειρια χρησης
technology_guy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 εξηγησε μου αυτο Για την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου η Apple πούλησε 51.2 εκατομμύρια iPhones, δηλαδή 10 εκατ. λιγότερα από τα 61.2 που είχε πουλήσει την ίδια περίοδο το 2015. Αυτό σημαίνει 16.3% πτώση. Η Apple κατάφερε να ξεπεράσει τις προβλέψεις της Wall Street για 20% πτώση, όμως η μέση τιμή πώλησης έπεσε στα 641 δολ. ενώ οι προβλέψεις έκαναν λόγο για 658 δολ.[/size] Αυτο ηταν αναμενωμενο να συμβει. Η αγορα των κινητων τηλεφωνων εχει πλεον κορεστει και δεν το λεω εγω μονο. Γιατι καποιος να αλλαξει το iPhone 6 του με το 6s αφου μπορει να προσφερει το τελευταιο περισσοτερα, αλλα και το 6 κανει αψογα τη δουλεια του. Σωστη συγκριση θα μπορεσει να γινει με το iPhone 7.
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ας κλειδωσει τοτε το θεμα και αν κανεις την αλλαγη την εκανες αλλιως μενεις με iphone. Δεν υπαρχει λογος να ειναι ανοιχτο ενα θεμα οταν εχουμε φτασει τις 5 σελιδες και διαβαζουμε αυτα Κοιτά ..άλλοι λιγο άλλοι πολυ μπερδεύονται στο θέμα iOS - android...Sd δεν με ενδιαφέρει ( έχω το 64αρι iPhone ...)Κάμερα .. Κλάιν μαιν .. Φωτογράφος δεν ειμαι ούτε θα γίνω .. Άσε που οι διάφορες ειναι μικρές ...Μπαταρία σε χαρακτηριστικά ειναι καλύτερη ναι - μακάρι να ειναι και στη χρήση ..Οθόνη ..ναι δεν το συζητάμε..Αδιάβροχο ..μια χαρα ευκολία ...Τώρα .. Πιο γρήγορο ;Μπορεί ...Σταθερό χωρις κολλήματα όπως το 6s θα ειναι ;Γενικά δεν ειναι εύκολο να το δώσω και να παρω το S7 γιατι δεν ειχα παλι android..Παίρνω κάποια τηλ φίλων μου και τα περιεργάζομαι ...ειμαι σε σκέψεις Στην τελικη αφου εισαι με αυτο το σκεπτικο μεινε με το iphone και τελειωνει το θεμα. Αλλα εγραψες οταν ανοιξες το θεμα αλλα γραφεις τωρα και δεν βλεπω να οδηγουμαστε σε κατι. Κατοχος 6s αξίζει να κάνω την μετάβαση σε S 7 παιδια ;Το απλό σκέφτομαι όχι το edge..Εκτός του λειτουργικού που θα θέλω μια εξοικείωση .. το σκέφτομαι και σαν πιο μεγάλη Οθόνη και σαν καλύτερη μπαταρία ...Ειναι καλό το Samsung όσο αναφορά αν τρώει κολλήματα γενικά ;Όντως η μπαταρία ειναι καλύτερη απο του iPhone ?Θα με ενδιέφερε να ακούσω γνώμες κατόχων και μηΕυχαριστω
kalogero Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αν νομίζεις φιλε οτι δημιουργώ πρόβλημα στο φόρουμ κλείδωσε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα