Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Και εγώ σου λέω να μπεις να δεις πιο έχει πιο γρήγορο αποτύπωμα γτ είμαι από κινητό και δεν μπορώ να σου ανεβάσω βιντεακια Σου λέω να κοιτάξεις την αυτονομία ταχύτητα κάμερες κτλ και μετά μπες εδώ και πες μας αν έχεις δίκιο η άδικο Δεν είναι τυχαίο που είναι η μοναδική συσκευή που οι μισοί από τους iPhone Boys έχουν πάει στο s7 edge και μιλάνε συγκριτικά με αυτό που είχαν και το d7 edge που πήραν Μετράς και τις αποτυχημένες προσπάθειες στο S7? Στα υπόλοιπα απάντησα για ένα προς ένα, αλλά μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά όσα έγραψα! Εντάξει και γω είμαι φαν, αλλά αναγνωρίζω τις αδυναμίες της κάθε συσκευής/λειτουργικού!
kalogero Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Το ιδανικό για μένα θα ήταν να μπορέσω να παρω το S7 χωρις να δώσω το 6S... Να το χρησιμοποίησω και αν δω οτι δεν μπορώ να το συνηθίσω να το δώσω και να γυρίσω στο iPhone .. Αλλα δεν μου περισσευει μια 500αρου τώρα .. Αλλιώς αυτο θα έκανα .. Το edge αν και πιο ωραίο κλπ κλπ δεν θα με βολέψει λόγω κυρτής οθόνης ..
dimips Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Το ιδανικό για μένα θα ήταν να μπορέσω να παρω το S7 χωρις να δώσω το 6S... Να το χρησιμοποίησω και αν δω οτι δεν μπορώ να το συνηθίσω να το δώσω και να γυρίσω στο iPhone .. Αλλα δεν μου περισσευει μια 500αρου τώρα .. Αλλιώς αυτο θα έκανα .. Το edge αν και πιο ωραίο κλπ κλπ δεν θα με βολέψει λόγω κυρτής οθόνης .. Εντάξει μη το κάνεις είναι αυτοκτονία να πας από 6s σε S7 αν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ android. Με το που το ανοίξεις και κάνεις swipe στα αριστερά και ανοίξει το briefing του flipboard και αρχίσουν όλα να κολλάνε θα σε πιάσει κρύος ιδρώτας. Πήγα χθες απ τα public να το συγκρίνω με το s6 μου και δεν είδα διαφορά. Τώρα αν είναι αδιάβροχο και κρατάει η μπαταρία κάνα μισάωρο παραπάνω δεν λέει κάτι. Καλύτερα πάρε κάνα s6 με 250-280ευρώ μεταχειρισμένο αν θες να τα δοκιμάσεις όλα αυτά. Όσα δείχνουν τα βιντεάκια στο youtube είναι η μισή αλήθεια.
Notakias29 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Εντάξει μη το κάνεις είναι αυτοκτονία να πας από 6s σε S7 αν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ android. Με το που το ανοίξεις και κάνεις swipe στα αριστερά και ανοίξει το briefing του flipboard και αρχίσουν όλα να κολλάνε θα σε πιάσει κρύος ιδρώτας. Πήγα χθες απ τα public να το συγκρίνω με το s6 μου και δεν είδα διαφορά. Τώρα αν είναι αδιάβροχο και κρατάει η μπαταρία κάνα μισάωρο παραπάνω δεν λέει κάτι. Καλύτερα πάρε κάνα s6 με 250-280ευρώ μεταχειρισμένο αν θες να τα δοκιμάσεις όλα αυτά. Όσα δείχνουν τα βιντεάκια στο youtube είναι η μισή αλήθεια. Με αυτήν την λογική σου να πάρει καλύτερα το s5 να του πάει λιγότερο. Να έλεγες το s6 edge plus να πω εντελώς εντάξει αλλά το s6 ακούγεται κάπως..!!!
enigma84 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Εντάξει μη το κάνεις είναι αυτοκτονία να πας από 6s σε S7 αν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ android. Με το που το ανοίξεις και κάνεις swipe στα αριστερά και ανοίξει το briefing του flipboard και αρχίσουν όλα να κολλάνε θα σε πιάσει κρύος ιδρώτας. Πήγα χθες απ τα public να το συγκρίνω με το s6 μου και δεν είδα διαφορά. Τώρα αν είναι αδιάβροχο και κρατάει η μπαταρία κάνα μισάωρο παραπάνω δεν λέει κάτι. Καλύτερα πάρε κάνα s6 με 250-280ευρώ μεταχειρισμένο αν θες να τα δοκιμάσεις όλα αυτά. Όσα δείχνουν τα βιντεάκια στο youtube είναι η μισή αλήθεια. Το s6 που είχε και θέμα multitasking....μάλιστα.... Επίσης είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα η χρήση σε ένα κατάστημα;;;Και φταίει η συσκευή για το ότι άργησε το flipboard και όχι η εφαρμογή ας πούμε ή οτιδήποτε άλλο... Εγώ λέω να σου δώσει το 6s του και να πάρει από εσένα το s6 να μην έχεις πια και αυτό το μαράζι....
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Το εχω ξαναπει απειρες φορες οτι πραγματικα ειναι κριμα να εχει συνδεθει στην Ελλαδα τοσο πολυ το Android με την ρημαδο Samsung και οχι με nexus/htc κυριως. Ακομα θυμαμαι τους τοτε κατοχους S5 που την λεγανε στους κατοχους M8 για την καμερα πχ αλλα οι δευτεροι γελαγανε απο το πρωι μεχρι το βραδυ καθως δεν ηταν σπανιο να σου τυχει στο S5 ακομα και day one να εχει μικρο κολληματα ενω στο M8 ολα σφαιρα.
Notakias29 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Το εχω ξαναπει απειρες φορες οτι πραγματικα ειναι κριμα να εχει συνδεθει στην Ελλαδα τοσο πολυ το Android με την ρημαδο Samsung και οχι με nexus/htc κυριως. Ακομα θυμαμαι τους τοτε κατοχους S5 που την λεγανε στους κατοχους M8 για την καμερα πχ αλλα οι δευτεροι γελαγανε απο το πρωι μεχρι το βραδυ καθως δεν ηταν σπανιο να σου τυχει στο S5 ακομα και day one να εχει μικρο κολληματα ενω στο M8 ολα σφαιρα. Για αυτό η HTC πάει για φουντο με τόσες πωλήσεις όσο έχει και η Mls
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Για αυτό η HTC πάει για φουντο με τόσες πωλήσεις όσο έχει και η Mls Κακες πολιτικες ανωτερων οπως και στην Sony.Αυτο δεν εχει καμια σχεση με το αν τα κινητα τους ειναι αξιολογα ή οχι,ειδικα στον τομεα Android Software. https://www.skroutz.gr/s/8797638/HTC-10-32GB.html Καλη ωρα. Αριστο σε γενικες γραμμες κινητο με τα ολα του,αλλα ποιος θα παει να δωσει 200ευρω πανω απο το S7 αυτο ειναι το θεμα(ακομα και το S7 edge φθηνοτερο ειναι).
Notakias29 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Κακες πολιτικες ανωτερων οπως και στην Sony.Αυτο δεν εχει καμια σχεση με το αν τα κινητα τους ειναι αξιολογα ή οχι,ειδικα στον τομεα Android Software. https://www.skroutz.gr/s/8797638/HTC-10-32GB.html Καλη ωρα. Αριστο σε γενικες γραμμες κινητο με τα ολα του,αλλα ποιος θα παει να δωσει 200ευρω πανω απο το S7 αυτο ειναι το θεμα(ακομα και το S7 edge φθηνοτερο ειναι). Μάλλον σε αυτό αναφέρομαι και εγώ δεν κατά κρίνω την HTC ούτε τα nexus γτ είχα ένα φεγγάρι και το m9 και το 6p πολύ καλές συσκευές αλλά αλλού κερδιζαν και άλλο έκαναν και πιστεύω αντικείμενικα εντελώς πως το s7 edge μέχρι τώρα είναι η πιο ολοκληρωμένη συσκευή που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα μέχρι να βγουν τα νέα μοντέλα note 7-iphone 7 και πάει λεγοντας
merciless1991 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 εγω παλι δεν ξερω πιο απο τα 2 να παρω....απο την μια το σ7 ειναι ανωτερο σε διαφορα πραγματα...απο την αλλη φοβαμαι μην αρχισει τα lagg οπως ολα τα προηγουμενα samsung που ειχα...
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Αν με το παραπανω που γραφεις εννοεις τιποτα φθηνες συσκευες Samsung τοτε λογικο ειναι,ειδικα σε παλιοτερες συσκευες. Απο το S6 και μετα εχουν καλυτερεψει τα πραγματα στην Samsung
merciless1991 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 ναι βασικα ειχα nexus s3 s4 s5 και ενα htc one m7 και ολα σε 1.5 χρονο εβγεναν off
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 ναι βασικα ειχα nexus s3 s4 s5 και ενα htc one m7 και ολα σε 1.5 χρονο εβγεναν off Τι εννοεις εβγαιναν off?Ειδικα για το HTC δεν ισχυει με την καμια αυτο που γραφεις και αν σου παρουσιασαν προβλημα πχ τοτε γιαυτο υπαρχει η εγγυηση(αλλα αυτο πιανει για ολα τα κινητα). Με την καμια λοιπον το m7 να σου βγηκε off σε 1.5χρονο(ακομα και τωρα με Android 5 και ειναι αξιοπρεπεστατο κινητο).Εδω το m8 του 2014 που δεν διαφερει και πολυ απο το m7 και μεχρι και σημερα ειναι αστερι.
merciless1991 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Τι εννοεις εβγαιναν off?Ειδικα για το HTC δεν ισχυει με την καμια αυτο που γραφεις και αν σου παρουσιασαν προβλημα πχ τοτε γιαυτο υπαρχει η εγγυηση(αλλα αυτο πιανει για ολα τα κινητα). Με την καμια λοιπον το m7 να σου βγηκε off σε 1.5χρονο(ακομα και τωρα με Android 5 και ειναι αξιοπρεπεστατο κινητο).Εδω το m8 του 2014 που δεν διαφερει και πολυ απο το m7 και μεχρι και σημερα ειναι αστερι. εγγυηση υπαρχει για 1 χρονο γιατι εγω τα επερνα απο σκρουτζομαγαζα....τεσπα το htc μετα απο 1.5 χρονο περιπου αρχισε κολλουσε με πετουσε απο εφαρμογες και εκλεινε απο μονο του....δεν λεω οτι ολα ειναι ετσι μπορει το δικο μου να μην ηταν απο τα καλα...σαν αυτα που αναφερεις...
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 εγγυηση υπαρχει για 1 χρονο γιατι εγω τα επερνα απο σκρουτζομαγαζα....τεσπα το htc μετα απο 1.5 χρονο περιπου αρχισε κολλουσε με πετουσε απο εφαρμογες και εκλεινε απο μονο του....δεν λεω οτι ολα ειναι ετσι μπορει το δικο μου να μην ηταν απο τα καλα...σαν αυτα που αναφερεις... Εγγυηση υπαρχει για 2 χρονια αγαπητε απο οπου και αν τα επαιρνες τα κινητα και στο ιδιο service με το να τα παρεις απο μεγαλη αλυσιδα ειναι πχ για το M8 απο σκρουτζομαγαζο http://www.kaizershop.gr/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1/htc-69/htc-one-m8-16gb-gray-eu Με βαση αυτα που αναφερεις πρεπει να επεσες σε προβληματικη παρτιδα ή αναλογα με το τι ειχες κατεβασει να ειχε κατι θεμα.Δεν γινεται ετσι απλα να κλεινει απο μονο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα